Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Klockren leverans
rating
Fungerar perfekt.
Peter Stefan N.2014/07/25
Snabb behandling av order. Och mycket snabb och...
rating
Beställde en "Forever" elcykel som inte fanns i lager men fick den levererad hem på fyra dagar! (3 dagar om inte DHL väntat en extra dag) När jag packade upp den så var det med fel sladd och jag fattade inte hur belysningen fungerade. Så jag skickade ett mail och inom en timma hade jag fått svar på min fråga och en ny sladd var skickad. Sladden låg i brevlådan dagen efter! Cykeln fungerar perfekt! Utrustningsnivån på den cykeln till det priset kan ingen annan matcha!!! Enda minus - ingen manual skickas med cykeln, något som supporten ordnade i efterhand. Och det känns lite surt att jag missade surfplattan med någon dag....
Lennart Rune L.2014/07/24
Framtiden redan nu i dåtidens kontakter. Kan...
rating
När man byter ut lamporna så är det hur lätt som helst.
Dierk Gunthard Christian W.2014/07/22
Prompt leverans
rating
Beställde några s.k. multilister till LEDslinga. Kunde hämta ut den dagen därpå. Sådan service uppskattas.
Tamas Jozsef L.2014/07/21
En "chose-fri" inköpsplats!
rating
Bra presentation, vilket gör det lätt att utan trams välja vara. Bra betalningsrutin. Fem stjärnor från mig!
Curt G.2014/07/19
Hittade lätt det jag sökte!
rating
Lätt att förstå informationen och lätt att hitta det jag sökte denna gång.
Ann Ingegerd P.2014/07/19
Superbra service samt kvalitetsprodukter !!
rating
Toppen kan inte bli bättre !!
Anders B.2014/07/14
Funkar som det ska!
rating
Rätt leverans på rätt tid...
Per S.2014/07/13
toppen
rating
Kanon service och snabb leverans till bra pris, sånt gillas :)
Malin Anna M.2014/07/11
snabbt smidigt enkelt
rating
det var okomplicerat att välja och beställa vad man ville ha. tydligt med bekräftelse , betalning och leveransinformation. paketet kom bara några dagar efter beställning , smidigt direkt i brevlådan. är väldigt nöjd som kund och skulle verkligen rekommendera ljustema till andra!
Sara Marie M.2014/07/10
Varde ljus
rating
Perfekt. Snabb leverans och bra produkter!
Per Simon S.2014/07/09
Stort sortiment och snabb leverans!
rating
Stort sortiment och snabb leverans!
Maria F.2014/07/01
Ljustema
rating
Mycket bra service och snabba leveranser
Christer C.2014/06/30
Formel 1 i leveranser!!!
rating
Bra och kompetent bemötande i telefon. Grymt snabba leveranser, beställde vid 12:30 fick beställningen dagen efter.
Kenneth Daniel A.2014/06/30
Snabbt, enkelt, rätt
rating
Tydlig shop med bra beskrivning i djungeln av lampor, fästen och annat. Snabb och korrekt leverans. Mycket nöjd.
Daniel S.2014/06/27
Smidig RGB
rating
Nätt lösning av RGB belysning på balkongdäck. Lätt att montera. Plug-n-play är en fördel. Tyvärr inte så ljusstarka som bild på hemsida gav sken av. IR kontroll-enhet funkar inte. Har köpt nytt batteri men det hjälpte inte! Kan därför inte välja mode mm.
Ulf Magnus W.2014/06/18
Helt enkelt lysande .....
rating
Enkel och lättsam beställningssida, snabb och bra leverans.....
Jan N.2014/06/14
Galet snabb leverans med rätt grejer.
rating
Leverans på en dag, rätt grejer, allt fungerar finfint. Kommer garanterat köpa här nästa gång också.
Glenn Ronny N.2014/06/16
Kanon led
rating
Ringde kundtjänst för rådgivning, dom kan sina saker:-) Köpte 6xSunflowerPro GU5,3 Led, och 2xTirana G4 Led. Prylarna kom snabbt & funkar klockrent.
Per Mikael N.2014/06/11
Snabb leverans bra utbud.
rating
Snabb leverans bra utbud inget krångel. En bra köp kommer att köpa från dom i framtiden.
Mikael Arne J.2014/06/10
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.