Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6083 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(355 Omdöme)
Antal omdöme: 6625negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Ljuskällan passade inte i armaturen
rating
LED-ljuskällor med R7s socklar är väldigt klumpiga i sin utformning.
Carl-Johan A.2015/02/19
kass kvalité
rating
grymt bra bemötande när ljusslingan som jag beställt inte fungerade. de skickade en ny med en retur fraktsedel så när jag hämtade ut den nya så skickade jag in den gamla.. synd bara att den nya också glappar.. orkar inte tjafsa mer men några rekommendationer lär jag aldrig ge
Bengt E.2015/02/18
Svar: Hejsan Bengt Självklart ska du inte ha en slinga som glappar. Det är bara att kontakta oss på 042-72224 eller info@ljustema.se så fixar vi en ny till dig direkt. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb leverans men fel mått?!
rating
Man skulle skriva in hur många delningar i kassan! Det gjorde jag oxå, 4 2-meters delningar. Men fick 2 st 4-meterslängder? Hmm.. Jag har lyckats lösa det ändå men det räcker tydligen inte att skriva i mailet. Gjorde jag fel? // Curt
Curt Harry J.2015/01/03
G9 passar inte alltid i G9
rating
G9 led-lamporna tyvärr oanvändbara i Konstljus utomhusbelysningar. Ingen kontakt, blinkande och släckta lampor. Får återgå till halogen G9...
Lars Johan Anders T.2014/11/09
Mycket sen o sen fel leverans
rating
Leveransen var starkt försenad, var sen felmodell när den väl kom. Generellt dålig återkoppling. Leveransen kom sen från konkurrenten med deras logga. Mycket tid o pengar hade sparats vid direktkontakt med konkurrenten. Där fanns lamporna hela tiden
Anders Johan R.2014/02/22
Missnöjd med kvalitén på led lampor...
rating
Ledlampor av billigare modell.. Dålig passform och låg kvalité
Daniel Gustav Stefan B.2014/01/18
Svar: Hejsan Daniel Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
icke korrekt del
rating
Har den storleken i min bil men dom jsg fick av er passar inte endå då där är lite för tjockt glas så dom går inte stt sätta dit
Andreas Nils Christopher L.2013/07/21
Lurade mig själv.
rating
Hade önskat tydligare exempel. Köpte motagare sändare för led belysning. Det blev inte bra.
Lars Gunnar H.2013/06/26
Svar: Hejsan Lars Det låter inte bra att du lurade dig själv. Maila oss gärna på info@ljustema.se och berätta varför du inte är nöjd med varorna så ska vi försöka ge dig en bra lösning. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
För utomhus, inte direkt!!
rating
Mycket dålig information. Vid köp av ett kit LED stripes, med fjärrkontroll, mottagare, transformator och LED list, så står det vid beställning att det är för utomhusbruk med IP65. (IP-klass: IP65 - Fungerar i alla utrymmen, både inomhus och utomhus). Men när man får hem det är det endast LED listen som är IP 65, allt det andra är för inomhus. Så från att man tänkte sig att det räcker med att dra fram ett 230V eluttag så visade det sig att man antingen måste ha all utrustning förutom listen, liggandes inomhus och dra en lång 6 ledar kabel fram till ledlisten. Eller att dra 230V till en fuktsäker låda där man har transformatorn, därifrån dra en 12V kabel till kontrollern i en fuktsäker låda och däifrån dra 6 ledare till listen. Alternativt ha kontrollern tillsammans med transformatorn och dra en 6 ledare till listen. (6-ledare=röd, grön. blå,V+, +, -)
Hans Fredrik H.2013/05/14
Svar: Hejsan Hans Tack för att du uppmär
Dålig kvalite på utförda arbeten.
rating
Jag köpte 2st 230v ljusslingor på 1m styck. På den ena slingan hade ändstycket släppt redan i transporten och låg löst i försändelsen när den ankom. Den andra slingan är behäftad med glapp kontakt på något ställe, då när man rör på slingan så släcks och tänds den. Det krävs i mina ögon en bättre kvalitetskontroll av utförda arbeten, detta då slingorna av er kapas till rätt längd och förses med anslutningar. Ett till minus var även att länk "followup" i orderbekräftelsen för att kunna följa upp försändelsen inte alls fungerade.
Göran D.2013/03/08
Svar: Hejsan Vi beklagar problemen du har fått med ledslingan. Vi har haft lite problem med att silikonet vi använder vid monteringen inte har hunnit torka innan vi skickar varan. Det kan då hända att det blir glapp under frakten. Hör av dig till oss så byter vi givetvis ut varorna till nya till dig. Tack för tipset om länken. Vi har precis uppdat
Snabbt som en "blinkning"
rating
Hej Snabb leverans men vid dimring så blinkar lamporna vid lägsta nivån
Hans Olle V.2012/11/03
Leveranssvårigheter!!!!!!!!
rating

Skulle beställa 3 st. ledlysrör såg att de hade 5st. i lager när jag beställde. Betalade och trodde allt var OK, men icke har nu väntat i nästan 4 veckor och de kan fortfarande inte leverera. Ska jag handla där igen? Tveksamt.

Nils-sture berndt A.2012/10/22
Svar:

Hej,


Det är självklart tråkigt att behöva vänta på sin beställning om varorna man beställt inte finns i lager eller är slut hos leverantören, men jag förstår inte riktigt hur du kunnat se att vi skulle haft 5st i lager då vi aldrig skriver ut något lagersaldo på någon av våra produkter på hemsidan. Vi skriver endast ut leveranstider som då kan variera från produkt till produkt.


Vill man veta vår lagerstatus så är man självklart välkommen att höra av sig till vår kundtjänst =) Oss når du via telefon på 042-72224 eller via e-post på kundtjanst@ljustema.se



Med vänliga hälsningar


Annette Lejonfelt

Lagerstatus
rating
Fixa bättre lagerstatus. Man vill inte höra en vecka efter att man beställt, att varorna kommer in om drygt vecka till.
Örjan L.2012/09/27
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6625
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.