Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Trevligt bemötande, serviceinriktad o snabb
rating
Jag ringde pga Swedbanks hemsida hade problem vid betalningen. Fick bra service o ska få pappersfaktura. Jag är mycket nöjd med bemötandet o hantering av ärendet. Jag fick även veta när lampan väntades till er o när jag kunde vänta den via meddelande. . Bra att kunna följa varan via länken. Jak kommer att rekommendera andra att handla av er.
Ingegerd Carina Elizabeth J.2015/11/14
Utmärkt service
rating
Råkade beställa fel färg på mina armaturer. Skickade ett mail till kundservice som rättade till de samma kväll! Dagen efter de kom leveransen! Kanon!
Per Johan Martin A.2015/11/14
Mycket nöjd!
rating
Lätt att beställa från hemsidan. Väldigt snabb leverans.
Emma Lisabeth K.2015/11/14
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och smidig betalning
Olle S.2015/11/15
snabb leverans
rating
Behövde inte vänta länge på leveransen.
Eva K.2015/11/14
adventstakar
rating
Har inget negativt att såga.Fungerade bra från början till slutet
Birgitta W.2015/11/13
Utmärkt kundservice och mycket prisvärd...
rating
Det fanns mycket stor servicenivå då jag hade en hel del frågor innan jag visste vad jag skulle beställa. Snabba mailsvar på sena kvällar även en helg. I postleveransen hem till mig blev godset skadat- inget tjafsande och reklamerande!! Omgående en ny produkt hem inom 2 dgr!! Snyggt jobbat - tack från en nöjd kund!
Maria Cecilia G.2015/11/13
Bara positivt
rating
snabb leverans hur bra som helst
Marie Kristina E.2015/11/11
Lampköp på nätet
rating
Lätt att beställa och väldigt snabb leverans.
Anders R.2015/11/13
Snabb korrekt och felfri!
rating
Snabb krångelfri hantering! Önskar att dom hade fler produkter av det andra jag behövt...
Christoffer S.2015/11/09
Fantastiskt bemötande vid reklamation
rating
Jag fick problem med tre stycken lampor jag köpt, dåliga lampor antagligen. Men det var inga problem när jag mailade och talade om vilka problem jag hade med dessa lampor. Det slutade med att jag fick tre nya lampor. Så efter den upplevelsen handlar jag gärna på Ljustema.
Hans Göran Folke L.2015/11/09
Snabba agerande och omsorg för transporten!
rating
Snabba agerande och omsorg för transporten!
Ronny A.2015/11/09
Beställer gärna igen
rating
Tydlig hemsida och snabb leverans!
Veronika Elisabet Irene F.2015/11/10
Perfekt tummmen upp
rating
En trevlig personal tillmötesgående kanonbra hemsida med bra priser Har mycket att välja på när det gäller el även bra förklaring under varje produkt. .
Lena N.2015/11/08
Fungerade bra
rating
Snabb leverans och bra information om beställningen.
Mikael N.2015/11/08
Snabbt, enkelt, flexibelt, proffsigt.
rating
Bra produkter, rimliga priser, bra leveranstid, bra valmöjligheter, enkelt att navigera på hemsidan, bra uppdateringar på hur det går med ens beställning och vart den befinner sig... har faktiskt inget att klaga på. Toppbetyg.
Rahat Mukaddem K.2015/11/08
Snabbt och enkelt
rating
Jag köpte en stark led-glödlampa till vårt trapphus. Sidan var lätt att navigera på. Jag la in beställningen kring midnatt och nästa morgon kom ett sms om att min order höll på att packas. Dagen efter vid lunchtid fanns lampan att hämta på 7-eleven. Lampan var precis det vi sökte.
Hannes L.2015/11/12
Snabbt och smidigt
rating
Jättenöjd med min lilla strindbergslampa som kom efter bara en dag...
Marie T.2015/11/07
Utmärkt!
rating
Snabbt och enkelt. Rekommenderas!
Jonas H.2015/11/09
Otroligt snabb leverans
rating
Allt fungerade utmärkt och otroligt snabb leverans och information.
Bo Jonas V.2015/11/07
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.