Bordslampa

Bordslampa

Underkategorier
Visar 1 - 48 av 968 produkter

Bordslampor

Att inreda sitt hem är ibland en utmaning och det finns mycket som påverkar varje beslut. Oavsett vilken stil du inreder med, om det så är modernt, shabby chic, avskalat och skandinaviskt eller varmt och mysigt är belysningen en stor del av hur du uppnår rätt känsla i rummet. Att man bör ha en allmänbelysning i varje rum är du såkla...

Bordslampor

Att inreda sitt hem är ibland en utmaning och det finns mycket som påverkar varje beslut. Oavsett vilken stil du inreder med, om det så är modernt, shabby chic, avskalat och skandinaviskt eller varmt och mysigt är belysningen en stor del av hur du uppnår rätt känsla i rummet. Att man bör ha en allmänbelysning i varje rum är du såklart redan medveten om, men du kanske har glömt att några bordslampor här och var kan skapa en hemtrevlig atmosfär utan större ingrepp i övrig inredning. Om du går i tankarna att köpa ny soffa, måla om eller köpa nya gardiner kan vi med glädje meddela att det ibland räcker att bara byta ut några lampor för att helt transformera ett rum.
En bordslampa, precis som ordet antyder, är en lampa som gör sig bäst på ett bord, och lyser upp närmsta området omkring sig. Självklart gör sig bordslampor vansinnigt bra i fönstret, på ett sidobord och på skrivbordet också, vilket är en av anledningarna till att det är en så fantastiskt mångsidig inredningsdetalj som lätt flyttas omkring när du vill piffa till i ett nytt rum, eller helt enkelt är trött på att ha samma bordslampan ståendes på samma ställe allt för länge.

Vi på Ljustema älskar bordslampor och rekommenderar starkt att ha åtminstone en i varje rum för att på ett enkelt sätt kunna justera belysningen för varje tillfälle.

En nättare bordslampa gör sig väldigt bra på sängbordet och dubblerar då samtidigt som läslampa. Extra snyggt är det med bordslampor i mässing, krom och marmor till sovrummet då dessa ger ett intryck av lugn samtidigt som de andas stil och trendighet.

För en mer ombonad känsla, både i sovrum, hall, vardagsrum och matrum kan en bordslampa med en snygg lampskärm i tyg vara att föredra då de både är ursnygga, men de ger också ett enkelt sätt att ta in en snygg, ljuddämpande och hemtrevlig känsla i rummet tack vare tyget på skärmen som dessutom ger ett härligt och behagligt ljus.

Hos oss hittar du bordslampor för alla rum. Till barnrummet har vi trendiga bordslampor i roliga former och härliga färger. Till kontoret, där du gör bäst i att välja en mer riktad belysning för att på så sätt underlätta arbetet vid skrivbordet, kan vi erbjuda bordslampor utformade för just precis skrivbord, vilket som sagt, är att rekommendera.

Är du osäker på vilken bordslampa som passar bäst hemma hos dig är det bara att höra av dig till oss, så kommer vi gärna med tips och idéer, än om det faktiskt är svårt att välja fel bordslampa. Det går jättebra att mixa och matcha inredningsstil med stil på lampa då en stor klassisk bordslampa med porslinsfot gör sig precis lika bra i det stora avskalade hemmet som i den lilla mysiga stugan. I inredning är kontraster väldigt snyggt och du skapar enkelt snygga och välbetänkta kontraster som uppdaterar ditt hem på nolltid genom att byta stil på bordslampan i fönstret, tvbänken eller på byrån.

Hos oss hittar du bordslampor i flera olika utföranden, modeller, material och färger. Med allt från klassiska bordslampor med fot i glas och porslin, till moderna favoriter i vitt, svart, borstat stål och koppar.

Vill du sätta din egen prägel på din bordslampa kan du köpa separata lampfötter och lampskärmar och på så sätt kan du också uppdatera befintliga bordslampor i ditt hem genom att enkelt bara byta ut skärm eller fot mot något nytt och spännande.

Du hittar en bra blandning av exklusiva och prisvärda bordslampor från kända varumärken som Markslöjd, Belid, By Rydéns och många fler här hos oss. Vi erbjuder såklart även kompletterande ljuskällor i LED så att din nya bordslampa lyser längre, med ett behagligt ljus utan att bli för varm.

Att köpa nya bordslampor ska vara en rolig process som också ska få ta sin tid. Tänk över ditt val ett par gånger, ta in inspiration från tidningar, hemsidor och bloggar eller hör av dig till oss. Vi vill att varje hem ska vara det bästa det kan vara och med snygga, trendiga eller klassiska bordslampor i varje rum blir det svårt att misslyckas.

Mindre
Mer


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5579st
Vägglampa
rating
Bra produkt. Snabb leverans.
Bernt Jerry K. 2018/11/20
Mycket nöjd
rating
Helt OK - allt fungerade utmärkt.
Stig Åke B. 2018/11/20
Leverans
rating
Snabbt!
Kerstin B. 2018/11/20
Ledlampa
rating
5
Agneta Carina B. 2018/11/20
Snabb leverans
rating
Allt perfekt!
Lars Magnus R. 2018/11/20
Jättebra service
rating
Väldigt bra service. Snabba
Ulla Catharina H. 2018/11/20
rating
Bra produkter & snabb leverans
Anette F. 2018/11/20
Funkar bra
rating
,
Lars Roger B. 2018/11/19
Bra
rating
Enkelt och snabbt
Karl Adam Thomas G. 2018/11/19
Bra och professionell service
rating
Bra och professionell service med många intressanta produkter.
Joakim E. 2018/11/19
Leverans
rating
Snabbt
Karl-Erik P. 2018/11/19
Positiv överraskning
rating
Mycket att välja på, lätt att beställa, snabb leverans. Tack!
Elisabeth Gunilla P. 2018/11/19
Mycket nöjd
rating
Klockrent. helt enkelt, från första beställningskontakten till punktlig leverans. Tack så mycket. Rune
Sam Mauritz Rune F. 2018/11/19
transformator till vårt system
rating
Lyser fantastiskt fint, vi är jättenöjda, snabb bra hantering av beställning. Vi rekommenderar varmt Ljustema
Marianne C. 2018/11/19
Bra service
rating
Fina och annorlunda produkter. Roligt att surfa runt.
Helena F. 2018/11/19
Proffsiga
rating
Hjälpsamma och proffsiga. Får känslan att de inte försöker sälja på en något i onödan. Tvärtom var de ärliga och sa att lampan jag köpte helst ska ha halogen vilket är på väg bort.
Pär-erik S. 2018/11/19
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.