Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6057 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6597negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Fem plus
rating
De bästa dimbara ledlamporna jag provat och till bästa pris också. Super snabb leverans. Hade varorna dagen efter beställningen!!!
Mikael B.2013/02/07
Bra service och snabb återkoppling.
rating
Blev lite orolig när jag först fick beskedet att produkterna var slut i lager. Efter en fråga så presenterades ett alternativ. Innan det blev aktuellt att välja alternativet så hade Ljustema löst det hela och de lampor som jag ursprungligen hade beställt levererades. Snyggt Jobbat
Mikael S.2013/02/07
Snabb leverans och bra produkter
rating
Väldigt snabb leverans, Beskrivningen till inkoppling av ljusslingan stämde ej riktigt. I den angavs att markeringen ( pil ) skulle vändas mot röd ledare vilket var felaktigt. Kontaktstycket var nog felkopplat från leverantören.
Rolf L.2013/02/04
Snabb support!
rating
***** här kommer 5 stjärnor till !
Mikael J.2013/01/31
KLOCKRENT
rating
Mitt omdöme på en skala 1 - 5 där 5 är bäst. Leverans 5 Retur 5 Kreditering 5 Leverans av ny vara 5
Per Thomas E.2013/02/06
LED leverans med blixtens hastighet
rating
Lysande!!!!
Per Mikael V.2013/01/29
Bra söksida och snabb leverans.
rating
Mycket nöjd med sortiment, priser och leverans. Nästa gång jag ska ha liknande produkter kommer jag att titta hos Ljustema först.
Kennet Richard Martti O.2013/01/29
Snabbleverans
rating
Bra hemsida att handla från. Mycket hög kvalité på led spotlighten.
Sten-Olof Tage S.2013/01/28
Snabbt, billigt, pålitligt, bra kundservice!
rating
Har beställt ett par ggr, båda gångerna har ordern levererats på 1-2 dagar beroende på hur sent jag la ordern. Mailat frågor några ggr, fått snabba och bra svar tillbaka. Kommer absolut handla här fler ggr samt rekomendera fler att göra detsamma!
Marcus H.2013/02/01
Detta va de jag sökt hela tiden
rating
Enkelt o bra lösning. Bra service. Fick lite fel grejer sist men det löste vi ändå. Många av våra grannar har hört av sig och tycker de ser snyggt ut. De har även köpt själva och vi har hjälpt dom med montering.
Jan-Olof K.2013/01/27
Gick som förväntat. Ordern hanterades och...
rating
Gick som förväntat. Ordern hanterades och skickades snabbt. Det enda jag möjligen kan anmärka på är att det bara går välja leverans med DHL. Jag skulle föredra att ta det via Posten eftersom jag har betydligt närmare till postens utlämningsställe. Posten brukar ju också kunna leverera till brevlådan om det är mindre paket.
Mikael L.2013/01/24
Allt enligt förväntan och snabb leverans
rating
Allt enligt förväntan och snabb leverans
Björn Jörgen T.2013/01/23
Snabbt o bra levererat!
rating
Jag fick paketet, en dag efter beställs, Helt nöjd!
Per S.2013/01/22
Led list
rating
Ledelisten jag beställde kom snabbt och funkade utan problem. Jag upplevde affären som snabb och bekymmesfri. Priser har jag inte kollat men jag tror att det är OK
KG L.2013/01/24
Galet bra.
rating
Finns inte ord för snabbheten och servicen. Världsklass!
Christoffer Lars Mikael M.2013/01/23
Mkt bra
rating
Snabb och bra leverans! + även för priset!
Lars Daniel P.2013/01/21
strlålande
rating
tydlig hemsida, bra priser, utmärkt snabb leverans.
Ulla J.2013/01/20
Funkar inte
rating
Produkten pajade efter fem min
Anders W.2013/01/19
Bra hemsida snabb leverans
rating
Kan verkligen rekomendera att handla på Ljustema, bra priser och snabba leveranser.
Peter Bertil B.2013/01/19
Snabbt, har de produkter jag önskat mig, bra...
rating
När jag väl fattade mig på inloggning på eget konto så var det ju full fart framåt och helt klart vad och hur man skulle beställa. Jag kommer att beställa snart igen! Just inloggningen osv kan kanske förklaras lite bättre!
Anders Gustaf G.2013/01/22
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6597
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.