Ljustema är ett familjeföretag som grundades 2010 av två brödrar. 

Efter en lång tid av utvärderingar och tester från olika tillverkare på LED-spotlights, LED-stripes och LED-ljuskällor kände vi oss redo att starta vårt egna varumärke Teralite och äntligen öppna upp vår webb-butik Ljustema.se. 

LED-lampor var fortfarande ganska nytt för många men det dröjde inte lång tid innan efterfrågan på LED började ta rejäl fart och vi blev snabbt etablerade på marknaden och har sedan dess ständigt hängt med i utvecklingen och kunnat erbjuda bra produkter inom LED. 

I takt med att försäljningen av våra LED-produkter ökade och med vårt utökade sortiment av inredningslampor blev garaget på hemmaplan alldeles för litet. 

Att hitta en plats där vi kunde fortsätta utveckla e-handeln med både lager och fysisk butik var nästa dröm! Sagt och gjort hittade vi vår lokal på Bergavägen 4 i Helsingborg där vi legat sedan 2015 och har idag ett av Sveriges största sortiment inom LED-belysning och lampor både för privat och offentligt bruk. 

2023 tog vi nya tag och flyttade till en ny lokal och stängde ner butiken efter nästan 8 år. Nu satsar vi fullt ut på vår e-handel och hoppas på ljusare tider.

Vårt fokus är alltid kunden, och det är viktigt för oss att alla får en god och trygg köpupplevelse när de handlar av oss.

Kontaktuppgifter

Vill ni komma i kontakt med oss per telefon går det jättebra vardagar mellan 10-16.00 på tel 042-72224

Föredrar ni mail så skicka till kundtjanst@ljustema.se

Har du faktura eller betalningsfrågor vänligen kontakta Walley på tel: 010 161 01 00 eller via mail till hello@walley.se

 

Företagsuppgifter

Ljustema Sverige AB
Org.nummer: 556866-7496

Adress: Stenbrovägen 36

253 68 Helsingborg