Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Ljustema
rating
Bra urval och snabb leverans
Rosita Kristina L.2019/05/21
Bra service och snabb leverans
rating
Fick en vara som var något defekt. Efter att ha skickat bild på felaktigheten skickades reservdelar. Blev trevligt bemött av kundservice.
Eva Catarina B.2019/05/20
X
rating
X
Bengt Göran A.2019/05/20
Kanon!
rating
Snabbt, enkelt och bra produkt!
Maria Jeanette T.2019/05/20
Ljustema
rating
Bra
Margareta H.2019/05/19
Solsellslampa
rating
Mycket bra
Ingrid Kristina N.2019/05/18
Bra
rating
Allt perfekt!!
Sandra Emma Cecilia P.2019/05/17
Snygg klenspännings LEDlampa
rating
ser lovande ut med spiralformat glas, det har varit mkt sökande på nätet och i butiker efter klenspänningslampor, ert sortiment är super!
Gustav Torbjörn E.2019/05/16
Lång leverantid
rating
Handlat två gånger på Ljustema. Båda gångerna så har jag beställt två lika armaturer och de har bara haft en på lager, så jag fått vänta på att den andra ska komma in i lager. Första gången tre veckor andra gången två veckor. Varför säljer man saker som inte finns i lager utan att skriva leveranstiden? Framförallt varför får man inget mail om leveranstiden? Jag har fått höra av mig båda gångerna.
Kim Towe Erika L.2019/05/16
Leverans
rating
Ljustema bekräftade och levererade på kortare tid än vad som kan förväntas när man beställer en Lördagkväll.
Mycket bra.
Sven Ulrik Wilhelm V.2019/05/15
Snabb leverans och bra service
rating
Mycket nöjd med ljustema. Alltid snabb leverans, bra pris och trevlig kundtjänst
Fredrik N.2019/05/14
Hjälpsamma
rating
Hjälpsamma, lätt att komma fram på telefon o snabb leverans
Christer O.2019/05/13
Omdöme
rating
Snabb och okrånglig leverans.
Linda Isabella B.2019/05/13
X
rating
X
Ingela Carina R.2019/05/12
helnöjd
rating
snabbt och till bra pris
Kjell-G L.2019/05/10
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
rating
⭐️⭐️⭐️⭐️
Catrine D.2019/05/10
Snabb o bra support
rating
Väldigt snabba på att svara på frågor o snabb leverans
Daniel G.2019/05/09
Jättenöjd!
rating
Ljustema hade en svag LED-lampa med mysigt sken som jag letat länge efter! Bra pris och snabb leverans. Jag är jättenöjd!
Marie L.2019/05/09
Förtroendegivande leverantör
rating
Snabb leverans!
Kurt Evert M.2019/05/09
Seriösa och snabb leverans
rating
Mycket nöjd med allt!
Anna-Karin Ellinor K.2019/05/09
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.