Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5336 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5818negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Det blir ljus i vårt hus
rating
Ljustema är bra och lätta att ha och göra med. Är det något som går sönder så sänder det en ny del omgående utan diskussioner. Vänligen Willy
Willy Roger H.2013/07/01
Felfritt
rating
Bra och enkel hemsida, faktura vid leverans, spårningsmöjlighet av transport, snabb leverans - perfekt!
Lars Arthur Henrik G.2013/06/29
Lurade mig själv.
rating
Hade önskat tydligare exempel. Köpte motagare sändare för led belysning. Det blev inte bra.
Lars Gunnar H.2013/06/26
Svar: Hejsan Lars Det låter inte bra att du lurade dig själv. Maila oss gärna på info@ljustema.se och berätta varför du inte är nöjd med varorna så ska vi försöka ge dig en bra lösning. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Bra service men dålig kvalitetssäkring av...
rating
Jag tycker Ljustema har en mycket bra service med väldigt bra och snabb hantering vid reklamationer. Däremot måste produktsortimentet ha bättre kvalité. Som det nu är går många LED lampor sönder efter en kort tid. (Jag har dock aldrig haft problem med att få dem utbytta, utan det har gått snabbt och effektivt.)
Lars-Göran P.2013/07/12
Proffsig hjälp bid telefonkontakt med företaget
rating
Kan bara säga att jag upplever er som kundfokuserade vilket gör att man rekommenderar er till vännretsen
Jörgen S.2013/06/21
Mycket bra service
rating
Hade problem att logga in på beställningen på tisdagen. Problemen var borta på onsdagen men vissa erbjudande hade utgått jag ringde till ljustema vick ett väldigt bra bemötande samt naturligtvis gällde rabbatten även nu :-)
Alf Göran G.2013/06/21
skickat produkterna till del av landet
rating
Antingen gjorde ni eller dhl fel. Men jag är den som får vänta 5 dagar extra, åkt till fel utlämningsställe och får jaga rätt på problemet. Ingen ordentlig ursäkt eller gest som kompensation. Trevligt och förstående i telefonen dock.
Björn Fredrik S.2013/06/20
Svar: Hejsan Fredrik Vi beklagar verkligen allt strul du har fått gå igenom. Det spelar ingen roll om det är DHL eller vi som har gjort fel. Har du handlat hos oss tar vi på oss hela ansvaret. Hör av dig till oss på info@ljustema.se eller 042-72224 så funderar vi ut någon kompensation till dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Suveränt!
rating
Kanonbra service, snabba leveranser och bra produkter till vettiga priser! Jag rekommenderar ljustema till alla som ska köpa belysning :)
Kristoffer Gunnar I.2013/06/19
Bra!
rating
God och snabb service!
Torsten W.2013/06/19
spännande lyse till bra pris
rating
bra grejor snabb leverans bra pris
Jonas K.2013/06/18
Köpte av er dimbara ledlampor som funkade med...
rating
Snabb leverans Era tips om dimrar fungerade Lampor fungerade Bra pris Bra hemsida
Ulf Håkan B.2013/06/18
Snabb och korrekt leverans
rating
Kommer handla fler gånger.
Karl Johan Thomas H.2013/06/10
Toppen
rating
Bra site, snabb leverans och utomordentligt bra hantering av retur
Max Erik Anders T.2013/06/19
Grym service
rating
Snabb , bra leverans. Beställde på tisdagen fick sakerna på onsdagen. Går även bra att ni via telefon vilket är ganska ovanligt för ett internetbolag. Handlat många produkter.
Roger R.2013/06/10
bra och billigt
rating
Priser bra ..bra saker
Lars Fredrik O.2013/06/10
Snabb leverans.
rating
Fungera helt perfekt .
Olov Magnus H.2013/06/09
Snabba leveranser,lätt att beställa
rating
Verkar vara bra grejor, bra service. Kan rekommendera till flera
Erik Stefan E.2013/06/08
Ett seriöst och 100% serviceinriktat företag...
rating
Kan verkligen rekomendera Ljustema till alla som vill handla infällda ledspottar till ett bra pris. Jag köpte till hela köket, fick senare komplettera med två extra, de skickade då fel färg men en dag senare låg det två nya med rätt färg i brevlådan. Likadant med en driver som var dålig efter ett dygn låg det en ny i brevlådan. Fantastisk service och bra telefonsupport. Rekomenderas Varmt
Per-Eric L.2013/07/27
Tillmötesgående
rating
Bra grejer till bra priser och snabb leverans.
Kenth Roland J.2013/06/07
pålitlig
rating
snabba leveranser och bra resbond när man ringer dom
Ronny G.2013/06/08
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5818


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.