Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


ok
rating
ok- se ovan
Kjell Arne N.2019/01/15
Leverans
rating
Snabb och smidig leverans.
Siv Gunhild F.2019/01/15
Alltid nöjd
rating
Fantastiskt bra service och fint sortiment av belysning både inne och utomhus. Bra utbud på både armaturer och ljuskällor i olika utföranden. Mycket nöjd.
Christina Udd E.2019/01/15
Glödlampor
rating
snabb å bra service,el-ljusstaken fick ett lyft med "Romance-glödlamporna.
Sven Olof E.2019/01/15
Tillmötesgående
rating
Kvick och vänlig service. Supersnabba leveranser!
Johan R.2019/01/15
Snabb leverans
rating
Bra statusuppdateringar, snabb leverans och bra packat
Sara Mathilda C.2019/01/15
Perfekt i alla avseenden
rating
Har letat länge efter mina lampor, men Ljustema hade vad jag sökte. Allt funkade med snabb leverans. Toppen!
Hans Christer Emanuel W.2019/01/14
PROJEKTORLAMPA GY6,35 12V 100W
rating
Snabb service
Lars Erik Lennart L.2019/01/14
Toppen företag
rating
Snabb och proffsig service!
Robin Emanuel B.2019/01/14
Snabbt och smidigt
rating
Enkelt att hitta glaset jag behövde och smidigt att beställa. Snabb leverans.
Katarina L.2019/01/14
Fel Skärmringar
rating
Beställde skärm ringar i metall men dom som kom var guld målad plast...ringde o sa d till dom och det ända jag vart mött av va en förvarande grinig kvinna. Inget oj de ska vi lösa el nått....bara att du har fått d du beställt,jag vet inte mm. Det ända dom kunde komma på va att du får returnera dom om jag vill.... ja d får man ju alltid! Men dom hade inte äns vett o försöka kompensera oss på något sätt för att vi fått fel pga dom har fel bild på hemsidam och efter att väntat en vecka på skärmringarna, nu måste vi leta igen o beställa dom nån annanstans. Kommer defenitivt inte handla här igen el rekomendera nån att handla här
Fredrik Stefan Harald A.2019/01/14
Blixtsnabbt
rating
Jag beställde på kvällen, och dagen efter skickades paketet.Snabbt och smidigt, och välpaketerade varor.
Gunilla N.2019/01/14
Snabb leverans och utmärkt kundservice
rating
Snabb leverans och utmärkt kundservice
Frida O.2019/01/13
Pålitligt företag
rating
Bra företag bra priser är måna om att varan kommer fram oskadd, trevlig vänlig och tillmötesgående.
Lisbeth Yvonne A.2019/01/13
Jättesnabb leverans
rating
.
Pia Evy Agneta A.2019/01/13
Bra
rating
Mycket bra
Stefan Anders Hugo E.2019/01/13
Stjärnor
rating
Ger 5 stjärnor utan att tveka
Christin Alexis N.2019/01/13
Fantastisk service
rating
Hade problem med en ljuskälla. Efter några besvarade frågor så skickades en ny till mig då ljuskällan hade garanti. Snabb leverans
Camilla Marie Therese S.2019/01/13
Snabb korrekt leverans
rating
Snabbt och med säker betalning
Git Elisabeth H.2019/01/13
Serene blockljus
rating
Snabb leverans helt enligt önskemål
Per Göran A.2019/01/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.