Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabba leveranser och bra produkt
rating
Snabba leveranser och bra produkt
Tommy Bengt-Olof A.2013/10/18
Lysande
rating
Perfekt hantering från hemsida till att paketet är i min hand.
Christer B.2013/10/12
Snabb lev, bra lev info Kanon!
rating
Bra hemsida, snabb och bra leverans, helnöjd!
Dan Christian K.2013/10/12
överlägsen service!
rating
Trevlig personal, snabb leverans och mycket bra produkter. inget att klaga på jag är jättenöjd. tack. //anders
Anders Olov Erik B.2013/11/11
Strålande
rating
Kan inte klaga på Ljustema. Har fått den hjälp jag velat ha direkt per telefon och även fått leveranserna ca 2 dagar efter beställning. Kan inte bli mycket smidigare.
Al Hassan K.2013/10/11
Ett företög som bryr sej
rating
Snabbt och bra underbar service
Bengt Stefan A.2013/10/09
Supersnabba
rating
Snabb och bra leverans billig frakt med andra ord är jag väldigt nöjd.
Christer J.2013/10/08
Suveränt kundbemötande och snabba leveranser
rating
Köpte ett antal LED-lampor till min fasadbelysning som jag inte tyckte hade den ljudbilden jag önskade. Fick returnera hela leveransen och bytte till nya Sunflower 5W GU10-modellen som är helt perfekt ersättare till mina gamla 35W halogen. Finns ingen anledning till att inte byta till LED idag med dessa ljuskällor! Riktigt positiv överaskad av både ljuskäglan och deras kundbemötande, svarar på mail omgående och känns som de gör det "lilla extra" för att man skall vara nöjd.
Daniel Per-Axel S.2013/10/08
Trevliga och snabba leveranser
rating
Bra sortiment, trevliga och smidiga att handla ifrån och framförallt riktigt snabba leveranser.
Andreas L.2013/10/14
Grymma leveranstider!
rating
Bra pris och grymt snabb leverans!
Robert Torsten Olov N.2013/10/09
Snabb leverans!
rating
Beställde en växtlampa som fanns i lager. Levererades inom 3dgr. Hela affären gick snabbt och smidigt. Mycket nöjd!
Erik Olof B.2013/10/06
Bra butik
rating
Mycket bra service ,snabb leverans
Hans jonny K.2013/10/06
suveränt
rating
jättebra service
Johan Lennart S.2013/10/05
Återkommande kund
rating
En återkommande kund måste vara det bästa betyget:)
Pia F.2013/10/04
Snabba leveranser och bra kavalité!
rating
Väldigt bra kvalité på produkterna och snabba leveranser.
Michael I.2013/10/03
Kanon Bra
rating
Jag missade: Ni rättade till : Behöver man skriva mer ?
Lars-Göran E.2013/10/02
En fullträff kort och gott!
rating
Resultatet på strålkastarna jag köpte motsvarande helt mina förväntningar. Beställde vid 15.00 och fick levererat dagen efter, inte mycket man kan klaga på där!
Robert W.2013/10/01
Utmärkt service.
rating
Rekommenderar varmt Ljustema efter tre beställningar. Vänlig kundservice, bra priser/produkter och inte minst, supersnabba leveranser. En seriös firma man kan lita på!
Per R.2013/10/11
Funkade precis som det skulle, både affär och...
rating
Nummerplåtsbelysningen ersatt med LED som förhoppningsvis aldrig går sönder.
Mats J.2013/10/03
Finns på hyllan + snabb leverans!
rating
Bra tips på hur man räknar ut vad man behöver för ljusstyrka och färgton! + för snabb hantering av order!
Richard Axel H.2013/10/05
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.