Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mycket sen o sen fel leverans
rating
Leveransen var starkt försenad, var sen felmodell när den väl kom. Generellt dålig återkoppling. Leveransen kom sen från konkurrenten med deras logga. Mycket tid o pengar hade sparats vid direktkontakt med konkurrenten. Där fanns lamporna hela tiden
Anders Johan R.2014/02/22
Snabb leverans!
rating
Utmärkt kundtjänst, Snabb leverans
Rune I.2014/02/22
Ordning o reda
rating
Jättebra website med enkla strukturer och lätt att hitta, dessutom blixsnabb ordehanterin och frakt, jag är jättenöjd och kommer att rekomendera denna sida för mina vänner.
Conny gunnar W.2014/02/22
Mycket nöjd!
rating
Allt var bra, men ni borde visa storleken på lampan genom att visa bild på den och en "vanlig" glödlampa. LED-glödlampan för uppdrivning av växter var mycket större än jag trodde. Det funkar bra, men är av värde att veta storleken.
Stina Inga-Lis L.2014/02/20
snabbhet är bara förnamnet!
rating
Kommer att rekommendera Ljustema till alla våra vänner & släckt. För nu blir det tänt,tack vare snabba leveranser man vill ju ha varorna så fort som möjligt.Toppen, man tror inte det är sant!
Bengt Erik K.2014/02/18
Bästa servicen snabba som satan
rating
Bäst bra service snabbt svar
Daniel Milos K.2014/02/17
Bra säljare
rating
Bra kvalitet produkt, kanon kontakt med hjälp och snabb leverans.
Carl Magnus Whitehead S.2014/02/18
Snabbt och billigt
rating
Köpte ledstripes. Fungerar bra, precis vad jag var ute efter. Snabb leverans
Lars Börje L.2014/02/16
Hittade perfekta LED spottar som funkar med dimmer
rating
Har letet med ljus och lykta för att hitta ersättning till mina gamla inbyggda tak spotlights med ganska stort hål. Vill ha LED och dimbara eftersom jag kör Nexa fjärrstyrning av belysning i huset. Till slut gav ett mail till kundtjänst på Ljustema napp och 2 dagar senare är dom på plats. Snabbt svar, enkel och snabb betällning - bra pris (ett drivdon förljer med varje lampa).
Magnus N.2014/02/16
Snabb service
rating
Väldigt snabba svar och hjälpsamhet är nått som jag värderar högt, Ljustema har just detta.
Anders Mattias G.2014/02/17
Fantastiskt ljus
rating
Fin belysning!. Kunnigt och trevligt bemötande. Snabb service och snabb leverans.
Olle Anders J.2014/02/16
snabb hantering
rating
klockrent hanterat, varan av god kvalitet
Jan Owen S.2014/02/15
Snabbt men ändå inte!!!
rating
Jag är positiv till ett snabbt svar på min förfrågan om ljussättning av trappa och berg. Sakerna som skickats från Er kom fram på fredagen. Jättesnabbt levererat. Tyvärr endast till Eskilstuna. SMS-avisering om att sakerna skulle levereras på måndagen, till vår adress. Behöver jag skriva mer? Smolket i bägaren är att Ni valt DHL och att Ni inte kan ta bort sms-aviseringen. Den behövdes inte i vårt fall.
Åke T.2014/02/11
Snabb leverans
rating
Bra varor, överskådlig hemsida, bra priser.
Lars Erik Staffan A.2014/02/11
ljusdlibga
rating
Mycket nöjd med produkten ich den snabba leveransen
Jenny Charlotta Erika S.2014/02/11
nöjd
rating
fick tipps av en vän ringde till dom fick svar få de frågor som jag ville beställde sedan snabb leverans precis vad jag ville // Magnus kungälv
Magnus J.2014/02/10
Fantastisk service och snabb leverans
rating
Jag var osäker på vilken dimmer jag skulle välja till mina LED. Efter en kortare mailväxling fick jag de uppgifter jag behövde och gjorde min beställning. Några dagar senare kom en dimmer och en fjäder till min befintliga brytare. Nu har jag kopplat in och det fungerar precis som det var tänkt. Ett stort tack för Er hjälpsamhet!
Roland K.2014/02/10
Enkel hemsida och snabb leverans, ljusslingan...
rating
Köpte 4 meter ljusslinga som skulle vara varm vit men väl på plats gav den mer av ett rosa-aktigt skumt sken. Rekommenderar andra att välja vanliga 3000k färgen om man köper ljusslinga härifrån. Annars bra service och snabb leverans, paketet kom dagen efter!
Jesper H.2014/02/10
underbart
rating
snabb leverans och bra grejer
Mile P.2014/02/09
Snabb leverans
rating
De beställda varorna levererades mycket snabbt även denna gång.
Dan Sverre Arvid W.2014/02/12
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.