Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


God service!
rating
Tycker mottagningen av min order fungerade bra. Jag fick dessutom 2 led-lampor på garantin efter ett mail jag skickat innan. Toppen! :-) Så enkelt och smidigt sätt att få en nöjd kund! :-) //Carina Rosell
Carina Anita R.2014/12/02
Bra service
rating
Beställde en led panel på kvällen. Morgonen efter ringer de och berättar att den är slut och att det finns en ny version av samma panel som dessutom är billigare. Jag passar dessutom på att koplettera min beställning. Jag får ett proffsigt och trevligt bemötande.
Martin S.2014/12/11
snabba
rating
Mycket snabb leverans
Kim Erik V.2014/12/01
Snabbt och enkelt!
rating
Snabb leverans och snabba svar!
Rune R.2014/11/30
Supersnabb leverans!
rating
Paketet hämtades ut mindre än 24h efter beställningen!
Per M.2014/11/30
Bra och snabb behandling
rating
Mycket nöjda!!!
Siv Gunvor S.2014/11/30
Snabbt och effektivt.
rating
Allt funkade.
Jan Urban Warren L.2014/11/28
Snabbt, korrekt och säkert hanterat i alla...
rating
Bara positivt att säga. Även bra pris jämfört med liknande på marknaden.
Helena U.2014/11/28
Absolut grym och snabb service
rating
Beställde på måndag varann var hemma på onsdag! Och bätre vara än jag t)trodde grym kvalité
Anna Maria Sofi A.2014/11/26
så ska slipsten dras
rating
utmärkt, allt till belåtenhet.
Ulf Lennart M.2014/11/26
Bäst service
rating
Ljustema har en servicenivå som är på topp. Hjälpsamma, vänliga, generösa och snabba. Mina bästa rekommendationer.
Dan Erik D.2014/11/25
Så enkelt ska det vara
rating
Bra webb butik med mycket info. Inga problem med att skicka tillbaka när jag fick några lampor över. En ledspot gick sönder efter 2 månader fick en ny på 2 dagar.
Bo Gunnar Markus U.2014/11/26
Snabb bra leverans. Betyg MVG
rating
Bra produkt, billig. Bara positivt.
Christer L.2014/11/24
Snabb leverans och förstklassig support
rating
Jag har beställt alla strömbrytare, dimmers och spotlights till vår husrenovering och är supernöjd. Jag fick bra rådgiving och förslag på alternativa produkter. Samt bra förklaringar på mina kanske mindre begåvade frågor... :-) Högsta betyg!
Maria Christina Hellevi B.2014/11/24
Snabbt och bra
rating
Bra grejor, vettiga priser och snabb hantering.
Erik J.2014/11/24
M.V.G
rating
Mycket snabba och proffsiga.
Pontus Olof Ö.2014/12/02
proffsig personal
rating
är mycket nöjd med beställningen
Stig F.2014/11/22
God service samt bra hemsida
rating
Jag tycker det fungerar mycket bra
Hans J.2014/11/22
Jättebra, Snabb leverans & bra kvalitet
rating
Jättebra, Snabb leverans & bra kvalitet
Dag Jesper C.2014/11/21
Bra kvalitet och snabb leverans!
rating
Ett bra företag för dig som gillar led belysning för bra pris, snabb leverans med bra support.
Tom L.2014/11/22
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.