Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Supertrevliga och kunniga personer
rating
Det känns nästan att man är kompisar. De svarar snabbt på alla möjliga frågor, både enkla och tekniska. Bra svar dessutom! Snabba leveranser.
Michael Trajan F.2015/06/23
Spotlights
rating
Helt perfekt bra vara och snabb leverans
Jan-Åke Lennart J.2015/06/21
En snabb affär
rating
Snabb leverans, fina varor. Kan rekommenderas.
Eva Gabrielle B.2015/06/16
Perfekt service
rating
Hjälpsam och kunnig personal. Rekommenderas varmt.
Bertil Enar N.2015/06/15
Trevligt bemötande och snabb leverans
rating
Dagen jag beställde var det problem med kortbetalning så jag kontaktade den trevliga kundtjänsten på Ljustema. Tyvärr kunde de inte hjälpa mig vidare annat än att välja faktura om det inte funka några timmar senare. Fick bli faktura. Leveransen tog bara några dagar från beställning. Fina produkter (beställde LED lister med dimmer och 12 volts dimmer) som förhoppningsvis håller i många år.
Johnny N.2015/06/15
Snabbt och proffsigt
rating
Jag är toppennöjd med båda mina köp. Snabba på att svara på frågor och snabba leveranser. Kommer garanterat att handla flera gånger av Ljustema
Tommy H.2015/06/16
snabba
rating
bra grejor beskrivning bra
Kenth S.2015/06/10
Leverans
rating
mycket nöjd med min leverans från ljustema , beställde på lördag via nätet och hade mina lampor på tisdag i brevlådan
Johan Olof N.2015/06/09
Bra snabb service på telefon.
rating
Kunniga, hjälpsamma.
Björn Tore A.2015/06/04
Högsta betyg
rating
Trevlig kundtjänst. Bra produkter. Toppenservice vid problem. Det är tredje gången jag handlar av ljustema och jag har bara positiva upplevelser.
Henrik R.2015/06/02
Lätt och bra
rating
Var lätt att hitta min produkt, snabb och hantering att beställa varan.
Patrik B.2015/05/26
Snabb leverans men en vara defekt.
rating
I ett av mina paket av solcellslampor var produkten "vindflöjel" inte OK. Det fanns ingen skada på varken yttre förpackning som på originalkartongen så det måste vara så att den ilagda produkten var sned och med tillvikta bokstäver redan innan den lades i kartong eller............? Jag tycker att det är ett "bök" att skicka tillbaka grejer så min händige man jobbade med den så att den duger. Det är ju lika tråkigt för er som för kund när det ligger tilltufsade saker i till synes fina kartonger. För övrigt var det fina lampor som vi gläds över!
Gunilla Majken Ingegärd K.2015/05/28
Snabba, kunniga
rating
Utmärkt! Jag ringde först och fick vägledning om vilken produkt jag behövde.
Adam S.2015/05/21
Mycket bra
rating
Lätt att hitta varor och info på hemsidan. Enkelt att beställa samt enkelt att betala.
Lennart Karl-Åke J.2015/05/18
Snabba leveranser
rating
Känns som att ljustema står och väntar i startblocken när man beställer. Bra support! Rekommenderas.
Jan Rikard A.2015/05/18
Snabbt enkelt och bra pris!
rating
Bättre och smidigare kan det inte bli att lägga en order! Hemsidan fungerade utan krångel och smidigt att betala! Så ska det funka, helst alltid!
Håkan Å.2015/05/17
leverans
rating
bra kundmotagande otroligt snabb o bra leverans. kan verkligen rekommendera Ljustema.
Stig Börje G.2015/05/07
Tekniska frågor
rating
Den manlige försäljaren svarade helt korrekt på mina tekniska frågor, därför köpte jag två LED ljusslingor
Björn Christian H.2015/05/06
Suveränt, som vanligt!
rating
Handlat många gånger av dem förut, med samma resultat. Denna gång behövde jag lite konsultation angående en LED-installation i en mur. Jag mailade dem lite info och en bild, fick svar efter ca en timma på vad jag behövde för grejor. Dagen efter kan jag hämta ut sakerna på posten. Suveränt!
Johan Jacob M.2015/05/05
Enkelt, snabbt och smidigt
rating
Nu har jag handlat 2 gånger på kort tid. Otroligt enkel, snabb hemsida. Leverans inom 3 dagar. Det blir inte bättre än så här.
Thomas B.2015/05/06
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.