Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans men beskrivningen...
rating
Bra hemsida, snabb och väl förpackad leverans, men lite minus för förvirrande varubeskrivning.
Magnus L.2019/07/17
Bra
rating
Bra men ej mer.
Lars David Abraham R.2019/07/13
Ej fri retur
rating
Tyvärr hade jag missat att jag som kund får betala frakt för returen själv. Då det gäller lampor så är det ett tungt paket och det blir för dyrt att skicka tillbaka så behåller trots att jag inte är helt nöjd.
Sara Elina N.2019/07/01
.
rating
Ej så snabb leverans
Astrid Marie Lilibeth E.2019/06/10
Leverans
rating
Hade velat ha en lite snabbare leverans
Susanne Elisabeth T.2019/05/07
Fraktkostnad
rating
Hade önskat ett alt med fraktfritt över ett visst belopp. Kan innebära merförsäljning
Mats Ivan A.2019/03/18
Zenta Golvlampa
rating
Första leveransen tog väldigt lång tid, när vi väl fick lampan hade opalglaset en stor spricka och vid uppackning ur lådan föll hela glaset itu och gick i tusen bitar.
Varan var inte särskilt väl emballerad, sedan vet man inte hur den hanterats av speditören heller. I min förtvivlan ringde jag Kundtjänst direkt och blev väldigt väl emottagen.
Efter att ha fått foton på den trasiga lampan, tog det kanske en vecka, så levererades enbart opalglaset, denna gång mycket bättre emballerat, vilket kom fram välbehållet!
Gaby Anette D.2019/03/17
Krånglig retur
rating
Bra hemsida och snabb leverans.
Men...otroligt krånglig rutin för retur vilket gör att jag tappat lusten att handla igen!!
Om man ska våga handla på nätet måste det vara mycket enklare att returnera.
Karin Siv Yvonne N.2019/03/02
Lång leveranstid
rating
För lång leveranstid och dålig information om försenad leverans samt otydlig information om att varan inte fanns i lager, drar tyvärr ner betyget. Däremot Trevligt bemötande via chat och hjälp med att lösa ärendet.
Helena Sofie S.2019/01/29
godkända
rating
tack. leveransen lite långsam, men annars schysst. jag tänker handla prylar här igen.
Peter Johan J.2018/12/20
Leverans
rating
Ganska långsam
Sylvie Magda R.2018/12/15
Snabb leverans men ej gratis retur
rating
Jag kommer inte handla här mer. Till största del beror det på att ljuskällor har visat sig vara svåra att utvärdera över nätet. Det beror också på att ljustema inte erbjuder gratis returer.
Björn Vilhelm Andreas J.2018/12/13
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W.2018/12/10
2 paket
rating
3 av lamporna i 2 paket (tot 10st) var trasiga. För övrigt snabb transport
Jan Kennet R.2018/12/04
Leverens
rating
Lång leverenstid
Roy Erling Gustav F.2018/12/03
Dyr retur
rating
Snabb leverans, men tyvärr dyr och ganska krånglig retur.
Rebecca Eliisa Marie K.2018/12/01
hantering
rating
beror på hur ni hanterar defekt vara som behöver returneras och ersättas ed en hel
C Elizabeth L.2018/12/01
Helt ok
rating
Relativ Snabb leverans
Elin Annika Maria J.2018/11/27
Trevligt sortiment
rating
Hyfsade priser på en del saker.
Anders Bert S.2018/11/25
Ok
rating
Ok
Tonny E.2018/11/01
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.