Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mycket bra service
rating
Hade problem att logga in på beställningen på tisdagen. Problemen var borta på onsdagen men vissa erbjudande hade utgått jag ringde till ljustema vick ett väldigt bra bemötande samt naturligtvis gällde rabbatten även nu :-)
Alf Göran G.2013/06/21
skickat produkterna till del av landet
rating
Antingen gjorde ni eller dhl fel. Men jag är den som får vänta 5 dagar extra, åkt till fel utlämningsställe och får jaga rätt på problemet. Ingen ordentlig ursäkt eller gest som kompensation. Trevligt och förstående i telefonen dock.
Björn Fredrik S.2013/06/20
Svar: Hejsan Fredrik Vi beklagar verkligen allt strul du har fått gå igenom. Det spelar ingen roll om det är DHL eller vi som har gjort fel. Har du handlat hos oss tar vi på oss hela ansvaret. Hör av dig till oss på info@ljustema.se eller 042-72224 så funderar vi ut någon kompensation till dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Suveränt!
rating
Kanonbra service, snabba leveranser och bra produkter till vettiga priser! Jag rekommenderar ljustema till alla som ska köpa belysning :)
Kristoffer Gunnar I.2013/06/19
Bra!
rating
God och snabb service!
Torsten W.2013/06/19
spännande lyse till bra pris
rating
bra grejor snabb leverans bra pris
Jonas K.2013/06/18
Köpte av er dimbara ledlampor som funkade med...
rating
Snabb leverans Era tips om dimrar fungerade Lampor fungerade Bra pris Bra hemsida
Ulf Håkan B.2013/06/18
Snabb och korrekt leverans
rating
Kommer handla fler gånger.
Karl Johan Thomas H.2013/06/10
Toppen
rating
Bra site, snabb leverans och utomordentligt bra hantering av retur
Max Erik Anders T.2013/06/19
Grym service
rating
Snabb , bra leverans. Beställde på tisdagen fick sakerna på onsdagen. Går även bra att ni via telefon vilket är ganska ovanligt för ett internetbolag. Handlat många produkter.
Roger R.2013/06/10
bra och billigt
rating
Priser bra ..bra saker
Lars Fredrik O.2013/06/10
Snabb leverans.
rating
Fungera helt perfekt .
Olov Magnus H.2013/06/09
Snabba leveranser,lätt att beställa
rating
Verkar vara bra grejor, bra service. Kan rekommendera till flera
Erik Stefan E.2013/06/08
Ett seriöst och 100% serviceinriktat företag...
rating
Kan verkligen rekomendera Ljustema till alla som vill handla infällda ledspottar till ett bra pris. Jag köpte till hela köket, fick senare komplettera med två extra, de skickade då fel färg men en dag senare låg det två nya med rätt färg i brevlådan. Likadant med en driver som var dålig efter ett dygn låg det en ny i brevlådan. Fantastisk service och bra telefonsupport. Rekomenderas Varmt
Per-Eric L.2013/07/27
Tillmötesgående
rating
Bra grejer till bra priser och snabb leverans.
Kenth Roland J.2013/06/07
pålitlig
rating
snabba leveranser och bra resbond när man ringer dom
Ronny G.2013/06/08
Trevligt bemötande men lång leveranstid
rating
Jag har beställt lampor två gånger från ljustema och tycker att kontakten har varit kalas. Första gången funkade inte en av trasformatorerna och då fick jag en ny inom några dagar utan retur eller konstiga frågor. Nu, andra gången, är dessvärre lamporna slut i webshoppen och leveranstiden beräknas till upp till en månad, lite i längsta laget enligt mitt tycke. I övrigt nöjd!
Karl Andreas Olavi D.2013/06/07
Svar: Hejsan Vad kul att höra att du är nöjd med dina beställningar! Vi beklagar att lamporna du ville köpa var slut i lager. Det är alltid tråkigt när vi inte lyckas hålla lagret i synkning med försäljningen, både för våra kunder och för oss. Upp till en månads leveranstid står det automatiskt när en produkt tar slut. Oftast är produken redan på väg till oss och det brukar handla om ca 1 veckas leveranstid. Vi tackar för dina synpunkter och försöker lära oss mer om våra försäljningstoppar och kompense
Bra produkter, snabbleverans!
rating
Jag kan rekommendera att handla från ljustema.
Göran R.2013/06/11
Bra!
rating
Snabb leverans
Charlie Kristian R.2013/06/05
Proffsigt bemötande
rating
Snabbt och proffsigt bemötande vid komplettering av tidigare köp.
Ewa-Pia Mariana P.2013/06/05
Lätt och kvickt
rating
Jag är mycket nöjd med Ljustema, bra produkter och snabb leverans. Kommer säkert att återkomma vid köp av belysningsartiklar.
Lars Gustaf L.2013/06/04
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.