Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6096 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(357 Omdöme)
Antal omdöme: 6640negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Tillmötesgående
rating
Bra grejer till bra priser och snabb leverans.
Kenth Roland J.2013/06/07
pålitlig
rating
snabba leveranser och bra resbond när man ringer dom
Ronny G.2013/06/08
Trevligt bemötande men lång leveranstid
rating
Jag har beställt lampor två gånger från ljustema och tycker att kontakten har varit kalas. Första gången funkade inte en av trasformatorerna och då fick jag en ny inom några dagar utan retur eller konstiga frågor. Nu, andra gången, är dessvärre lamporna slut i webshoppen och leveranstiden beräknas till upp till en månad, lite i längsta laget enligt mitt tycke. I övrigt nöjd!
Karl Andreas Olavi D.2013/06/07
Svar: Hejsan Vad kul att höra att du är nöjd med dina beställningar! Vi beklagar att lamporna du ville köpa var slut i lager. Det är alltid tråkigt när vi inte lyckas hålla lagret i synkning med försäljningen, både för våra kunder och för oss. Upp till en månads leveranstid står det automatiskt när en produkt tar slut. Oftast är produken redan på väg till oss och det brukar handla om ca 1 veckas leveranstid. Vi tackar för dina synpunkter och försöker lära oss mer om våra försäljningstoppar och kompense
Bra produkter, snabbleverans!
rating
Jag kan rekommendera att handla från ljustema.
Göran R.2013/06/11
Bra!
rating
Snabb leverans
Charlie Kristian R.2013/06/05
Proffsigt bemötande
rating
Snabbt och proffsigt bemötande vid komplettering av tidigare köp.
Ewa-Pia Mariana P.2013/06/05
Lätt och kvickt
rating
Jag är mycket nöjd med Ljustema, bra produkter och snabb leverans. Kommer säkert att återkomma vid köp av belysningsartiklar.
Lars Gustaf L.2013/06/04
Enkelt och smidigt!
rating
Bra tjänster och snabb leverans. Toppen!
Mikael Reine S.2013/06/04
Supersnabb respons & leverans
rating
Rekommenderar varmt denna shop :-)
Glenn Mikael Peder K.2013/06/27
Riktigt snabbt och bra
rating
Snabba och lätta att handla från.
Andreas Emil V.2013/06/03
Alldeles utmärkt!
rating
Kanon! En lampa gick sönder men dom skickade en ny kostnadsfritt utan mankelemang, riktigt bra.
Mats Lennart L.2013/06/03
Snabb leverans
rating
Siten lätt att använda och snabb leverans. Dock besviken på den köpta produkten som inte var så ljusstark som förväntat.
Risto Kenneth B.2013/06/01
Svar: Hejsan Risto Tack för din recension. Berätta gärna vilken produkt du har köpt. Vi försöker alltid att skriva ut vad ledlampan motsvarar i traditionell belysning. Om någon av våra produkter inte stämmer överens med vår beskrivning vill vi väldigt gärna veta det. Du har alltid 30dagars öppet köp ifall du vill skicka tillbaka lamporna. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mycket bra snabb leverans bra support
rating
100% posetivt
Carl Dennis A.2013/05/31
Inga bekymmer.
rating
Snabbt och bra. Brevet kom efter någon dag. Lamporna motsvarade förväntningarna.
Björn K.2013/06/01
LED-LAMPOR TILL MC:N
rating
Ljustema var snabba och bra på att leverera lamporna men H1 lampan ryms inte i lyktan p.g.a. den grova diametern. Det är kanske någonting man kan informera om på hemsidan, att hålet i lyktan där lampan skall in kan vara för litet.
Magnus M.2013/06/02
Svar: Hejsan Magnus Tyvärr är ofta ledlampor i en annan form än de traditionella halogenlamporna. På alla bilder har vi därför ritat in alla mått på fordonslamporna. Skulle det ändå bli fel har vi alltid 30dagars öppet köp som gör att du får alla pengar tillbaka utan krångel. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Snabbt och enkelt
rating
Letade runt och behövde LED R7s 78/118mm. Sturt urval. lätt att beställa och prularna dök upp två dagar efteråt.
Magnus William T.2013/05/31
Lätt att handla - Snabba leveranser - Bra priser
rating
Har handlat hos ljustema.se 3 ggr. Samtliga ggr. har mina beställningar hanterats på bästa sätt, levererat senast tredje vardagen. Jag kan rekommendera ljustema.se
Dick W.2013/05/29
Bra priser
rating
Bra kvalité på sina produkter. Snabba leveranser
Mattias B.2013/05/30
Bra bemötande och snabba
rating
Produkten var inte som vi hade tänkt oss men mycket snabb leverans.
Anders Peter A.2013/05/29
Mkt nöjd
rating
Jag är mkt nöjd med min order fick vad jag ville ha, och fick massa bra service när jag ringde
Sven Johan M.2013/05/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6640
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.