Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Köp, på ett litet kick
rating
Jättebra webbshop och snabba svar via mejl. Leverans till dörr på två dagar. Kan man bli mer än nöjd? Japp, vi är jättenöjda ;) Nu ska det bli spännande att se om våra 42 LED-spotar också är lika perfekta.
Dan M.2013/07/15
Både ris (ett litet) och en stor Ros !
rating
Bra och snabb service, leveransen var här bara två dagar efter beställningen. Riset beror på att en av två lampor hade en fabrikationsmiss, delade sig i en dålig lödning mellan glob och sockel. Jag har dock blivit lovad en ersättning, väntar på den.
Jan Georg K.2013/07/15
Lysande!
rating
Enkelt & effektivt!
Kjell Andreas E.2013/07/14
Professionella!
rating
Mycket bra mottagande och service. Trevlig personal.
Sven Henric Gunnar J.2013/07/13
Väldigt snabb o bra kundservice med kunning...
rating
Allt funkade utmrkt med goda råd angående era produkter och vad som passar bäst var. Snabb service också.
Jan-erik J.2013/07/29
Snabb service
rating
Bra utbud och snabb service
Christian Rickard H.2013/07/10
Lysande på alla sätt...( Hi hi )
rating
Beställde på fredag upptäckte att jag valt fel clips till min ledstripes men det löste dom med ett mail fick grejerna via vanlig post på tisdag, kommer absolut handla är igen. Snygg och enkel hemsida. / H
Håkan Lennart H.2013/07/08
LED-ANDE...
rating
Bra urval/sotiment och snabb leverans
Kurt Östen P.2013/07/07
Upptäckte att jag beställt fel watt/m på...
rating
Gick inte att ändra beställningen minuten efter att jag beställt på webben..... Ringde då omg och ändrade min beställda diodslinga vilket gick bra förutom att personen sa inte att det beställda tillbehöret, klammern inte passade denna diodslinga, på webben är det samma exakt samma bild till båda men varje diodslinga har inte samma klammer i vekligheten två olika diodslinga och klammrar, tur var att jag upptäckte detta själv innan jag fått varorna. Samma bild till olka varor är inte bra - En bild kan luras.
Stig Göran S.2013/07/02
Utmärkt kundservice och bra priser
rating
Snabb och bra service, utmärkt telefonkontakt
Per-Anders Joakim O.2013/07/02
Snabb leverans
rating
Snabb leverans av rätt grejor. Dock lossnade anslutningskabeldelen från den ledstrip jag köpte ganska snart. Men den gick ju att limma dit igen...
Klas Robert Oskar Z.2013/09/04
Det blir ljus i vårt hus
rating
Ljustema är bra och lätta att ha och göra med. Är det något som går sönder så sänder det en ny del omgående utan diskussioner. Vänligen Willy
Willy Roger H.2013/07/01
Felfritt
rating
Bra och enkel hemsida, faktura vid leverans, spårningsmöjlighet av transport, snabb leverans - perfekt!
Lars Arthur Henrik G.2013/06/29
Lurade mig själv.
rating
Hade önskat tydligare exempel. Köpte motagare sändare för led belysning. Det blev inte bra.
Lars Gunnar H.2013/06/26
Svar: Hejsan Lars Det låter inte bra att du lurade dig själv. Maila oss gärna på info@ljustema.se och berätta varför du inte är nöjd med varorna så ska vi försöka ge dig en bra lösning. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Bra service men dålig kvalitetssäkring av...
rating
Jag tycker Ljustema har en mycket bra service med väldigt bra och snabb hantering vid reklamationer. Däremot måste produktsortimentet ha bättre kvalité. Som det nu är går många LED lampor sönder efter en kort tid. (Jag har dock aldrig haft problem med att få dem utbytta, utan det har gått snabbt och effektivt.)
Lars-Göran P.2013/07/12
Proffsig hjälp bid telefonkontakt med företaget
rating
Kan bara säga att jag upplever er som kundfokuserade vilket gör att man rekommenderar er till vännretsen
Jörgen S.2013/06/21
Mycket bra service
rating
Hade problem att logga in på beställningen på tisdagen. Problemen var borta på onsdagen men vissa erbjudande hade utgått jag ringde till ljustema vick ett väldigt bra bemötande samt naturligtvis gällde rabbatten även nu :-)
Alf Göran G.2013/06/21
skickat produkterna till del av landet
rating
Antingen gjorde ni eller dhl fel. Men jag är den som får vänta 5 dagar extra, åkt till fel utlämningsställe och får jaga rätt på problemet. Ingen ordentlig ursäkt eller gest som kompensation. Trevligt och förstående i telefonen dock.
Björn Fredrik S.2013/06/20
Svar: Hejsan Fredrik Vi beklagar verkligen allt strul du har fått gå igenom. Det spelar ingen roll om det är DHL eller vi som har gjort fel. Har du handlat hos oss tar vi på oss hela ansvaret. Hör av dig till oss på info@ljustema.se eller 042-72224 så funderar vi ut någon kompensation till dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Suveränt!
rating
Kanonbra service, snabba leveranser och bra produkter till vettiga priser! Jag rekommenderar ljustema till alla som ska köpa belysning :)
Kristoffer Gunnar I.2013/06/19
Bra!
rating
God och snabb service!
Torsten W.2013/06/19
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.