Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6061 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6601negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Helnöjd...snabb och precist hanterat.
rating
Enkelt att hitta det jag sökte, snabba besked, snabb leverans.
Lars Christer B.2015/11/04
Snabb leverans utifrån en översiktlig hemsida
rating
Snabbt och enkelt
Bengt Göran O.2015/11/03
Lysande hantering
rating
En bra hemsida men även förträfflig hjälp om man ringer. Sen en blixtsnabb leverans med fungerande och prisvärda produkter. Högsta betyg alltså!
Mats T.2015/11/02
Ljustema
rating
Otroligt snygga ljusstakar ,( vita Elias) som jag beställde . Motsvarade förväntningarna.. Snabb leverans . Rekommenderar verkligen er.
Monica Elisabet H.2015/11/03
Snabbt och rätt
rating
Smidigt, snabbt och rätt.
Bengt-Åke W.2015/10/31
Nöjd
rating
Snabbt och bra grejer
Niclas L.2015/11/01
Köp av speciella glödlampor
rating
Jag är mycket nöjd. Dessa lågvoltlampor är svåra att hitta. Men nu kom de snabbt och lätt via nätet och posten. Det är toppen tycker jag.
Ulla E.2015/10/31
positivt
rating
allt har fungerat jättebra
Ingalill Christina V.2015/10/31
Snabb och billig leverans
rating
Enkelt att hitta på er hemsida samt enkelt att beställa. Frakten är ju både snabb och billig.
Kristina Inga-Lill E.2015/10/31
Snabb leverans och en bra vara.
rating
Jag är nöjd med varan som jag inte hittat hos något annat företag. Dessutom var jag i telefonkontakt med personal hos er och fick ett bra och trevligt bemötande.
Kerstin Birgitta L.2015/10/30
Det jag beställde fick jag
rating
Det jag beställde fick jag
Martin Lennart S.2015/10/30
bra och enkelt
rating
Det gick snabbt och smidigt..blie säkert fler beställningar i framtiden
Anders R.2015/10/28
Otroligt vänligt o bra bemötande.
rating
Snabb leverans o högklassiga produkter.
Eva K.2015/10/27
utelampa
rating
Beställde, fick bekräftelsen for, helt ok leverands tid. Inget krångel med att beställa. Allt lätt så alla kan göra de. Tack så mycket.
Gun Eva-Pia B.2015/12/01
supersnabb leverans
rating
Jag fick meddelande om när min beställning packats och skickats, leverans dagen efter beställning! Toppen!
linda E.2015/10/28
Snabbt och korrekt
rating
Egentligen gick allt kanon - det började bara olyckligt med att sidan visade fel pris på varan på Google-annonsen. Slutade med att jag betalade ett dyrare pris än vad jag först förväntade mig. Men i övrigt gick allt jättebra och snabbt!
Mikael L.2015/10/26
Utmärkt leverans och produkt
rating
Mycket trevligt bemötande vid telefonsamtal
Claes W.2015/10/25
Jag är helnöjd!!
rating
Företaget har en användarvänlig hemsida, enkel och överskådlig. Fraktkostnaden är låg och leveranstiden snabb. Jag har absolut ingenting att klaga på:)
Erika Marie E.2015/10/23
Snabb leverans. Mycket bra och snabbt bemötande...
rating
Snabb leverans. Mycket bra och snabbt bemötande i kundservice.
Mattias Pär H.2015/10/23
rating
Jättefin lampa
Andreas Falkis F.2015/10/22
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6601
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.