Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


The best delivery ever!
rating
Although it was only a small thing, so who knows how it would be with the large one, the delivery time was just unbelievable - ordered on Wednesday, received on Friday in the Czech Republic! So, including the immediate answer by staff before and after my order, the only perfect experience as far! Hopefuly I'll find something more I need on Ljustema.se ;-)
Jan H.2014/12/22
Bra service
rating
Beställer varor och får en mycket snabb leverans. Några dagar i julrushen. En av produkterna är felaktig varvid jag ringer kundtjänst och diskuterar frågan. Svaret är att vi sänder ny produkt till dig. Ännu närmare jul. Hämtar produkten den 22/12. Leveranstid är 2 dagar. Helt suveränt. Mycket nöjd med bemötandet och snabb service utan diskussioner. TACK
Leif Walter J.2014/12/22
Bra pris.
rating
Tog lite för lång tid för att få försändelsen.
Lars Bertil W.2014/12/20
snabb leverans
rating
Blev lite fel i leveransen men dagen efter hade jag rätt saker. Kanon support o bra prylar.
Daniel G.2014/12/20
Bra!!
rating
Snabb leverans, allt mkt bra!!!!
Johansson Anna Helena L.2014/12/18
Bra kundservice och snabb leverans.
rating
Bra kundservice och snabb leverans.
Mikael B.2014/12/17
klockrent.
rating
Snabb lev bra service.
Jimmy Daniel A.2014/12/17
Trovärdig leverantör
rating
Har tidigare haft problem med LED-lampor till min utebelysning och företaget har hjälpt mig på bästa sätt trots att de tvingats byta ut mina lampor ett flertal gånger.
Hans Ö.2014/12/14
Snabbt och smidigt.
rating
Allt funkade perfekt. Jag köpte en ledljusslinga och kan väl tycka att kontaktskadden var lite väl kort. Annars inget.
Natalia S.2014/12/23
Allt är möjligt
rating
Tack för god support och trevligt bemötande när jag beställt fel. Allt gick lätt att ordna. //Lisa
Elisabeth W.2014/12/15
Mycket Mycket bra
rating
Snabbt och bra
Per Conny C.2014/12/15
Bra snabb service.
rating
Bra utbyte snabb leverans kan rekommendera andra.
Tommy J.2014/12/13
Bra återförsäljare
rating
Extremt snabb leverans och riktigt bra produkter till rimliga priser. Kan rekommenderas
Martin E.2014/12/12
bra köp och fint omhändertagande.
rating
Bra hemsida som sa vad jag ville veta. Köpet gick lätt och leveransen kom på ett par dagar. Mycket bra
Bengt Arne Gustav J.2014/12/13
Hur bra som helst
rating
Bra kvalité Bra service Extremt snabb leverans
Patrik Henrik Ingemar Erik J.2014/12/12
Snabb leverans.
rating
Leveranserna från Ljustema har varit snabba och produkterna av hög kvalitet. Snabba svar vid eventuella frågor. Rekommenderar gärna.
Sven Gunnar D.2014/12/11
Perfekt!
rating
Snabb leverans och trevligt bemötande. Kvalitetskänsla även i produkten, strålkastare Alpha pro.
Göran Olof O.2014/12/18
köpte ledlampa
rating
supernöjd rekomenderar varmt!
Alfred Bo Eric Daniel Ö.2014/12/09
Superbt
rating
Kanonbra service Snabb leverans
Ulf Mats Tore J.2014/12/08
Nöjd!
rating
Inga problem snabbt leverans perfekt bra jobbat.
Per-Erik Evertz E.2014/12/17
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.