Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5898 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6422negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Enklare kan man inte få det!
rating
Enkelt att beställa med en väldigt snabb leverans. Ringde även kundtjänsten innan beställningen och fick snabbt svar från en kundvänlig person.
Lars Thomas D.2012/12/10
Lätt och smidigt att handla energisnål LED...
rating
Lätt att välja rätt bland många olika valmöjligheter av ernergisnål LED belysning. Perfekt!
Sara H.2012/12/02
det funkar gör bra
rating
Lätt snabbt o bra
Johan H.2012/11/30
Fantastiska Ljustema
rating
Har då ALDRIG varit med om ett ställe som nästaz i praktiken vet vad jag tänker för grjejerna man beställer kommer hem så snabbt så jag tror de skickat INNAN jag beställt... Tusen miljoner tack för de otroligt snabba leveranserna!
Milla C.2012/11/29
Billigt, snabba och enkelt
rating
Det bästa var ju leveranstiden. Var inte i kontakt med någon, men enkelt att göra det själv på nätet!
Lars-Magnus W.2012/12/02
Riktigt bra !
rating
Ljusslingan verkar rejäl och bra, lite dyr kanske men förhoppningsvis är väl kvaliten bra. Köpet gick smidigt och snabb leverans.
Björn O.2012/11/29
Toppservice
rating
Snabbt och korrekt handlagt. Bra och överskådlig hemsida!
Jan Erik Olof H.2012/11/29
lättläst hemsida och enkel att beställa från...
rating
förstagångs köp, men positiv
Stellan Artur J.2012/11/29
Leverans
rating
Supersnabb leverans.
Anders B.2012/11/29
Snabba som ögat och billiga som få!
rating
Snabbt och funktionellt! Tyvärr var inte ytfinnishen den bästa på den infällda svartlackade spoten, men priset var så lågt att jag inte orkade reklamera 5 av 6 spotar. I övrigt bra och lättinstallerade produkter, tvekar inte att handla av dem igen, men då inte svartlackade grejer...
Svinto S.2012/11/25
På Ljustema handlar du fraktfritt
rating
Bra att kunna handla fraktfritt till vettiga priser, och kan få faktura utan avgift.
Karl-erik B.2012/11/25
Hittils utmärkt
rating
Allt funkade bra, utom att beställd lampa inte passade i armaturen. Jag väntar nu på utbyte och hoppas att det går bra.
Roland L.2012/11/25
snabbt
rating
Snabb leverans
Mats Ingemar T.2012/11/25
Bra inställning och kundorientering
rating
Service helt utan problem ,mycket bra hemsida
Peter Göran Einar H.2012/11/22
Rekommenderade rätt produkt till rätt pris
rating
Lämnade råd som var fokuserade på mitt behov
Lars Kristian Å.2012/11/21
Bra!
rating
Mycket bra företag. Snabb leverans, smidiga betalnings möjligheter och snabba på att svara på mail. Enda anledningen till bara fyra stjärnor är att jag inte är hundra nöjd med spotlightsens ljus. Köpte Aten Led spotlights som skulle ge varmvitt ljus vilket de gör men med en grön nyans och jag upplever de ej såpass ljusstarka som de påstås (3watt LED=30watt halogen) snarare max motsvarande 15-20watt halogen. Detta ger en lite udda ljusbild i en vit hall med svart klinkersgolv. Såhär i efterhand skulle jag nog ha köpt 6watt LED istället så kan man dimma ned om till lagom nivå.
Jesper T.2012/11/22
Hög kvalitet och snabb leverans till bra pris!
rating
LED ljuskällorna i de ljusslingor jag inhandlat är av hög kvalitet och håller genomgående samma färgtemperatur ca 2700K. Kablar har god isolering och hög vädertålighet, inga tunna plastiga kablar som spricker efter någon säsong. 1200 ljuspunkter lyser nu upp ett av de Ek träd som pryder tomten med ett underbart resultat. Rekommenderas starkt hälsar Peder
Peder O.2012/11/18
Snabb Service !
rating
Alldeles utmärkt
Anders Vilhelm G.2012/11/18
Super bra service
rating
Snabb leverans, bra service...
Tord herbert N.2012/11/17
Funkar på när som kanon...
rating
Trevlig webbshop. Beställde lite led belysning samt ett par paket fjärrströmbrytare med mottagare. Det saknade ett paket hos dem, så de plockade ihop ett likvärdig, tyvärr var det med dimbar belysningsfunktion, vilket inte var beställt. Men det funkar att använda. Lev tiden var bra, men inte fantastisk. Beställde på en fredag fick levererat onsdag. Kommer att handla igen, kan rekommendera dem!
Larz M.2012/11/16
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6422
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.