ÖPPET KÖP OCH RETUR


Vi har 30 dagars öppet köp på alla våra produkter för att du som kund själv ska kunna se och testa ditt köp i lugn och ro. Skulle ni mot förmodan inte vilja behålla varorna ni beställt får ni skicka tillbaka varorna, i oskadad originalförpackning. Ni står då för returfrakten. Vill ni köpa en fraktsedel av oss beställer ni denna produkt: Returfraktsedel


Såhär går du tillväga för att göra en retur:

1. Fyll i retursedel som finns på baksidan av din följesedel. Har du inte tillgång till följesedeln kan du även skriva ut retursedeln här: Retursedel
2. Lägg med retursedeln i lådan tillsammans med produkterna och returnera paketet till oss.

Returadress

Ljustema Sverige AB

Kastellgatan 2

254 66  Helsingborg

Vi rekommenderar alltid att skicka paketet spårbart till oss, du som kund har ansvar för paketet tills det kommit fram till oss. Eventuella paket som försvinner i postgång ersätts ej. Returer skickade mot efterkrav eller liknande avgift löses ej ut av oss.

Viktigt att tänka på:

-Samtliga produkter ska ligga kompletta i sin originalförpackning.

- Ingen tejp och inga fraktetiketter får fästas på originalförpackningen, utan endast på ytteremballage. Om dessa kriterier inte uppfylls eller vid skadad originalförpackning eller om originalförpackningen saknas görs ett avdrag med 20% av produktens värde.

-Varor som är skadade eller har blivit defekta pga oaktsamhet kommer inte att krediteras.

-Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.