Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


bra prylar, bra service, snabb leverans.
rating
Väldigt nöjd. Snabba svar på mail och lösningen de föreslog funkade jättebra.
Lars Mattias B.2012/12/21
Tycker att det är dåligt att varan jag...
rating
Bra service men inte så mycket på lager som sägs.
Carl Johan Roland H.2012/12/21
Precis som jag väntat mig
rating
Allt fungerade perfekt
John Ivar E.2012/12/19
Varmvit slinga gör verkligen skäl för namnet!
rating
Så helt perfekt denna 12 m ledslinga i varmvitt...den pryder nu en järnpaviljong på vår altan. Den är så vacker. Bra att slingan kan dras ut till exakt den längd man vill. Vilken prydnad till huset. Den kan verkligen varmt rekommenderas. Helt perfekt och bra kvalitét. Vi köper gärna mer från Er.
Barbro Marianne O.2012/12/19
Det är bara att beställa
rating
Bättre kan det inte bli. -Bra hjälp vid frågor på telefon -Vansinnigt snabb leverans -Fakturan kom 2 dagar efter jag hämtat paketet (ingen xtra kostnad) Inte minst bra pris på varorna.
Anders H.2012/12/19
Snabbt och enkelt
rating
Överskådlig hemsida. Lätt att betala. Varorna kom redan efter någon dag. Funktion som stämde väl med beskrivning.
Anders L.2012/12/17
En vecka har gått, men inte hört ett ljud än.
rating
Tycker att det har fungerat sådär. Beställde för en vecka sen, har än inte hört ett ljud om min beställning. Om varorna inte finns på hyllan så kan man meddela kunden, om detta skulle vara fallet.
Mikael K.2012/12/16
Fungerade perfekt med både råd och köp
rating
Hade först kontakt med företaget på telefon sedan gjorde jag beställning på nätet och allt var perfekt har kollat runt på andra och ej fått sådan respons
Anders W.2012/12/16
Mycket bra
rating
Verkar vara bra grejjer jag beställt och leveranstiden var hyffsat bra.
Björn Viktor Ingemar H.2012/12/16
Bra och snabb service
rating
Bra service och snabb leverans
Lars Gunnar Rickard B.2012/12/14
Bästa nätköpet
rating
Bra info om produkten, snabb leverans, trevlig personal vid telefonsamtal.
Astor erik O.2012/12/16
Toppen
rating
Snabb leverans och bra produkt ledstrip 7.2w/m
John Håkan E.2012/12/13
Otroligt proffsigt och väldigt snabb service.
rating
Jag rekomenderar detta företag som var snabba och skickade en klockren produkt som fungerade helt och hållet som jag ville.
Lars Göte S.2012/12/15
Rekmenderas
rating
Supersnabb leverans Varmvit ledljusslinga som är varmvit. Riktig gummikabel som luktar kvalitet
Erik Stefan K.2012/12/12
Lysande!
rating
Snabbt lev. mycket bra ljus, komplett paket, lätt monterat. precis vad jag sökte!
2012/12/12
Seriös
rating
Mycket bra och snabb leverantör som även rättar till smärre problem omgående
Martin C.2012/12/11
Proffsigt, snabbt och prisvärt
rating
Alltid samma föredömliga service och kvalite på varorna, varför åka och leta när man finner det man vill ha med ett knapptryck, ingen extrakostnad och betala som man önskar, t.ex. på faktura. Suveränt
Ninette Margareta A.2012/12/08
Naturvetenskapligt och tekniskt kunniga
rating
Naturvetenskapligt och tekniskt kunniga
Sten Villiam W.2012/12/22
Snabbt och lätt
rating
Kom dagen därpå. Proffsigt!
Mikael Stefan N.2012/12/08
Ljustema levererade
rating
Påbörjat en omfattande renovering o integrerar ljus i tak i många rum o hittade ljustema.se. Otroligt nöjd kvaliteten på "downlights" samt den snabba hjälp o support som levererats när en enkel fråga behövt besvarats. Leveranser skickat samma dag (om jag inte slöat på beställningen). Snabbt, enkelt o riktigt prisvärt samt bra produkter!
Sten Nicklas P.2012/12/08
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.