Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Ljuspunkten i LED djungeln
rating
Rätt sortiment, bra pris, snabb leverans
Bo S.2014/11/07
letar efter ljus ljustema har det
rating
lätt att söka på sida det man letar efter snabba leveranser
Per Åke Evald K.2014/11/12
Dåligt retursätt
rating
Led lamporna jag köpte funkar säkert jättebra, men med våran dimmer gick det inte. Ska därför skicka tillbaka, men fy vilket krångel, ingen retursedel i paketet, den måste man skriva ut själv. Och fakturan måste jag ändå betala, för att sen få tillbaka pengarna.... Väldigt onödigt krångel tycker jag
Eva Therese Kristina P.2014/11/06
Mycket snabb och korrekt leverans!
rating
Mycket bra. Om man får önska en sak så är det att det borde följa med små skruvar som passar till clips till ledstipsen.
Jörgen Johan L.2014/11/05
Snabbt och säkert!!
rating
Bara blixten är snabbar Stickan
Stig Arne R.2014/11/04
Snabb leverans!
rating
Det gick jätte snabbt , han knappt tänker vad det var jag beställde så var led- lampor hemma. Det blev lite fel när det gäller ljusstyrka , valde 7 watt och det blev lite för ljust i takfoten . Hade räckt med 5 w, trots att jag fick tips från ljustema att 7 w blir bra.
Nermin A.2014/11/02
snappt och enkelt
rating
Jag rekommenderar det gärna till att handla på nätet med ljustema /Tommy
Sven Tommy N.2014/11/01
snabb leverans!
rating
Super bra känner mig jättenöjd med allt!
Jan Markus Rudolf B.2014/10/31
Mycket bra service.
rating
Inga problem med att ringa och få tips och mycket snabb hantering.
Per Arne Mikael L.2014/11/01
Rekommenderas!
rating
Snabb leverans och bra service. Beställde och betalade söndag kväll, kunde hämta ut paketet på tisdagen. Grymt!
Johan Karl Henry G.2014/11/01
Blixtsnabb leverans, rekomenderas varmt.
rating
lätt att handla på nätet, mkt bra webbsida, lättöverskådlig. Samt snabba leveranser.
Frank H.2014/11/02
Riktigt sjukt...
rating
....bra och snabb service :-) Bra priser med.. kvaliteten får vi se efter något/några år...
Daniel W.2014/10/29
Lysande
rating
Mycket bra produkter, beställt en led utomhus till trädbelysning. Strålande!
Lars T.2014/10/29
Leverans med blixtens hastighet
rating
Beställde 2 LED lampor GU4 till min IKEA-fläkt på en tisdag em, och på torsdag låg de i min brevlåda.
Thomas A.2014/10/28
Tack
rating
Tack för grym service, när ni ringde upp när jag hade en fråga. Otroligt snabb leverans, det jag uppskattar mest. Annars kan jag lika gärna köpa i butik. Kommer att handla fler gånger av er!
Anders F.2014/10/26
Supersnabbt
rating
Väldigt nöjd med ljusslingan. Sitter nu som LEDljus under ledstång till källaren. Tack
Kenth U.2014/10/25
Kannon nöjd
rating
Ja kan bara säga. Kannon ☺. . Allt gick så fort beställningen.
Bo Micael E.2014/10/22
Trevligt bemötande och bra service när man...
rating
Bra och trevligt bemötande vid samtal samt snabb leverans.
Peter Åke R.2014/10/20
Funkade fint
rating
Bara handlat en gång men det funkade bra.
Johan Arvid K.2014/10/19
Lysande idé!
rating
Snabb frakt och kanonpris
Marita N.2014/10/17
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.