Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Schysst service
rating
Det blev en liten fel leverans men dom fixade det snabbt och utan knorr
Jonas A.2013/03/19
Leverans !!!!!
rating
Jag bara måste utrycka min beundran över hur Snabbt ni kan få till leveransen. Som kund blir det mycket positivt när ni sköter det så bra.
Jan-Olof Benny G.2013/03/20
Jag har skådat ljuset!
rating
Jag är nöjd med mitt köp. Det var ingen stor beställning den har gången, men jag fick mina xenonlampor snabbt.
Leif Ragnar C.2013/03/20
Snabbt
rating
Mycket snabb service.
Stig Inge N.2013/03/13
Toppenservice
rating
Snabb och kunnig service.
Karl Filip Stensson L.2013/03/13
Kanon service! Snabba ryck!
rating
Tack för grejjerna och den snabba servicen!
Jan Janos K.2013/03/22
Snabb leverans och bra produkter!
rating
Bra och snabba
Jonas Bertil A.2013/03/11
Bra, snabb service/leverans.
rating
Allt funkade bra förutom att jag fick rådet att köpa en "böj" skarvsladd. Den funkade inte utan jag fick skaffa en lödpenna o löda ihop kablaget själv......
Peter Per Stefan M.2013/03/15
Svar: Hejsan Peter Vi beklagar att skarvsladden inte fungerade som den skulle. Hör av dig till oss så får du en rabattkod till din nästa order som kompensation. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabbast
rating
Det var i särklass den snabbaste nätaffär jag har gjort! Dag en efter beställning hade jag grejorna!
Bengt O.2013/03/12
Med ljusets hastighet...
rating
Beställde LED-puckar sent på söndag kväll, och fick SMS tisdag förmiddag om att produkten fanns för avhämtning på mitt utlämningsstället! Snabbt och smidigt - att det dessutom blev snyggt med de infällda puckarna gör inte saken sämre!
Pär Erik Johannes L.2013/03/11
Näthandel när den är som bäst!!
rating
Svarar snabbt på frågor. Suverän service, bra bemötande och väldigt snabb leverans!!
Mikael Tord B.2013/03/20
Fungerade som förväntat! alldeles utmärkt
rating
Jag beställde och grejerna kom snabbt och utan något strul.
Nils Gunnar B.2013/03/12
Underbar butik med skitbra LED-lampor!
rating
Jag blev så glad att ni inte tog extra betalt för faktura, det är sweet! Det är också den enda webbutiken som jag sett som har LED-lampor på 18 W! Använder dom just nu för inomhusodling och växterna älskar det :)
Mark Nicholas Cornelius P.2013/03/09
Dålig kvalite på utförda arbeten.
rating
Jag köpte 2st 230v ljusslingor på 1m styck. På den ena slingan hade ändstycket släppt redan i transporten och låg löst i försändelsen när den ankom. Den andra slingan är behäftad med glapp kontakt på något ställe, då när man rör på slingan så släcks och tänds den. Det krävs i mina ögon en bättre kvalitetskontroll av utförda arbeten, detta då slingorna av er kapas till rätt längd och förses med anslutningar. Ett till minus var även att länk "followup" i orderbekräftelsen för att kunna följa upp försändelsen inte alls fungerade.
Göran D.2013/03/08
Svar: Hejsan Vi beklagar problemen du har fått med ledslingan. Vi har haft lite problem med att silikonet vi använder vid monteringen inte har hunnit torka innan vi skickar varan. Det kan då hända att det blir glapp under frakten. Hör av dig till oss så byter vi givetvis ut varorna till nya till dig. Tack för tipset om länken. Vi har precis uppdat
Bra lampor och god service!
rating
Har handlat här tidigare och en lampa slutade fungera. Skickade bara ett mail om detta och fick jag en ny på ett par dagar inga problem alls, mycket bra service!
Andreas N.2013/03/06
LED för båten
rating
Tyvärr så har Ljustema inte levererat det jag beställt. beställde LED för 12V, BAY15D och fick LED BAY15D för 24V. Framgick inte på förpackningen eller på sockeln vilken spänning den var avsedd för. När jag mailade info@ljustema.se om spänningsproblemet så blev det inget svar. Då ringde jag och den som svarade var ny på jobbet och visste i princip ingenting, annat än vad som fanns att läsa på hemsidan.
Bernt Tyko K.2013/03/05
Svar: Hejsan Vi ber om ursäkt för att vi har skickat fel produkt till dig. Vi brukar vara väldigt snabba på att svara på mailen så det var konstigt att du inte fick något svar där. Om problemet inte har blivit löst så hör gärna av dig igen så skickar vi ut rätt produkt till dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Väl fungerande internetbutik
rating
Min uppfattning om Ljustema.se är att det är en väl fungerande internetbutik med ett förhållandevis stort sortiment med konkurrenskraftiga priser. Jag var av någon anledning inte kreditvärdig som företagskund...? Men kunde registrera mig som privatperson trots att jag är enskild näringsidkare och det därmed inte borde spela någon roll. En något svårnavigerad 'kassa' som lämnade mig lite osäker över vad som faktiskt var avtalat när köpet var klart drar ner helhetsbetyget något men jag kan, och kommer, rekomendera Ljustema.se till andra potentiella köpare av belysning jag kommer i kontakt med.
Niklas M.2013/03/07
Snabb leverans!
rating
Inga konstigheter, snabb behandling av order och produkten motsvarar mina förväntningar. Plus för fri frakt-erbjudandet!
Jesper Kold S.2013/03/07
Snabb leverans
rating
Det gick riktigt fort från beställning tills jag hade armaturerna hemma. Det enda irritationsmomentet var att en av spottarna inte var riktigt ok i vinklingsfunktionen. Det finns ingen tröghet i leden så den spotten är fullt vinklad (snedtak) mot golvet vare sig jag vill eller inte. Jag har bara installerat hälften av spottarna så jag vet inte om det är fler som krånglar än. Annars får jag väl returnera spotten hoppas jag?
Pär Olof P.2013/03/14
Svar: Hej Pär! Ibland räcker det att spänna skruven som håller mittdelen, det sitter en på varje sida. Skulle det inte fungera får du givetvis byta ut den till en ny. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema AB
Kan inte bli bättre!
rating
Billigt, snabb leverans, bra passform och ett perfekt ljus!!
Carl Robert E.2013/03/03
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.