Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


alltid snabba leveranser
rating
Hej, Har beställt 3 gånger från Ljustema och alltid fått mina varor snabbare än utsatt tid :-) // Hans
Hans Peter F.2014/06/12
Snabb och bra kundtjänst samt snabb leverans.
rating
Nöjd med servicen
Per Kristoffer P.2014/06/06
Perfect!
rating
The lights arrived as described and quickly as well.
David A.2014/06/05
No Problems!
rating
Snabb hantering av order och snabb leverans, precis så som det ska vara att handla på nätet.
Nils Oskar Fredrik H.2014/06/01
Professionellt åtagande med kundfokus och...
rating
Besökte personligt deras företag och blev trevligt bemött kring mina tankar och hur jag hade tänkt kring belysningen i mitt badrum. Inom 15 minuter var allt klart, från att diskuterat den optimala lösningen och betalat. På vägen hem i bilen, som mer än nöjd kund, tänkte jag: "teknisk kunnande, kund- och lösnings fokuserad service orienterad personal."
Ümit B.2014/06/01
En ljuspunkt.
rating
Säljaren gjorde ett bra jobb när han letade fram den produkt jag önskade.
Jonny André N.2014/06/04
Bra!
rating
Blev riktigt fint med den nya fasadbelysningen, tack för hjälpen!
Daniel A.2014/05/30
Snabb leverans
rating
Bra priser och snabb leverans
2014/05/25
Snabb leverans, bra prylar!
rating
Snabb leverans, bra LED-lampor!
Bo H.2014/05/25
Lysande service
rating
Snabb service och trevligt bemötande.
Jan Christoffer V.2014/05/22
Förstagångskund- allt fungerade perfekt
rating
Lättfattad hemsida och därefter snabb leverans, mycket bra.
Anders Göran A.2014/05/21
perfekt
rating
Snabb leverans
Eddy N.2014/05/19
Bra web sida med bra produkter
rating
Bra service, kunnig personal om man har tekniska frågor på produkterna. Helt klart nöjd. Snabba leveranser.
Sören Arne F.2014/05/28
Bara +++++++++++++++++++
rating
Bra kontakt, snabb leverans, rekommenderas
Slobodan S.2014/05/18
Köp av decklights
rating
Kan på det bästa rekommendera ljustema om Du vid något tillfälle skall köpa belysnings-materiel. Blev mycket väl bemött vid förfrågan och sedermera inköp. Snabb leverans.
Bo Göte A.2014/05/18
Välsorterade :)
rating
Välsorterade och med en mycket hjälpsam kundservice
Per Stefan L.2014/05/17
kanon bra service
rating
toppen ställe. kommer handla mer här
Lena Christina L.2014/05/16
Trevliga
rating
Ringde in min beställning. Jag fick svar på alla frågor och bra service, dessutom rabatt på varorna - riktigt nöjd och jag kommer att beställ igen
Johan Arne E.2014/05/14
Bra utbud men nog så lång hantering/leveranstid!
rating
Kunde gått betydligt fortare.
Per Joakim L.2014/06/01
Svar: Hejsan Jocce Tack för ditt omdöme! Vi skickar alla våra beställningar samma dag ifall de har kommit in innan 14.00. Detta innebär att kunden oftast har sina produkter redan inom 1 dag. Eftersom vi befinner oss nere i Skåne gäller detta ungefär upp till Stockholm. Därefter brukar det ta ytterligare 1 dag. Tyvärr händer det ibland att en leverans blir försenad på vägen av någon anledning och detta ber vi om ursäkt för. Det viktigast för oss är att vi har nöjda kunder och vi är alltid öppna för förslag på kompensation när en kund har fått vänta för länge på sin leverans. Hör av dig till oss på 042-72224 eller via mail info@ljustema.se så kan vi försöka komma fram till något. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb leverans
rating
Jag tycker att leveransen var mycket snabb och effektiv. Lamporna har ej testats än . Mvh LA
Lars Fredrik A.2014/05/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.