Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5911 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6435negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kass ljusslinga!
rating
Det medföljande batteriet lös bara i några timmar trots att jag laddade det ordentligt innan. Bytte till ett annat uppladdningsbart batteri. Lös i fem kvällar med ett svagt sken. Funkar inte bra!!!
Bitten P.2017/11/08
Gud vad trött jag är på alla likes och …
rating
Gud vad trött jag är på alla likes och alla omdömen man måste ge - jag gjorde en utomordentligt vanlig beställning av lampor. Enkelt.
Christina Pia G.2017/10/30
Svar: Hej Pia, det är helt frivilligt att lämna ett omdöme om sitt köp hos oss - vill man inte så kan man enkelt bortse från mailet, svårare än så är det inte :-) Hoppas du är nöjd med ditt köp oavsett om du vill lämna ett omdöme eller inte. Önskar dig en fortsatt fin kväll! Vänligen, Annica / Ljustema
Beställde två lysrör via nätbutiken
rating
Beställde två lysrör via nätbutiken. Åkte och hämta dem på butiken. Trasiga. Ringde och reklamerar. Nya beställdes. Skulle ta max två dagar. Nu är det 4:e dagen. Mycket tid och arbete för lysrören hittills. Skulle uppskattat om de nya kunde leverans till dörren.
Inger L.2017/10/25
Jag förstår inte varför det är lång …
rating
Jag förstår inte varför det är lång leveranstid?
Ahmad I.2017/10/14
Svårt att ansluta kabeln till …
rating
Svårt att ansluta kabeln till neonslangen, då denna saknar stift.
Håkan J.2017/10/09
Svar: Hej Håkan, tack för ditt omdöme. Jag är väldigt ledsen att du har mottagit en anslutningskabel som saknar stift. Självklart skickar vi gärna ett stift till dig så att du ska få din slang att fungera. Dock kan jag inte garantera dig att detta fungerar till 100% på grund av att våra anslutningskablar är tillverkade för att passa våra neonslangar, då jag kan se att du ej köpt någon neonslang av oss. Jag skickar ett stift med krympslang till dig som du bör ha inom 1-2 arbetsdagar. Ber om ursäkt för att vi har missat att skicka med detta på din order. Jag önskar en fortsatt trevlig tisdag! Med vänliga hälsningar Emma Cutic Ljustema
Slow delivery
rating
Slow delivery. Long waiting time. Website says 1-5 working days. Took about 9 days working days for products that are in stock.
Claudia T.2017/10/12
Felaktigheter i specifikationen för …
rating
Felaktigheter i specifikationen för beställd vara.
Lars Göran P.2017/09/30
Har inte hört något om min order trots …
rating
Har inte hört något om min order trots att det gått över en månad sedan jag beställde nu :-(
Lillemor E.2017/10/02
blått ljus !! helt fel i risbollar
rating
nej inte på det sättet, snabb leverans no problems men produkten !! risbollar vita, lyser blått !! måste nog reklamera så vill man inte ha det i sin trädgård ! Med vänlig hälsning Ingela Gustén
Ingela G.2017/09/11
Väldigt lång leveranstid
rating
Väldigt lång leveranstid. Vet inte alls vart min lampa tagit vägen
Margine S.2017/08/21
Paket som tog lång tid pga strul av …
rating
Paket som tog lång tid pga strul av fraktbolag och sedan visades sig att det var fel färg på takfläkten när den till slut kom fram. Skickades en ny som kom fram snabbt och bra. Returen funkade bra och kundservice var så hjälpsam man kunde. Inte lätt när dhl inte gjorde sitt jobb. Det tristaste var när jag till slut monterat fläkten så snurra den tyst och fint men den fläkta ju i stort sett inte ett dugg vilket är dess syfte så där drog jag det korta strået :( som tur är funkar den som taklampa i alla fall om man ska de det positiva men fläktar det gör det inte. Detta har tagit mycket tid och energi från min sida för att slutligen få en produkt som inte levererar vad den skall göra.
Tom Roger L.2017/08/11
Ej komplett beställning
rating
Hej! Det saknades en uppsättning till ett ljus...... tråkigt när inte saker är kompletta.
Kristina T.2017/06/23
Dag 7 idag och fortfarande ingen …
rating
Dag 7 idag och fortfarande ingen leverans
Maria Z.2017/04/09
Låååång leveranstid!
rating
1-5 dagars leveranstid stog det. Efter 10 dagar fick jag sms om att paketet var paketerat! Ringde och påpekade detta, men dom kunde inte alls förstå varför det tog sådan lång tid att skicka 1 lampa.
Anna F.2017/03/19
Lång leveranstid. Ingen info om försening.
rating
Lång leveranstid. Ingen info om försening. Fick själv höra av mig när lampan inte dök upp. Får se om den kommer denna veckan då..
Patrik N.2017/01/30
Dåligt, farligt och dyrt att utnyttja ångerrätten
rating
Eldetaljerna på den produkt jag köpte vågar jag, som kunnig elinstallatör, inte använda utan att själv bevaka (ungefär som med stearinljus). Slängde skräpet och installerade riktiga komponenter. Försökte också utnyttja ångrerätten; skulle till och med få betala frakten för returfraktportot, typ 90 kr tillsammans för att häva köpet. Riktigt anmärkningsvärt och uppenbart för att försvåra utnyttjandet av ångerrätten.
ingmar p.2017/01/31
Svar: Hej Ingmar, Tråkigt och höra att du inte var nöjd med ditt köp! Om du uppfattar varan du köpt farlig och trasig på något vis är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst för så får det absolut inte vara! Som kund har du alltid minst 14 dagars ångerrätt när du handlar produkter på internet detta är enligt lag. Vi erbjuder dock hela 30 dagars ångerrätt och du har då all rätt att under 30 dagar ångra ditt köp, returnera varan och
Inte ordentligt paketerad
rating
Tyvärr hade lampan vi beställde inte nog med skyddspackning så den hade några mindre skavanker.
Karin Marie B.2017/01/15
Dålig leveranssäkerhet
rating
Varor som enligt leverantören skickades 16/12 har fortfarande inte kommit fram 22/12. Hemsidan lovar leverans inom 2 dagar.
Bengt Tore S.2016/12/22
Bra pris men dålig leverans service
rating
Ljuskällorna har ett OK pris men leveransen med DHL var omständlig och krånglig. Trots att jag betalade extra för leverans var jag tvungen att ringa och beställa utkörning efter flera dagars försening.
Helge S.2016/12/12
Inte nöjd med produkten.
rating
Dålig luciakrona, smäckig där lamporna glappade. Högt pris för den oxå.
Caroline Maria W.2016/12/13
Svar: Hej Linn, Vad tråkigt du inte var nöjd med din produkt! Om du inte redan varit i kontakt med oss så är du välkommen att kontaktat vår kundtjänst på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se så ska vi säkert kunna hjälpa dig! Gällande priset så håller vi alltid rekommenderade priser ut till våra kunder. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6435
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.