Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
  • −24%
Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
  • Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
  • Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED

Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED

rating Visa 4 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 4
Rabatten slutar om:
11-659

136 kr 179 kr −24%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Festival är en solcellsdriven ljusslinga med vita risbollar i polyester, som blir en härlig dekoration på uteplatsen eller i trädgården. Ljusslingan är 2,7 meter lång med 10 stycken bollar. Inuti varje boll finns en ljuskälla i LED som avger ett vitt ljussken vid mörker. 

Solcellen har ett markspett och det är 2 meter kabel mellan solcellen och första bollen. Avstånd mellan varje risboll är 30 cm. Placera solcellen i rikligt med solljus så att batteriet (medföljer) laddas upp, ljusslingan tänder sig själv vid mörker och släcks igen när det blir ljust. När batteriet är fulladdat lyser ljusslingan ca 6 timmar under mörker. 

Vira denna fina solcellsslinga runt balkongräcket eller dekorera ett mindre träd eller buske och få en festlig mysbelysning att njuta av i många sommarsäsonger framöver! 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solpanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket direkt solljus som möjligt under dagtid för längsta batteritid. Solcellsprodukter behöver rikligt med direkt solljus (ej endast dagsljus) för att batterierna ska kunna laddas upp ordentligt. Solcellsprodukter är en säsongsprodukt som är anpassad för att användas under sommarmånaderna då vi har bra med soltimmar. Övrig tid på året finns ingen garanti att de lyser även om de laddats en hel dag, då solen helt enkelt lyser för svagt och/eller för få timmar under denna period.

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att du laddar batterierna i 36 timmar innan du börjar använda solcellslampan. För att ladda via lampan låter du den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. 

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. Om lampan har rörelsesensor tänds den automatiskt vid rörelse i mörker, detta står då specificerat på produkten.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Filtrera omdöme
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Återställ

Klicka här för att lämna ett omdöme

Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
rating 5 5 0.5
A
Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
rating 5 5 0.5
Helt nöjd!
Festival Solcellsdriven Ljusslinga Risbollar Vit, 2,7m LED
rating 5 5 0.5
Fantastisk fin ljusslinga som funkade redan efter 1 dygn ute i solen
Risbollar
rating 5 5 0.5
Toppen!!!!!

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
270 cm
Höjd (cm)
7,5 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
0,65W
Spänning (Volt)
1,2V DC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Polyester
Färgtemperatur
Neutralvit
Livslängd
50000 h
Batterityp
AA