Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kanon
rating
Snabbt smidigt och inga problem
Carl-Michael W.2013/10/28
Bra sortiment och mycket snabb leverans
rating
Mitt första inköp, men absolut inte det sista, var en helt igenom positiv erfarenhet. En bra och mycket upplysande hemsida gjorde lätt att att beställa! Att sedan varan kom fram dagen efter var en glad överraskning.
Bengt Lennart G.2013/10/28
Strålande produkt
rating
Eftersom LED är nytt för mig ringde jag till Ljustema för att få information. Pratade med en person som gav mycket bra info, både tekniskt och erfarenhet baserad kunskap samt "ärlig" info om de olika produkterna som stämde när jag väl installerat. Mycket snabb leverans. LED-listen är inte gjuten i höljet utan ligger något löst i ett silikonhölje så det kan vara viktigt att täta ändarna vid utomhusinstallation (tveksam till om det verkligen är IP67). Medsänd beskrivning stämde inte riktigt med produkten (fanns ingen fästtejp eller makeringar där man skulle klippa isär) annars bra teknisk installationsanvisningar. Synd att Ljustema inte har LED transformatorer i IP44 eller IP67 för utomhusbruk.
Lennart Gunnar H.2013/10/28
Utomordentligt bra bemötande vid första kontakt.
rating
Snabb leverans och framförallt bra produkter.Transportskada vid första leverans,men även detta problem löstes snabbt som blixten. Alltså mycket seriöst och bra.
Stefan L.2013/11/05
Kanonservice och mycket bra produkter
rating
Har köpt flera produkter vid olika tillfällen och alltid blivit nöjd. Snabb leverans (oftas inom ett par dagar) och det är bra då man vill ju få ljuset på plats när man väl bestämt sig för vilka lampor man vill ha.
Johan Christer A.2013/10/28
Fungerade hur bra som helst.
rating
Kanonbra, snabb leverans. Kan inte bli bättre!
Roger L.2013/10/27
Alltid snabba leveranser.
rating
Svar på frågor omgående, även som kräver test av produkt mot extern produkt.
Jan Olof Werner L.2013/10/26
klockrent!
rating
Snabb leverans och bra grejer.
Tommy Daniel F.2013/10/23
Inga problem helt enkelt,kommer att handla här...
rating
Överskådlig hemsida, snabb återkoppling på frågor, mycket flexibla och lösningsinriktade. Jag kommer att handla på Ljustema igen.
Daniel K.2013/10/25
Mycket nöjd
rating
Snabb leverans prisvärda produkter. Jag fick problem med min ledslinga och Ljustema skickade ut en ny direkt vilket visar att de kan hanterar reklamationer mycket bra! Kommer handla min belysning av Ljustema framöver och kan varmt rekommendera dem till andra!
Lars-mickael H.2013/10/24
Blixtsnabb leverans!!!
rating
Leverans av beställda spottar på mindre än 24 timmar. Suveränt!!
Karl Joen Berefelt S.2013/10/22
Är helnöjd
rating
Allt fungerade utan anmärning
Ronny Helge Å.2013/10/21
5+ stjärnor om möjligt!
rating
Mycket bra service, trevlig och hjälpsam personal!
Laszlo P.2013/10/21
Bra priser och sortiment med blixtsnabb leverans.
rating
Bra priser och sortiment med blixtsnabb leverans.
Fredric K.2013/10/21
Mer än nöjd
rating
Fantastiskt trevlig och snabb kundservice, minst lika snabb leverans och riktigt bra produkter!
Sara Fadhil R.2013/10/21
Bra och snabb service!
rating
Bra och snabb service. Bra e-butik.
Jackie A.2013/10/21
Ett ljus i mörkret
rating
Snabba leveranser och lysande saker.. :)
Karl Magnus N.2013/10/23
Ljuset i tunneln
rating
Vår beställare beskrev ljusupplevelsen i bostadsområdets gångtunnel som att vandra i en ubåt och vi fick uppdraget att hitta en trevligare ljussättning. Hos Ljustema hittade vi den perfekta produkten som både till pris och prestanda var klart bättre än den våra ordinarie grossister kunde erbjuda. Totalt 80m LED-list monterades bakom en skena av rostfritt stål, vilket gav ett behagligt,varmt och indirekt vandalsäkert ljus. En trasig slinga fick vi reklamera utan snack, smidigt och snabbt. Kunden blev mycket nöjd. Vi med :)
2013/10/21
snabb behandling av min order
rating
kort och bra leveranstid ,rätt varor
Alf n.2013/10/17
Alltid bra produkter till bra priser. Snabb...
rating
Alltid bra produkter till bra priser. Snabb leverans
Hans Peter N.2013/10/12
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.