Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5958 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6491negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra sida att handla på
rating
Har handlat tidigare och har funkar bra ..snabba leveranser m.m
Karl Anders P.2015/03/20
Mycket bra och tydlig webshop med utmärkt service.
rating
Kan varmt rekommendera Ljustema
Lennie T.2015/03/16
Sketbra!
rating
Rappt svar på några frågor ang konfig jag plockat ihop. Bra med info om produkterna - åtminstone de jag valde / kollade runt på. Att sedan betalningen inte fungerade gjorde mindre. Fixat på 5 min av er support. Det blir en femma i betyg...
Björn Michael J.2015/03/12
Toppen
rating
Beställt ett flertal gånger och alltid lika nöjd med leverans och produkter.
Peter H.2015/03/09
LED G4
rating
Mycket bra produkt, färgtemperaturen stämde exakt, inget bilnk vid dimning.
Stefan Leo Urban H.2015/03/15
Smidigt!
rating
Enkel å tydlig hemsida!
Nils Petter Magnus B.2015/03/07
Kanoners
rating
Snabb leverans och bra service.
Kurt Stefhan P.2015/03/19
Omdömet är mycket bra!
rating
Smärtfri beställning, mycket bra.
Håkan Ö.2015/03/03
Bra!
rating
Snabb leverans och inga som helst problem. Hittade däremot samma produkt till 20% lägre pris efter beställningen i en fysisk affär.
Hans Niklas A.2015/02/22
Kanon!
rating
Bra sortiment till hyfsade priser, snabba och tillförlitliga leveranser.
Hans S.2015/02/20
Belysning
rating
Perfekt, snabb och bra service direkt hem i postlådan.
Lars Stefan L.2015/02/24
Ljuskällan passade inte i armaturen
rating
LED-ljuskällor med R7s socklar är väldigt klumpiga i sin utformning.
Carl-Johan A.2015/02/19
Återkommer gärna med ny beställning
rating
Mycket nöjd! Snabb leverans med rätta artiklar.
Anton K.2015/02/18
Utmärkt!!!
rating
Utmärkt sortiment och bra priser, Snabb leverans
Claes Erik G.2015/02/24
Otroligt bra kontakt och service
rating
Valde att kontakta butiken innan köp vilket gav mig ett väldigt bra köp. Är väldigt nöjd med service och leveranstid. Allt toppen !
Roger S.2015/02/17
Trasig LEDsliinga
rating
Bra jobbat! Insåg problemet och löste det. Föredömligt.
Mats Ove V.2015/02/19
Perfekt service
rating
Har inte provat produkten ännu men service var perfekt så jag känner mig trygg.
Mats K.2015/02/17
Snabb leverans
rating
Har bara beställt en gång så det blir svårt med omdömet. Men på det stora hela är jag mer än nöjd.
Mattias H.2015/02/17
Led lampor!!!
rating
Mycke bra produkter till relativt bra pris.. -:) Emir/
Emir C.2015/03/03
Får inte vad man beställer
rating
Man skulle skriva om man hade speciella önskemål om produkten, men det sket dom i.
Sven Gunnar Rune J.2015/02/17
Svar: Hejsan Rune Jag ber om ursäkt för att du inte fått något svar om ditt meddelande på ordern. Vi måste ha missat det. Ditt önskemål om längre kabel går dock inte att uppfylla. Hela anslutningskabeln är en färdig sats som inte finns i olika längder. Ifall du vill skulle vilja ångra ditt köp kommer vi att ta alla kostnader för detta. Hör i så fall av dig till oss på 042-72224 eller info@ljustema.se Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6491
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.