Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5891 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6414negative2.7%(174 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Super snabb leverans! + för faktura utan extra...
rating
Kan inte annat än att rekommendera ljusteam.se Snabb leverans, bra priser och produkter som håller vad den lovar!
Robert Stefan S.2013/01/15
Mycket bra
rating
Klockrent helt enkelt, bra priser bra service.!
Simon Peter S.2013/01/13
Perfekt
rating
Inget att anmärka på, inga extra avgifter samt fraktfritt i januari.
Jörgen R.2013/01/12
Ljus i mörkret
rating
Vid beställningen stod det att det var restat ca 1 månad. Men jag fick hem det efter bara några dagar. Tala om snabb leverans. Smidigt att plocka ihop, till och med jag klarade det. Blev jättefint, är jätte nöjd.
Seija Marja-Lena J.2013/01/11
Snabb leverans, bra bemötande när det krånglade.
rating
I det dyraste laget, men snabb & god service överväger detta.
Anders Thomas O.2013/01/10
Bra....
rating
Bra svar på mina frågor och funderingar. Snabb leverans, om det inte varit för DHL-strul.
Åke T.2013/01/11
Föredömligt snabb leverans
rating
Bra web-handel och snabb leverans. Många betalningsätt att välja på. Rekommenderas!
Stig Sune Tommy J.2013/01/10
Bra support och snabb leverans!
rating
Bra support och snabb leverans!
Kent Richard Dennis B.2013/01/10
snabb leverans!
rating
Rätt vara till bra pris, mycket snabb leverans.
Nils Peter L.2013/01/09
Mycket bra
rating
Fick till och med personlig hjälp på nyårsafton då det inte fungerade med kortbetalnug över nätet. Efter hjälp så bokade jag min beställning, fick leveransen på onsdagen, mycket snabbt med tanke på att det låg både nyårsafton och nyårsdag emellan. Kommer utan tvekan att rekommendera Ljustema.
Kent Michael F.2013/01/07
Snabba och okomplicerde med bra sortiment.
rating
En utmärkt webshop med snabb leverans och respons.
André Staffan S.2013/01/06
Snabb leverans men felaktig produktbeskrivning
rating
Lamporna som jag beställde skulle ha ett varmvitt sken enligt produktbeskrivningen men det anser jag absolut att det inte är. Kanske är det relativt till andra LED-lampor? I övrigt mycket bra hantering av ordern med snabb leverans
Lars Peter G.2013/01/05
Bra hemsida, smidig betalning och snabb leverans
rating
Har inget att gnälla på, vilket ger högsta betyg.
Per Dennis M.2013/01/05
Mycket bra service
rating
Bra info i webshoppen. Snabba leveranser. Köpte 12 v spotar GU 5,3. Mycket bra färgtemperatur Inga extra avgifter för faktura.
Bo Ingmar E.2013/01/04
Snabbaste leveransen ever
rating
En och en halv dag, måste vara rekord.
Karl Magnus R.2012/12/30
Ljus i mörkret...
rating
LED-strålkastare med kvalité, enormt ljus och till elektrikerns förtret lågt pris som dessutom kom snabbt på plats tack vare snabb leverans.
Roger A.2012/12/28
Otroligt bra med supersnabb leverans!
rating
Ett verkligt seriöst företag!
Tord Ingolf J.2012/12/27
dom lyste dålit
rating
men det karens var jag som beställde fel saker för att tro att få bättre ljus
Karl Daniel K.2013/01/21
Lätt och snabbt
rating
Mycket snabb leverans och bra produkt
Leif Åke M.2012/12/25
Toppen service
rating
Snabb leverans
Eva Gunilla H.2012/12/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6414
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.