Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Led lampor!!!
rating
Mycke bra produkter till relativt bra pris.. -:) Emir/
Emir C.2015/03/03
Får inte vad man beställer
rating
Man skulle skriva om man hade speciella önskemål om produkten, men det sket dom i.
Sven Gunnar Rune J.2015/02/17
Svar: Hejsan Rune Jag ber om ursäkt för att du inte fått något svar om ditt meddelande på ordern. Vi måste ha missat det. Ditt önskemål om längre kabel går dock inte att uppfylla. Hela anslutningskabeln är en färdig sats som inte finns i olika längder. Ifall du vill skulle vilja ångra ditt köp kommer vi att ta alla kostnader för detta. Hör i så fall av dig till oss på 042-72224 eller info@ljustema.se Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Jättebra
rating
Bra service och snabba leveranser
Peter R.2015/02/17
Snabb
rating
Snabb orderhantering och leverans.
Anita Carina J.2015/02/18
Köpte ledlist
rating
Mycket bra och snabb service, hade några frågor till Kundservice innan köp och fick snabbt och bra svar. Och listen delades på 5 delar och lyser upp ett vitrinskåp mycket bra nu. //Anders
Per Anders K.2015/02/17
LEDljusslinga
rating
Mycket trevligt att vara kund hos ljustema , trevligt bemötande.
Eva Birgitta S.2015/02/17
Led-lampor
rating
Bra pris och snabb leverans.
Michael S.2015/02/18
Bra produkt, bra pris, snabb leverans
rating
Produkten stämde väl med beskrivningen och överträffade förväntningarna med avseende på kvalitetskänsla. Snabb leverans.
Ola Carl Gunnar B.2015/02/21
Hur bra som helst!!!!!
rating
Otroligt snabb leverans, bra förpackat och mycket prisvärda varor!!!!! Kan bara varmt rekommenderas!!!!! Kommer att handla där fler gånger.
Benny N.2015/02/17
Fin produkt - gott bemötande!
rating
Köpte ledljus i metervara. Bra produkt - vanlig stickkontakt! Klart att sätta i väggen! Råkade skriva fel vid beställningen, vilket reddes ut snabbt och vänligt via epost!
Hans Anders Gunnar L.2015/01/26
Snabbt och Bra!
rating
Snabb leverans och bra kundservice. Hade lite frågor och behövde justera min beställning och det fixades på enklast möjliga sätt.
Hans Martin M.2015/01/23
Bra service
rating
Snabb leverans men vart besviken på styrkan på lamporna
Fredrik N.2015/01/20
Bra service!
rating
Beställde fredag via telefon, trevligt bemötande. Fick varorna levererat på måndagen till DHL utlämningsställe. Bra sortiment!
Johan A.2015/01/20
Snabb leverans av bra produkter
rating
Snabb leverans, och produkterna höll toppkvalitet.
Ludvig S.2015/02/19
bra produkt!
rating
Mycket snabbt leverans. Mycket bra retur sätt. Tack för en bra produkt.
Aydin A.2015/02/23
Snabb leverans + låg fraktkostnad
rating
Bra kvalitet på beställda artiklar!
Hans Maurits E.2015/01/19
Leverans och service
rating
Snabb leverans och bra service!
Hjertholm Marius Oswald G.2015/01/19
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans av en taklampa med ljussensor som jag, innan jag köpte den, fick bra support om via telefon. Mycket nöjd med taklampan, support och snabb leverans från Ljustema via DHL.
Jan-erik N.2015/01/20
Snabb!
rating
Snabb leverans och trevlig kundtjänst
Lars Göran Mikael B.2015/01/17
Bra priser och mycket snabb leverans.
rating
Hade precis det som jag letade efter. Hade en fråga som jag mailade kundtjänst och fick svar på morgonen efter. La en order på söndag kväll och hade produkterna på tisdag eftermiddag.
Jens Erik Bertil J.2015/01/19
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.