Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


,
rating
Bra och snabb leverans och ok returtid
Bror Hans G.2019/07/16
Ingen
rating
Snabbt leverans
Ludvig V.2019/07/12
Ljustema
rating
Skulle fått fem stjärnor om det varit fri retur.
Annika Elisabeth L.2019/06/29
cyklande tomte
rating
Bara svårt att få in mobil numret.
Anna Carina K.2019/06/19
Bra service och hjälpsam personal
rating
Handlade lampor hos dom och glömde bort frakten i farten, men dom skickade ett mejl och frågade vänligt om jag inte ville ha frakt också.
Dom löste detta snabbt och enkelt, kommer absolut att handla där fler gånger.
Bengt Martin H.2019/06/10
Köp led list
rating
Snabbt och korrekt. RRy
Seth Rune R.2019/05/05
Bra
rating
Man hittar roliga lyktor .
Elisabet N.2019/05/04
Snabb leverans och bra produkter.
rating
Lätta att beställa och betala samt mycket snabb leverans. Är mycket nöjd med min Solcellsbordlampa LED Cervia. Uppskattade att jag fick med en praktisk guide om hur jag laddar och tar hand om min Solcellsprodukt. Tack! Negativt är fraktkostnaden på 49 kr.
Annika J.2019/04/24
Bra kundtjänst
rating
Fick fel vara levererad men det löste kundtjänst snabbt, smidigt och trevligt.
Ulrika Elisabet W.2019/04/17
Bra hemsida
rating
Bra sortiment
Sven Harald Verner L.2019/04/08
Bra köp
rating
Lätt att beställa. Lite lång leveranstid.
Martin Gregor P.2019/03/28
Snabb leverans och bra produkter
rating
Ljustema har bra priser på många av produkterna, men förtjänsten för kunden äts upp av fraktkostnaden. Om ni kan köpa liknande produkt i närheten av ert boende så spar ni pengar.
Richard K.2019/03/23
Snabb och bra hantering
rating
Första slingan var tyvärr trasig men snabb hantering och ny slinga med retur sedel.
Matti Stefan R.2019/03/06
Svårt att veta dimensioner
rating
Lamporna fungerar även om sockeln är lite för hög för att passa perfekt, men de gick att trycka in och det blev kontakt. Dessa små lampor är ju inte så standardiserade och det var lite av en gissning om de skulle fungera. Informationen specade total längd, men fördelningen sockel/glasrör var inte densamma som lamporna som skulle ersättas. Lamporna i sig är det inget fel på, men pga informationen om dem sänker jag betyget. Dessutom var en av förpackningarna bruten och hade tejpats igen.
Anna Christina G.2019/03/03
rating
Lars Torsten H.2019/02/28
Generellt
rating
Smidig, men leverancen Lite långsam.
Nicoline S.2019/02/22
Om företaget
rating
Smidigt att beställa och snabb leverans! Dock svårt att bedöma första gången man anlitar er
Lisbeth Gunilla J.2019/02/16
Blockljus
rating
Ett ljus fungerade inte.
Bra service , fick ett nytt!
Siv Marlén B.2019/02/12
Ljustema.se
rating
Inte helt perfekt sökstruktur
Jonas Patrik G.2019/02/09
Ok
rating
Löste fel i leveransen. Lång väntan från beställning.
Christine Petra H.2019/01/26
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.