Solcellslampor

Att använda sig av solcellslampor i trädgården har flera olika fördelar vilket gör den till en stor favorit hos oss på Ljustema. Med snygga solcellslampor på trädäcket, i trädgården eller på balkongen kan du helt transformera atmosfären och skapar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt en härlig plats att spendera kvällar och nätter när väder och vind tillåter det.

Det vi gillar mest med solcellslampor är att det inte krävs några uttag eller långa sladdar för att få till en härlig belysning utomhus. Solcellslamporna laddas enkelt upp av solen under dagen och tänds så fort det börjar skymma. Detta är ett fantastiskt bra sätt att lysa upp sin omgivning med, samtidigt som solcellslamporna inte har någon som helst inverkan på din elräkning!

Du lyxar enkelt till dina kommande trädgårdsfester med solcellslampor i form av ljusslingor med risbollar eller glödlampor. Låt dina rabatter, gångar och växter prydas solcellslampor i form av trendiga vindspel, pollare, lyktor och stigbelysning.

Du har också många andra varianter av solcellslampor att välja mellan, som till exempel spotlights som ger en snygg punktbelysning upp mot ett träd eller buske. Med solcellslampor i trädgården kan du flytta och arrangera om som du vill tack vare att du inte behöver tänka på sladdar och uttag. Detta gör att solcellslamporna blir extra roliga att arrangera om efter dagens humör, eller om du behöver flytta några lampor för att få plats med långbordet eller kubbmatchen ute på gräsmattan.

Hos oss på Ljustema hittar du praktiska och snygga solcellslampor från kända varumärken som Star Trading och Konstsmide.

Med solcellslampor förvandlar du de mörka hörnen i trädgården och låter dagarna bli lite längre tack vare det behagliga ljuset som solcellslamporna ger oavsett vart du väljer att placera dem. Du skapar enkelt en personlig touch i din trädgård eller på din balkong med solcellslampor vilket ger en hemtrevlig känsla som du garanterat kommer trivas i.

Värna om miljön samtidigt som du ger din utemiljö ett härligt och ljust lyft med solcellslampor av hög kvalitet.
Glöm inte att solcellslampor kan behöva ett batteribyte en gång om året då de uppladdningsbara batterierna endast klarar ett visst antal laddcykler.

Frågar du oss finns det inget härligare än att sitta ute en sommarkväll i en välplanerad och väl upplyst miljö, oavsett om det är trädgård, uteplats eller balkong blir det alltid bättre med solcellslampor som ger ett behagligt ljus och en ombonad känsla.

En snygg solcellslampa gör sig även bra som present till nära och kära, för vem hade inte blivit glad av en bordslykta eller dekoration att pryda sin trädgård med?

Oavsett om du är ute efter en trädgårdstomte som ska vakta grödorna, mysiga lyktor att ha på bordet, ljusslingor till träden eller balkongräcket hittar du det hos oss på Ljustema. Vi kan solcellslampor, så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt solcellslampor för dina ändamål!