Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Fullträff
rating
Det lilla köp jag gjorde var till full belåtenhet. Lättsam hemsida, bra priser,bra produkter, 0ch hypersnabb leverans.. jag kan med gott samvete rekommendera Ljustema.
Per Olof P.2013/12/08
Bra priser och snabba leveranser
rating
Bra varor och snabb hantering och leverans.
Rolf Gunnar Stefan H.2013/12/06
Bra LED lampor
rating
Bra LED lampor, färgade och vita. Har testkört dem och är helnöjd med dem i min bil. Att beställa och få leverans var enkelt, korrekt och gick snabbt till vettigt pris.
Ulf Göran F.2013/12/06
bra service!
rating
En lampa var slut, och då ringde de och erbjöd ett dyrare alternativ. Det gillas starkt! Sen tog det bara 2dagar från orden var lagd, till paketet kom.
Magnus C.2013/12/05
Alltid nöjd med Ljustema.
rating
Kanon service, snabb leverans.
Henrik R.2013/12/06
Mycket snabb och korrekt leverans.
rating
Jag hade också telefonkontakt med er kundtjänst för att kontrollera beställningen och fick ett mycket korrekt, snabbt och trevligt bemötande där. Helt suveränt att det gick att leverera från beställning fredag mitt på dagen till leverans måndag förmiddag. Mycket nöjd kund.
Bengt Göte F.2013/12/04
Snabbare och bättre går inte att önska
rating
Bra vara och en mycket bra hemsida gör att det blir högsta poäng
Lennart Valdemar R.2013/12/02
Snabb leverans, inget att anmärka
rating
Snabb leverans, inget att anmärka
David Erland E.2013/12/02
Perfekt!
rating
Snabb leverans, bra pris och mycket bra produkt.
Jan Wilhelm F.2013/12/03
Toppen
rating
Kanonbra! !!!
Thomas O.2013/11/30
Superb service och respons
rating
Mycket snabb orderhantering och bra och snabba svar Rekommenderas
Per-Olof A.2013/12/02
Snyggt bemötande, bra pris!
rating
Fick snabb hjälp innan köpet och bra rabatt tack vare deras "rabatt-stege". Enda som egentligen hade kunnat förbättras hade varit frakttiden, men det är ju för att DHL inte är riktigt lika snabba som Posten (2 dagar mot 1 efter att det skickats). I övrigt har jag bara positivt att säga om Ljustema!
Björn E.2013/12/02
mycket bra!!
rating
Mycket bra snabb leverans! !
Kurt Tommy Gustav F.2013/11/30
Fantastiskt!!!
rating
Väldigt bra butik,bra priser,snabb leverans,väldigt bra paketerat. Tack så mycket!!!
Jimmy Rogert A.2013/11/29
Bra ljus, snabbt,rätt och prisvärt
rating
Enda sajten där jag hittat det jag vill ha. Bra hemsida, enkel beställning och snabb leverans. Enda problemet var väntan då varan var slutsåld.
Lars Olof Anders L.2013/11/28
Ljuset i mörkret
rating
Trevligt bemötande väldigt kunniga och kundvänliga, snabba leveranser
Bengt Folke Jörgen H.2013/11/27
Överraskande bra leverans och service
rating
Lätt att finna det jag behövde på nätet. Lätt att få raka besked, vid frågor om produkten. Kan rekommenderas.
Jan Einar N.2013/11/26
Supersnabbt
rating
Bra produkt som fungerade perfekt, efter uppsättning. Denna har rörelsedetektor, men saknar bruksanvisning. Man skall inte behöva testa sig fram utan kunna läsa sig till inställningarna!
Bengt J.2013/11/26
Bara pluspoäng för Ljustema !
rating
Det var första beställningen hos dem, snabb bekräftelse efter köpet. Snabb leverans och då en detalj hade en liten defekt skickades en ny inom ett dygn! Här kommer vi att handla fler gånger, vi håller på att renovera ett gammalt timmerhus...
Ylva N.2013/12/02
Service på topp!
rating
Mycket positiv upplevelse av serviceanda, snabbhet, bra produkter och bra priser.
Anna Cecilia T.2013/11/30
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.