Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5751 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6262negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra service
rating
Snabbt skickat
Lars Bertil E.2019/03/19
Omdöme
rating
Bra ,snabb leverans
Birgitta V.2019/03/19
Bra produkt
rating
Är mycket nöjd med lampfoten.
Eva Christina Maria F.2019/03/19
Bra!
rating
Hj
Sara Monika W.2019/03/19
Ang betalning
rating
Fy fasen kommer aldrig beställa mer jag fick betala 249kr för en vara jag skickade tillbaka Ljustema är bara skit
Ewa-Lena O.2019/03/18
Överlag bra ställe att handla på.
rating
Snabb leverans!
Bo Anders S.2019/03/18
Lampinköp
rating
Bra urval på lampor, fina men kanske för kort sladd men därav billigt pris. Tog fram förlängningskontakten, så det var bra. Snabb leverans och jag föredrar att handla i närheten av min bostad i Lamdskrona
Paula Helena A.2019/03/18
GNEIJS GOLVLAMPA LED SVART
rating
Snabb leverans och en alldeles utmärkt förpackning
Arne S.2019/03/18
Perfekt!
rating
Mycket nöjd, både med service och produkter.
Monika G.2019/03/18
Fraktkostnad
rating
Hade önskat ett alt med fraktfritt över ett visst belopp. Kan innebära merförsäljning
Mats Ivan A.2019/03/18
Zenta Golvlampa
rating
Första leveransen tog väldigt lång tid, när vi väl fick lampan hade opalglaset en stor spricka och vid uppackning ur lådan föll hela glaset itu och gick i tusen bitar.
Varan var inte särskilt väl emballerad, sedan vet man inte hur den hanterats av speditören heller. I min förtvivlan ringde jag Kundtjänst direkt och blev väldigt väl emottagen.
Efter att ha fått foton på den trasiga lampan, tog det kanske en vecka, så levererades enbart opalglaset, denna gång mycket bättre emballerat, vilket kom fram välbehållet!
Gaby Anette D.2019/03/17
affär
rating
snabb leverans
Nils Julius Henrik H.2019/03/17
Bra service
rating
Även köpt en lampa ifrån By Rydéns därifrån, den var slut hos tillverkaren så men deras beräknade datum stämde ganska exakt. Paketet skickades 1-2 dagar efter det datum de räknat med att få in fler. Jättebra service, hjälpsamma o snabba på chatten. Bara +++++ från mig
Anna A.2019/03/16
Service
rating
Mycket bra bemötande av er personal
Lena Margareta S.2019/03/16
Köp hos Ljustema
rating
Kundvänligt mottagande och bra tips vart jag kunde vända mig för att få själva lampan monterad.
Gunnel Elsvig Maria A.2019/03/15
Kundservice
rating
Snabbt och trevligt bemötande! Både på chatt och i butik.
Barbro Haugen N.2019/03/14
Bästa butiken
rating
Bästa servicen.
Anneli F.2019/03/14
Uplight
rating
Ger bra ljus.
Gun-Britt T.2019/03/13
Rekommenderas!
rating
Snabbt, billigt och jättefina saker att köpa!
Eva Carina S.2019/03/13
Omdöme Ljustema
rating
Perfekt och snabb service!
Nils Victor Teodor A.2019/03/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6262
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.