Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5336 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5818negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mäktig belysning
rating
Var länge tveksam till ljusslingor i LED, men ville ändå testa. Valde Ljustema, eftersom det var bra pris och inte sved så hårt om det skulle bli misslyckat. Nu när det är monterat, är det tveklöst den bästa investeringen jag gjort i mitt kök. Monterade två 5-meters slingor i passande skenor med fjärrstyrd dimmer vid en trappavsats och det blev fantastiskt lyckat. Nu letar jag efter fler ställen i huset att belysa med slingor, för det är ett riktigt lyft och det gör att man nästan väntar på att det ska bli mörkt ute, så man ser effekterna. Leveransen var snabb. Tog tre dagar, trots att det var helgdag mitt i veckan. Inga svårigheter att skarva eller förlänga slingorna. Anvisningar medföljde och var ovanligt tydliga. Fullt betyg åt detta företag.
Jon Patrik Andreas G.2013/05/08
Service++++
rating
Måste säga att servicen har alla gånger jag varit i kontakt med Ljustema varit på topp och snabbt har det gått också. Detta gör att man mår bra bara av att tänka på att man kanske behöver handla något av er snart.
Pontus F.2013/05/07
Toppen
rating
Lätt,snabbt, billigt, bra!
Seppo Johannes N.2013/05/07
Bra telefonhjälp, bra priser o snabb leverans
rating
Till mitt.biorum behövde jag såväl Ledspottar Ledlist Nexastyrning. Fick bra hjälp per telefon ,bra pris och snabb leverans. Bra info om tekniska specifikationer.
Anders O.2013/05/06
Snabb leverans och otroligt bra Kundservice!!
rating
Frågade om tips och saker som man bör tänka på, fick otroligt snabba svar och precis den hjälp jag behövde... Skickade samma frågor och funderingar till 3st olika företag som säljer led via nätet, endast ljustema.se svarade på ett sätt som verkligen hjälpte!!! Toppen nöjd!
Björn Gunnar Henrik W.2013/05/06
Snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställning. Mvh Christian
Jan Kristian B.2013/05/05
Rekommenderas
rating
Snabb leverans och bäst pris.
Ola B.2013/05/04
Snabbt och enkelt!
rating
Snabb och smidig leverans i brevlådan, saknade dock fler detalj bilder på ljuslisten jag köpte.
Jan Kennet N.2013/05/04
Toppen
rating
Snabb leverans fungerar klockrent.
Bo Gösta Christer R.2013/05/02
LYSANDE!
rating
KANON-bra support och kort leveranstid!
Dan Eric Niclas H.2013/05/06
Ordning å reda...
rating
Bra service och snabb leverans......
Jesper Johan Christian H.2013/04/30
Bilutställning
rating
Köpte en ljusslinga i orange , grymt ljus . Passade till min bil som jag ställer ut . Kolla in på WWW:LSDRACING:SE
Per Lennart S.2013/05/03
ljusslinga
rating
Mycket nöjd med ljusslingan och snabb leverans även bra kundtjänst ++++++++
Bo Stefan B.2013/04/30
Imponerande
rating
Mycket bra företag, var väldigt nöjd med detaljerade ritningar till varje bild, vilket gjorde att jag kunde få rätt lampor direkt.. Mycket bra leverans framme inom 24 timmar. Har bara gott att säga om företaget, rekommenderas starkt
David Ö.2013/04/30
SUPERSNABB LEVERANS
rating
Jag är helnöjd med leverans och kvalite på proukterna jag fått.
Mats ola jörgen G.2013/04/30
Rekommenderas!
rating
Bra och trevligt bemötande. Snabb leverans.
Frida Kajsa Maria E.2013/04/29
kanon
rating
Snabb och bra leverans, lamporna hemma på 2 dagar
Stefan L.2013/04/28
En smärtfritt deal
rating
Helt enkelt kanon, toppen info, lätt att hitta nödvändig info. Helt enkelt kanon, enkel beställning med en snabb leverans. Bättre en så blir det inte:)
Rune L.2013/04/25
Snabb leverans
rating
Beställde på måndagen och hade armaturen i brevlådan på tisdagen!
Mats Ove S.2013/04/29
Ledlister
rating
Beställde 2 st ledlister á 5 meter leverades på några dagar lätta att montera och jag är supernöjd......
Anders P.2013/04/25
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5818


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.