Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


bra service, professionell
rating
fick information snabbt och tydligt angående inköpte varor
Sandor B.2013/12/22
Kulsnabb leverans
rating
Snabb leverans med rätt grejor. Dessutom blev resultatet riktigt bra. En walk-in closet med 5m ljusslinga 10 w/m - 230V som enda belysning.
Mattias Emanuel R.2013/12/21
Superbra service
rating
En glödlampa fungerade inte riktigt som den skulle, efter ett mail kom en ny redan nästa dag! Mycket nöjd!
Henrik Kristoffer L.2013/12/21
Mycket bra service
rating
Toppen service kommer att handla hos dem igen. Däremot var det ställe där man skulle hämta paketen inte särskilt trevligt. Han hade begränsade öppettider och gick inte att nå per telelon. När jag väl kom dit visade det sig vara ett "sunkigt" ställe och ägaren ganska nonchalant...
Eva Ann-Christin S.2013/12/20
Kanonföretag
rating
Bra leveranstid, snabb kundtjänst. Än så länge har jag inget att klaga på!
Nicklas Anders L.2013/12/18
Helnöjd!
rating
Otroligt snabb leverans, jag ringde på torsdagen vid lunch och kunde hämta mitt paket på fredagseftermiddagen! Bra varor, bättre än förväntat, med andra ord HELNÖJD!
Lars Ingemar K.2013/12/17
Proffsigt och snabbt.
rating
Mycket bra hemsida och snabb leverans.
Nils Anders C.2013/12/17
Nöjd kund
rating
Förklarade bra och det gick snabbt att få produkterna
Pihl Fia Kerstin Agneta K.2013/12/16
Snabb och bra service
rating
Fick mina produkter dagen efter beställning och är mycket nöjd med produkter, service och leverans.
2013/12/16
Snabb leverans, perfekta varor!
rating
En lättnavigerad hemsida, snabb och korrekt leverans av utmärkt fungerande produkter, vad mer kan man önska sig? Kommer definitivt att handla av Ljustema fler gånger!
Ahn Göran v.2013/12/15
Snabbt
rating
Man hinner nästan inte skicka ordern för den kommer hem, BARA en dag leverans. Bra SERVICE.
Fred Ingemar O.2013/12/15
Bra service och snabb leverans.
rating
Bra service och riktigt bra att man kan ringa och prata med en riktig person. Har handlat hos ljustema förut och det har alltid funkat lika bra .
Jakob S.2013/12/11
Bra näthandel
rating
Mycket snabb handläggning. varorna fanns till avhämtning dagen efter beställning. Kan inte uttala mig om varorna eftersom de inte är installerade ännu. Tryggt med 30 dgrs returrät.
Rolf Göran E.2013/12/09
Skönt slippa springa runt i butiker och leta...
rating
Från Ljustema får man det man beställt - både snabbt och bra. Dessutom till överkomliga priser. Testa gärna själv !!
Kjell Magnus S.2013/12/17
Hög kvalitet med snabb leverans
rating
Efter mycket letande på nätethittade jag Ljustema som förenar hög kvalitet med snabb leverans och bra pris. Rätt ljus till rätt pris.
Magnus N.2013/12/09
Det bara flö
rating
Har febrilt letat efter LED spotlights med lite mer "tryck" i. Har 4st 50W halogen (45graders ljusvinkel) i taket i köket: Skulle igentligen behövt sätta fler för att få bättre ljus. Men då hade jag fått lägga om hela taket och borra nya hål. Kostsamt och inte kul så här före jul. De jag funnit har alltid varit till för stora och klumpiga, typ för affärslokaler. Hittade till sist LED armaturen Chicago 15w på Ljustema. Fantastiskt välbyggd och robust downlight. De passade direkt i de gamla hålen, gick att ljusreglera med befintlig dimmer. Har ett enormt ljusflöde, typ som uppskattningsvis 75W halogen. Men framför allt har de en ljusvinkel (60grader) som är för mitt fall mycket bättre än halogen lamporna. Det blev helt sjukt bra! För en vettig summa pengar och snabb leverans. Det får nog bli en omgång "spottar" till uterummet också. Bra jobbat Ljustema, varmt välkommen till branchen! /Christer Landgren
Christer L.2013/12/09
Fullträff
rating
Det lilla köp jag gjorde var till full belåtenhet. Lättsam hemsida, bra priser,bra produkter, 0ch hypersnabb leverans.. jag kan med gott samvete rekommendera Ljustema.
Per Olof P.2013/12/08
Bra priser och snabba leveranser
rating
Bra varor och snabb hantering och leverans.
Rolf Gunnar Stefan H.2013/12/06
Bra LED lampor
rating
Bra LED lampor, färgade och vita. Har testkört dem och är helnöjd med dem i min bil. Att beställa och få leverans var enkelt, korrekt och gick snabbt till vettigt pris.
Ulf Göran F.2013/12/06
bra service!
rating
En lampa var slut, och då ringde de och erbjöd ett dyrare alternativ. Det gillas starkt! Sen tog det bara 2dagar från orden var lagd, till paketet kom.
Magnus C.2013/12/05
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.