Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bästa servicen!
rating
Den bästa servicen jag varit med om!
Klas William Gustav R.2013/04/13
Snabbare leverans får man leta efter.
rating
Mycket bra service.
Alf Magnus J.2013/04/11
Bra och snabb leverans
rating
Enda negativa var att produkten luktade rök och jag misstänker att lagret är samma som rökrutan?
Fredrik W.2013/04/10
Kanon
rating
Mycke bra leverans och bra sortiment .. Kan verkligen rekommendera ljustema...
Jens Ola Erik B.2013/04/23
Tajming
rating
Jag har hittills varit mycket nöjd med Ljustema, leveranserna har skötts snabbt, bra information och bra produkter. Den senaste leveransen blev jag dock besviken på, samma dag som mina varor levererades så fick jag ett erbjudande att samma produkt såldes 400:- billigare :-(
Mats Allan N.2013/04/09
Svar: Hejsan Tack för ditt omdöme! Det är alltid några kunder som blir drabbade för detta när vi gör prissänkningar och kampanjer. Det är tyvärr svårt att undvika. Det är dock bara att höra av dig till oss så skickar vi ett presentkort på mellanskillnaden. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Jättebra service
rating
Jättebra service och snabb leverans
Staffan Å.2013/04/09
Mycket bra,Snabb+++++
rating
Allt bra!+++++
Reijo Olavi K.2013/04/05
Fungerade bra
rating
Mycket nöjd med min beställning, Beställde på skärtorsdagskvällen och hade den LED-list jag beställt en vecka senare vilket jag tycker är bra med tanke på helgerna. Listen var som jag tänkte och den information som fanns på hemsidan stämde väl överens med varan som kom. Enda lilla minus var att det kanske var något få listhållare medskickade (kommer dock inte ihåg vad som stod på sidan vid beställning då jag ändå inte tänkte använda dom).
Kjell Thorbjörn J.2013/04/05
Strålande bra!!
rating
Allt fungerade kanon bra samt ett härligt bemötande vid telefon kontakt innan köp med personal på Ljustema.
Per Henrik T.2013/04/05
Hjälpsamma och trevliga
rating
Hjälpsamma och trevliga Snabb leverans :-)
Robert Bo Conny L.2013/04/04
Lysande!
rating
Mycket vackert sken i vårt samlingsskåp av tenn och lila detaljer. Skall ljus-sätta mitt kommande dockmuseum och behöver veta: Finns möjligheten genom någon extra tillsats att dra ljusslingan runt hörn? Finns möjligheten att koppla samman ljusslinga med tunn sladd mellan återkommande ljusslinga? Finns "klammer" att fästa ljusslingan i?
Ann-Charlotte O.2013/04/12
Pålitlig leverantör
rating
Har best. av Ljustema vid flertal tillfällen och det har alltid fungerat problemfritt. Snabba lev. rätt varor inget strul. Har även fungerat utmärkt med hjälp på tel.
Peter M.2013/04/02
Dom var trasiga!!!!!!!
rating
Vet inte efter som dom var trasiga
Annicka Viktoria Ö.2013/04/01
Svar: Hejsan Annika Billamporna som du har köpt är polkänsliga. Detta innebär att man måste montera den med + och - mot rätt stift. Testa att vända på lampan så ska de nog fungera. Skulle du inte få rätt på det är det bara att höra av dig. Vi har 2-3års garanti på alla våra produkter. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Tar tid med leveransen
rating
Har beställt en vara för över en vecka sedan och ingen produkt ännu.
Roy Sören A.2013/04/05
Svar: Hejsan Sören Jag ser att din order blev skickad samma dag som den kom in. Ibland försvinner paketet på vägen i frakthanteringen. De brukar dock dyka upp igen. Skulle du inte ha fått leveransen än så hör av dig till oss så löser vi det. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb leverans, inget krångel!
rating
Jättenöjd med leveransen, inget krångel, smidig hantering. Kan tänka mig att handla här igen.
Kali Maria Timea S.2013/04/01
Snabb Leverans
rating
Snabb leverans
Lars-göran J.2013/03/26
Snabbt, korrekt, smidigt
rating
Min beställning gick perfekt, kom två dagar senare och allt var precis som det skulle.
Carl Patrik L.2013/03/28
Allt har fungerat bra från bra hemsida till...
rating
Väl fungerande hela vägen
Lars-Olov Bertil E.2013/03/20
Schysst service
rating
Det blev en liten fel leverans men dom fixade det snabbt och utan knorr
Jonas A.2013/03/19
Leverans !!!!!
rating
Jag bara måste utrycka min beundran över hur Snabbt ni kan få till leveransen. Som kund blir det mycket positivt när ni sköter det så bra.
Jan-Olof Benny G.2013/03/20
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.