Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5813 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6327negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


snabb leverans
rating
Snabb leverans, bra pris och lättförstårlig webb butik.
Robert G.2012/11/04
Snabbt som en "blinkning"
rating
Hej Snabb leverans men vid dimring så blinkar lamporna vid lägsta nivån
Hans Olle V.2012/11/03
Fungerade "lysande" =)
rating
Jag beställde dimbara spotlights från Ljustema.se och det fungerade mycket smidigt. Snabb leverans, nackdel dock att man inte kan välja leveranssätt, men i övrigt mycket bra där också. Jag har inte testat dimmerfunktionen på lampan, och inte heller varit i kontakt med kundtjänst. Därför kan jag inte bedöma dessa delarna. Men de har mycket information om produkterna vilket är ett STORT plus! Som sagt, det har fungerat mycket smidigt och att man inte kan välja leveranssätt är det enda negativa. Men trots det blir det full poäng.
Rikard B.2012/11/11
Ett pris som passar!
rating
Snabbt och smidigt dessutom mycket prisvärt.
Ingrid katarina D.2012/11/02
Mycket bra
rating
Bra priser och snabb leverans
Lars Gösta Tommy S.2012/11/01
Hundgårdsbelysning
rating
Kanon, snabb och pålitlig leverans. Hundarna är jättenöjda, nu behöver de inte vara ute i mörkret. Dessutom så kostar strömmen för de 5 ledstrålkastarna mindre än vad en enda lampa förbrukade innan. Hoppas nu att livslängden stämmer något så när, så är jag och hundarna super nöjda.
Ulf Michael N.2012/11/02
Lysande
rating
Snabb leverans och perfekt med faktura
Lars-Göran A.2012/11/03
Snabbt å enkelt
rating
Bra och snabb service på beställningen och framför allt du kan själv välja hur du vill betala för dina varor
Jan Peter M.2012/11/01
Inte billigast - men vilken snabbleverans.
rating
Mycket snabbt levererat utan några problem. Bara att gå och hämta på närbutiken 2 dagar efter beställning. Allt rätt och riktigt, och fungerande produkter.
Lennart W.2012/10/31
Strålande!!
rating
Bra bemötande. Snabb leverans. Bra pris.
Hans Joakim B.2012/10/30
Snabb leverans
rating
Fantastiskt snabb leverans
Hans J.2012/10/29
Enkelt och bra
rating
Bra information om produkterna på webbsidan. Det som kom i paktetet motsvarade det som var i beskrivningen. Snabb leverans. Hur lamporna håller etc vet jag ännu inte men allt bra så här långt. Rekommenderas.
Åke I.2012/10/29
Bra butik!
rating
Snabb leverans
Peter Christoffer F.2012/10/29
Helnöjd
rating
Bra information om varorna, enkelt och okomplicerat att handla, snabb leverans!
Irene A.2012/10/25
kanonbutik
rating
Snabb leverans, bra priser :)
Kenneth F.2012/10/29
Serviceminded och snabba leveranser!
rating
Detta är ett företag där man både får goda råd och svar på frågor när det gäller installationer och produktval så att det underlättar beställning. När man sedan har gjort beställning så är även leveransen väldigt snabb!
Maria M.2012/10/27
Funkade bra
rating
Inga problem
Sven Magnus R.2012/10/24
Ett företag som vet vad E-handel innebär!
rating
Allt gick "klockrent" från en bra lätt använd sida till att man får beställda saker.
Julius Ludwig S.2012/10/22
supersnabb hantering och leverans
rating
Beställde sakerna söndagkväll och kunde hämta ut paketet på tisdag eftermiddag. Allt var bra paketerat och installationsbeskrivningar var ett stort plus Fullpott för Ljustema.se.
Lars Isak B.2012/10/22
Lysande!!!!!!!!!
rating
Mycket bra och lättförståerlig hemsida. Varorna kom jättefort, bra att man kan betala mot faktura.
Mary Gunvor Elisabet F.2012/10/24
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6327
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.