Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Dåligt packat
rating
Tyvärr var lampskärmen nedtryckt i kartongen den skickades i så den var alldeles knölig.
Gick att räta ut men märkena syns ändå.
Tråkigt på en sån fin lampskärm!
Jeanette Marianne L.2019/05/07
0
rating
Jag fick ingen produkt tills idag
Artur Andrzej B.2019/04/29
Lång leveranstid.
rating
Ska det verkligen behöva ta 2 veckor innan ni skickar min beställning? När jag beställde den så stod det att den fanns i lager! Finns den inte i lager då så vore den informationen tacksam.
Jens Mattias Arnold N.2019/04/29
Märkligt
rating
Förstår inte vad jag ska bedömma....
Fiffi Birgitta Elin N.2019/03/24
Ang betalning
rating
Fy fasen kommer aldrig beställa mer jag fick betala 249kr för en vara jag skickade tillbaka Ljustema är bara skit
Ewa-Lena O.2019/03/18
Hatar att bli jagad om omdöme.
rating
Köper jag mjölk på Ica mailar inte de mig och ber om ett omdöme dag efter dag efter dag. Seda dessutom vänligen fyll i alla fält!
Carl-Henrik H.2019/02/18
rating
Tomas Rune B.2019/02/08
.
rating
Beställer inte härifrån igen
Inga Mona Y.2019/02/04
Leveranstiden kass
rating
Leveranstiden var betydligt längre än den som angavs på hemsidan. Jag fick efterlysa min beställning. Shenker var dessutom usla som speditör, varan blev kvarlämnad i Linköping varför det tog mer än en vecka från det varan skickades tills jag fick den.
Kjell Åke M.2019/01/27
Frakt
rating
Mycket dålig information och krångel vid retur, vilket blev onödig utgift för mej vid frakt! Hade blivit billigare att behållt köpet...
Kristina Elinor M.2019/01/20
Oklart och avfärdande svar från kundtjänst
rating
Fick sjukt oklar hjälp av kundtjänst. Deras svar matchade inte mina frågor/kommentarer. Gav upp och sitter nu med ljus jag inte vill ha och som inte motsvarar beskrivningen på er hemsida
Elin Kristin S.2019/01/19
Fel Skärmringar
rating
Beställde skärm ringar i metall men dom som kom var guld målad plast...ringde o sa d till dom och det ända jag vart mött av va en förvarande grinig kvinna. Inget oj de ska vi lösa el nått....bara att du har fått d du beställt,jag vet inte mm. Det ända dom kunde komma på va att du får returnera dom om jag vill.... ja d får man ju alltid! Men dom hade inte äns vett o försöka kompensera oss på något sätt för att vi fått fel pga dom har fel bild på hemsidam och efter att väntat en vecka på skärmringarna, nu måste vi leta igen o beställa dom nån annanstans. Kommer defenitivt inte handla här igen el rekomendera nån att handla här
Fredrik Stefan Harald A.2019/01/14
Otroligt dålig lykta!
rating
Den lyktan lever verkligen ett eget liv och jag har mailat er och hoppas att ni ska svara nu när det är vardag igen.
Frida Maria H.2019/01/02
Vet ej
rating
Vet ej ännu vilket omdöme Ljustema får då jag inte har kunnat prata med de ang den trasiga björnen
Anne Gunnel Teresia P.2018/12/26
Reklamation
rating
Har reklamerat flera julstjärnor och fått nya. Har nu 5 stjärnor som inte lyser. Ville ha fakturan krediterad istället för nya icke fungerande stjärnor. Dock mycket trevlig personal på Kundservice.
Åsa Anna Maria E.2018/12/16
Retur
rating
Dåligt att det inte är fria returer, kommer inte beställa via er mer pga det.
Britt Åsa W.2018/12/04
Dåligt första intryck.
rating
Fick tag på några dåliga halogen lampor. Två av fyra var defekta så jag ville skicka tillbaka allt. Vilket jag fick men var ju tvungen att betala frakt tillbaka. När man ångrar köp p.g.a. defekta varor tycker jag att man inte ska behöva gå med förlust.
Linnea M S A E.2018/11/26
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J.2018/11/17
Usel kvalitet
rating

Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...

Martina Å.2018/11/13
Svar:

Hej Martina,


Tyvärr så fungerar inte solcellslampor under denna årstiden. Solcellslampor kräver väldigt mycket solljus för att kunna ladda sina batterier och ge full effekt. All information kring solcellslampor står tydligt under varje produkt på vår hemsida samt i medföljande instruktionsblad från leverantören.


Vanligt dagsljus är inte tillräckligt för att kunna ladda batterierna så det ljus som ges nu under vintertid är tyvärr inte tillräckligt. För att kunna ladda upp solcellslampor till sin max effekt så ska man ha solcellslampan på ON under hela dagen med fullt solljus sedan OFF under kvällstid, detta ska sedan upprepas under tre dagars tid. Bästa perioden för solcellslampor är mellan mars och september, under resterande period så finns där inga garantier för att solcellslampan kommer fungerar. Solcellslampan kan avge ett svagare ljus vid första användningstiden då batterierna som medföljer kan ha lite krut kvar att ge men de behöver ändå laddas upp enligt anvisningarna för att kunna fungera som önskat. 


Är det så att du känner du missnöjd eller vill veta mer om hur en solcellslampa fungerar är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst via e-post: kundtjanst@ljustema.se eller via telefon: 042-72224 så hjälper vi dig! =)

Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.