Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Helt dåligt
rating
Den lämpa väldigt svag ljus ... tänka lämna tillbaka men får jag betala frakt kosta också... rekommenderar ej alls
Auday Hussain Mohammed A.2019/07/11
B
rating
K
Ingrid Ann-Charlotte Z.2019/07/10
Skickade fel produkt
rating
Fick fel typ av ljuskälla
Isabella Inger S.2019/06/19
Hoppas på hjälp och kompensation
rating
?
Per Anders T.2019/06/01
Dåligt packat
rating
Tyvärr var lampskärmen nedtryckt i kartongen den skickades i så den var alldeles knölig.
Gick att räta ut men märkena syns ändå.
Tråkigt på en sån fin lampskärm!
Jeanette Marianne L.2019/05/07
0
rating
Jag fick ingen produkt tills idag
Artur Andrzej B.2019/04/29
Lång leveranstid.
rating
Ska det verkligen behöva ta 2 veckor innan ni skickar min beställning? När jag beställde den så stod det att den fanns i lager! Finns den inte i lager då så vore den informationen tacksam.
Jens Mattias Arnold N.2019/04/29
Märkligt
rating
Förstår inte vad jag ska bedömma....
Fiffi Birgitta Elin N.2019/03/24
Ang betalning
rating
Fy fasen kommer aldrig beställa mer jag fick betala 249kr för en vara jag skickade tillbaka Ljustema är bara skit
Ewa-Lena O.2019/03/18
Hatar att bli jagad om omdöme.
rating
Köper jag mjölk på Ica mailar inte de mig och ber om ett omdöme dag efter dag efter dag. Seda dessutom vänligen fyll i alla fält!
Carl-Henrik H.2019/02/18
rating
Tomas Rune B.2019/02/08
.
rating
Beställer inte härifrån igen
Inga Mona Y.2019/02/04
Leveranstiden kass
rating
Leveranstiden var betydligt längre än den som angavs på hemsidan. Jag fick efterlysa min beställning. Shenker var dessutom usla som speditör, varan blev kvarlämnad i Linköping varför det tog mer än en vecka från det varan skickades tills jag fick den.
Kjell Åke M.2019/01/27
Frakt
rating
Mycket dålig information och krångel vid retur, vilket blev onödig utgift för mej vid frakt! Hade blivit billigare att behållt köpet...
Kristina Elinor M.2019/01/20
Oklart och avfärdande svar från kundtjänst
rating
Fick sjukt oklar hjälp av kundtjänst. Deras svar matchade inte mina frågor/kommentarer. Gav upp och sitter nu med ljus jag inte vill ha och som inte motsvarar beskrivningen på er hemsida
Elin Kristin S.2019/01/19
Fel Skärmringar
rating
Beställde skärm ringar i metall men dom som kom var guld målad plast...ringde o sa d till dom och det ända jag vart mött av va en förvarande grinig kvinna. Inget oj de ska vi lösa el nått....bara att du har fått d du beställt,jag vet inte mm. Det ända dom kunde komma på va att du får returnera dom om jag vill.... ja d får man ju alltid! Men dom hade inte äns vett o försöka kompensera oss på något sätt för att vi fått fel pga dom har fel bild på hemsidam och efter att väntat en vecka på skärmringarna, nu måste vi leta igen o beställa dom nån annanstans. Kommer defenitivt inte handla här igen el rekomendera nån att handla här
Fredrik Stefan Harald A.2019/01/14
Otroligt dålig lykta!
rating
Den lyktan lever verkligen ett eget liv och jag har mailat er och hoppas att ni ska svara nu när det är vardag igen.
Frida Maria H.2019/01/02
Vet ej
rating
Vet ej ännu vilket omdöme Ljustema får då jag inte har kunnat prata med de ang den trasiga björnen
Anne Gunnel Teresia P.2018/12/26
Reklamation
rating
Har reklamerat flera julstjärnor och fått nya. Har nu 5 stjärnor som inte lyser. Ville ha fakturan krediterad istället för nya icke fungerande stjärnor. Dock mycket trevlig personal på Kundservice.
Åsa Anna Maria E.2018/12/16
Retur
rating
Dåligt att det inte är fria returer, kommer inte beställa via er mer pga det.
Britt Åsa W.2018/12/04
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.