Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm
Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm
Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm
Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm
  • Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm
  • Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm
  • Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm

Napoli Solcellslampa 36cm Koppar 14lm

rating Inga omdömen
11-595

319 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Napoli är en fin solcellslampa i kopparpläterat stål med kupa i transparent hårdplast, som lyser upp i din trädgård med ett mysigt varmvitt ljussken. Markspettet trycker du enkelt ner direkt i jord eller gräs och med sin höjd på 36 cm, passar denna solcellslampa lika bra i rabatten som längs en trädgårdsgång.

Solcellslampan har inbyggd ljuskälla i LED som tänds automatiskt när det blivit mörkt och släcks igen när det blir ljust. De 2 medföljande batterierna laddas upp genom solens ljus mot solcellen som är placerad på toppen av lampan. Därför är det viktigt att du placerar solcellslampan på ställe där den får rikligt med solljus och när batterierna är helt fulladdade lyser lampan ca 5 timmar under mörker. 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solpanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket direkt solljus som möjligt under dagtid för längsta batteritid. Solcellsprodukter behöver rikligt med direkt solljus (ej endast dagsljus) för att batterierna ska kunna laddas upp ordentligt. Solcellsprodukter är en säsongsprodukt som är anpassad för att användas under sommarmånaderna då vi har bra med soltimmar. Övrig tid på året finns ingen garanti att de lyser även om de laddats en hel dag, då solen helt enkelt lyser för svagt och/eller för få timmar under denna period.

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att du laddar batterierna i 36 timmar innan du börjar använda solcellslampan. För att ladda via lampan låter du den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. 

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. Om lampan har rörelsesensor tänds den automatiskt vid rörelse i mörker, detta står då specificerat på produkten.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
16 cm
Höjd (cm)
36 cm
Effekt (Watt)
0,396W
Ljusflöde (Lumen)
14 lm
Spänning (Volt)
2,4V DC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Koppar
Färgkategori
Koppar
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall/Plast
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
25000 h
Batterityp
AA
PVC-Fri
Ja