Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5911 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6435negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


ljusdlibga
rating
Mycket nöjd med produkten ich den snabba leveransen
Jenny Charlotta Erika S.2014/02/11
nöjd
rating
fick tipps av en vän ringde till dom fick svar få de frågor som jag ville beställde sedan snabb leverans precis vad jag ville // Magnus kungälv
Magnus J.2014/02/10
Fantastisk service och snabb leverans
rating
Jag var osäker på vilken dimmer jag skulle välja till mina LED. Efter en kortare mailväxling fick jag de uppgifter jag behövde och gjorde min beställning. Några dagar senare kom en dimmer och en fjäder till min befintliga brytare. Nu har jag kopplat in och det fungerar precis som det var tänkt. Ett stort tack för Er hjälpsamhet!
Roland K.2014/02/10
Enkel hemsida och snabb leverans, ljusslingan...
rating
Köpte 4 meter ljusslinga som skulle vara varm vit men väl på plats gav den mer av ett rosa-aktigt skumt sken. Rekommenderar andra att välja vanliga 3000k färgen om man köper ljusslinga härifrån. Annars bra service och snabb leverans, paketet kom dagen efter!
Jesper H.2014/02/10
underbart
rating
snabb leverans och bra grejer
Mile P.2014/02/09
Snabb leverans
rating
De beställda varorna levererades mycket snabbt även denna gång.
Dan Sverre Arvid W.2014/02/12
Lågt pris och hög valfrihet
rating
Rimliga priser, rikt utbud, snabb leverans och inte minst möjlighet att välja betalsätt!
Lennart J.2014/02/10
Ljuspunkt
rating
Snabbt och enkelt
Hans Gunnar L.2014/02/07
mycket bra ljus slinga
rating
Jätte bra!!!!!!!!!!!!++++
Bo Holger Lennart P.2014/02/07
Bra service
rating
Snabb leverans
Nils Joakim H.2014/02/06
Perfekt
rating
Enkel hantering, snabb leverans och varan välförpackad.
Carl Leif S.2014/02/06
Kan inte bli gladare för hur bra Ljustemas jobb...
rating
Beställde min vara i onsdagskväll och fick sms 12.00 på måndagen därefter om att den hade kommit. Visst stod det i leveransen 1-3 dagar, och att dem håller det kan jag inget säga emot! Ledstripes:en jag beställde var dessutom helt fantastiskt med ett underbart ljus. Ringde även de för att kolla färgskillnaderna innan jag beställde, vad det gäller de vita ljusen, beskrivningen jag fick stämde helt överens med verkligheten. Supernöjd kund och kommer definitivt rekommendera de till andra!
Viktoria B.2014/02/05
Snabb service och leverans, mycket nöjd
rating
Vi fick mycket snabb service och leverans dagen efter beställning. Bra kundbemötande. Kvaliteten motsvarade våra förväntningar på produkten.
Anders M.2014/02/04
Trevligt bemötande- säker leverans!!!
rating
Bra och trevligt bemötande i Kundservice- snabbt och pålitlig leverans!!
Ulf S.2014/02/03
Perfekt
rating
Detta är nog bland den bästa nätleverantören av ljus. Ett stor tack till dem anställd på ljustema:)
Robin Alexander T.2014/02/02
enkelt och tryggt, smidigt
rating
Så här enkelt skall det vara på nätet att handla billigt och bra
Björn Åke L.2014/01/31
Det är inte ofta man blir positivt överraskad
rating
Jag gjorde en komplicerad beställning och var ganska säker på att det skulle strula men mindre än en halvtimme efter att jag gjorde beställningen fick jag kolliId på det packade paketet!
Håkan T.2014/01/29
ej dimmbar
rating
Hej era lampor skulle vara dimbara och de är de ner till halva ljusstyrkan sedan börjar de blinka, det varmvita skenet är kallare än jämförelse ikeas motsvarande 2700 kelvin, Jag skulle inta köpa fler eller rekommendera dessa till någon annan. Jag vet inte om ni har någon lampa som fungerar bättrem Mina dimmrar är från 2013 som skall klara led.
Mats Roger P.2014/01/28
Svar: Hejsan Mats Tack för din feedback. Jag ser att du har köpt en 12V lampa. Fast att dessa lampor fungerar med ett stort antal fabrikat på transformatorer kan man aldrig veta säkert hur de beter sig förrän man testar. Ifall man vill vara säker på att transformator och lampor passar bra tillsammans måste man använda sig av de modeller vi säljer. Samma sak gäller med kombination av dimmer och ledlampa. Vissa dimrar fungerar bättre och vissa fungerar sämre. Vi rekommenderar alltid Vadsbos LD220 dosdimmer då denna är enastående i alla tester mot ledlampor. Med den kan man utan
Personligt bemötande vid samtal med er.
rating
Rekommenderar gärna företaget.
Peter Gunnar F.2014/02/14
10 POÄNG!
rating
Supersnabb leverans samt mycket smidig affär
Per Mats Thomas N.2014/01/27
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6435
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.