Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Fungerar bra och inga förseningar och liknande.
rating
Snabb leverans, bra priser och produkten fungerar klockrent!
Per Tommy A.2013/08/16
Lysande
rating
Trevlig personal snabb leverans billiga prylar. Är nog inte sista gången jag handlar här.
Ulf Peder L.2013/08/15
verkar kunna det de säljer och levererar på...
rating
mycket trevligt o informativt.
Lennart W.2013/08/19
Snabb leverans
rating
Varorna levererades inom ett par dagar och motsvarade mina förväntningar.
Fredrik H.2013/08/23
Snabbt och enkelt.
rating
Snabbt, enkelt och bra priser.
Bengt Mikael J.2013/08/11
mycket bra butik
rating
bra ock snabb service. trevlig personal
Ulf Henrik K.2013/08/11
Underbart
rating
Snabb leverans och mycket trevligt kundbemötande.
Mats Ola Jörgen G.2013/08/12
Lysande support
rating
Beställde spotarna på söndag kväll och de fanns på min ICA på tisdagen. Snygga spotar som elektrikern blev mäkta imponerad av. Vridbara, dimbara och allt i ett stycke.
Göran Karl-Olov K.2013/08/12
Bra service - snabba svar
rating
Blev uppringd då kabeln som var beställd inte passade ihop med övriga beställda artiklar. Ville bara dubbelkolla med mig att det var en korrekt lagd beställning. Ovanligt, men BRA!!!
Bengt Olov Ivar D.2013/08/11
Super nöjd
rating
Mycket snabb leverans
Jeanette E.2013/08/08
Snabbt, bra och billigt
rating
Snabbt, bra och billigt
Hans Jonas A.2013/08/07
Bra, korrekt leverans snabbt
rating
fick råd om vad jag skulle köpa och det fungerar mycket bra
Carl L.2013/08/07
Supersnabb leverans
rating
Förutom att varan fungerade utmärkt var leveransen supersnabb. Berställde kl 12 ena dagen och nästa dag kl 14 låg den i postlådan Bra jobbat!! MVH Krister
Jan Christer O.2013/08/06
BRA.
rating
Kommer att handla här igen,Mycket nöjd.
Bo Jonas G.2013/09/22
Det bästa av det bästa
rating
Ni skall ha all heder( Vänligt bemötande utöver det vanliga) Jag har redan talat om för dom jag känner hur proffsiga ni är .Fortsätt med det så kommer det att gå super för er. Jag önskar er all medgång som finns att få. Med vänlig hälsning Bert
Bert Assar J.2013/08/05
Snabb och bra leverans!
rating
Beställde och vips hade jag fina decklights!
Elin Maria L.2013/08/03
Lite imponerad. Superbra service.
rating
Hittade dem via google, ringde med massor av frågor om LED-list. Fick konkreta svar och kände mig säker med min beställning som f.ö kom inom 3dagar ;0) Fick göra en tilläggsbeställning pga eget feltänk, men även detta gick förvånansvärt bra. Kan inte annat är ge 100% till dem. Har även rekommenderat dem till 2 av mina kamrater, som även dem bygger kök. Mvh Benny Lindström Kungsängen
Frank Benny L.2013/07/29
Snabb leverans!
rating
Perfekt med snabb leverans av ledlampor.
Gerd-Eva Christina B.2013/07/28
Kanonservice med supersnabb leverans:-)
rating
Kanonservice med supersnabb leverans:-)
Marcus S.2013/07/29
Raka puckar.
rating
Inga undanflykter. Min led ljuskälla som jag beställde var ur funktion. Svar på mitt mail samma dag att dom skickar en ny direkt.
Nils Conny E.2013/07/30
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.