Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


5-stjärnig butik
rating
Bra vara, snabb leverans, kan inte bli bättre!
Mats Sixten H.2013/11/19
Väldigt bra butik
rating
Bra support, hade frågor angående produkter och butiken svarade inom rimlig tid på frågorna. Har beställt både spotligths och led-stripes. Alla produkter var som jag förväntade mig. Bra sortiment, men kan alltid byggas ut. Snabb leverans. Rekommenderas varmt
Nicklas L.2013/11/16
LEDe mig direkt till rätt produkt
rating
Bra sökfunktion och snabb leverans, Bästa betyg till en bra leverantör.
Hans Krister A.2013/11/15
Ally var bara perfekt från beställning till...
rating
Allting var perfekt
David J.2013/11/15
Varorna höll måttet
rating
Snabb leverans och varan höll en bra kvalité, jag är nöjd.
Björn C.2013/11/14
Prisvärda bra saker till lågt pris !
rating
Verkar vara produkter av god kvalitet. Stämde överens med beskrivningen. Fick vad jag hade beställt. Bra priser och snabb leverans.
Per H.2013/11/14
jomenvist.bra
rating
Efter en leverans,får se om de blir flera
Ulf Runar K.2013/11/15
LJUS RÄTTA O KOMPETENT FÖRETAG
rating
BRA SERVIC ,,RÄTTAR TILL O BJUDER TILL UTAN KRÅGEL
Gabi B.2013/11/13
Snabba och trevliga!
rating
Beställde 6 st Teralite Pro F4WG50 från Ljustema.se, fick dom dagen efter. Bra rabattsystem, jobbade upp 20% rabatt på hela ordern. Fina downlights, hantverkaren tyckte det var bra saker som var enkla att jobba med. Rekommenderas!
Mikael V.2013/11/24
Helt ok ledlist sats till rimligt pris
rating
Fungerade bra att montera och gav ett jämt ljus på hela längden. beställning och leverans med DHL funkade utmärkt med bara någon dags leveranstid. Montageinstruktionen var väl ok men kunde ha varit bättre. frågetecken från min sida är dels hur man kan ge den skyddsklass IP65 när lödpunkterna i varje skarv inte är fuktskyddade dom håller ju bara IP00 enl. mig, inget som gjorde nåt i vårt fall då den ska vara inomhus men sätter man den utomhus så borde det ge problem med tiden. ävne uppmaningen att man kan fästa den med en vanlig häftpistol blir ju fel om skulle häfta över lödpunkterna med metallklammer för då kortsluter man ju listen. men som sagt rätt monterad inomhus verkar den helt ok i förhållande till priset.
Per Håkan N.2013/11/14
Snabba på riktigt!
rating
Har sällan varit med om en snabbare service! Riktigt bra!
Fredrik M.2013/11/12
Snabb och bra
rating
Jag har köpt Led ljus och nöjd
Ali K.2013/11/11
bra info
rating
Jag skrev en fråga på mail och de ringde upp för att bättre förklara funktionen på det jag var intresserad av. Bra service tycker jag, och ett brinnande intresse för sina produkter. När jag sedan beställde så skickades det omgående. Fann bara ett fel. De använde DHL som leverantör vilket är en nackdel i alla på vår ort om man jämför med Posten, som har bättre tillgänglighet här
Lars Erik J.2013/11/12
Snabb leverans.
rating
Produkten överensstämde med specifikationen.
Thomas L.2013/11/10
Allt funkade, snabb leverans
rating
Allt funkade, snabb leverans
Andreas Örjan J.2013/11/09
Kanon företag!
rating
Kanon företag! Service o produkter garanterat 100%
Tim Morgan Patrik J.2013/11/09
Bra produkter, snabb leverans, inget krångel.
rating
Fullt godkänt, bra presentationer av produkterna. Handlar gärna igen och rekommenderar andra.
Mats A.2013/11/11
Toppenföretag!
rating
Bra utbud av produkter med toppenkvalitet, bra priser samt jättesnabb leverans. Suveränt helt enkelt!
Bo P.2013/11/09
Nöjd med LED-lamporna
rating
Lamporna Tirana 2,4W G4 Led 170 Lumen 12V lyser inte lika starkt som 20W halogen som det utlovas på hemsidan, snarare som 15W om det funnits. Mycket nöjd med leverans. Mitt behov var spotlights med låg värmeutveckling vilket är uppfyllt. Framtiden visar om de håller över tid, jag återkommer om detta.
Göran Fredrik R.2013/11/07
bra och snabb lev.
rating
xxxxxxxxxxxxxxx
Bo Åke K.2013/11/07
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.