Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra produkter
rating
Det kom i tid och uppfyllde mina förväntningar.
Börje O.2015/09/12
Service i topp!
rating
Blixtsnabba leveranser och svar på frågor. Handlar utan tvekan härifrån i fortsättningen!
Camilla Maria K.2015/09/11
Snabb leverans
rating
Första gången jag handlade av Ljustema. Inget krångel, snabb leverans.
Andersson Jens Andreas B.2015/09/11
Lika bra som vanligt!
rating
Enkel beställning och snabb leverans!
Thomas H.2015/09/14
Snabb och korrekt leverans.
rating
Snabb och korrekt leverans. Rekommenderas!
Martin H.2015/09/09
utomhusbelysning led
rating
snabb leverans. bra produkter.
Johan Olof A.2015/09/08
solcellslampor
rating
Snabbt, smidigt ocj bra
Linnea Marie-Louise Viktoria B.2015/09/08
Bra varor, rikt urval
rating
Beställde bänkarmatur en EM, den kom en och enhalv dag senare. Kvalitet rakt igenom. Tack
Jörg L.2015/09/07
brett sortiment
rating
härligt urval av ljuskällor. Efterlyser dock en lättare guide för olika socklar till fordon.
Ulf Wilhelm Nils K.2015/09/07
Med beröm godkänt
rating
Trevliga och har bra service, god assistans vid köp, av tålmodig säljare, leverans fungerade bra, sånär som på en missad förpackning, den kom nästkommande dag efter att de blivit meddelade att det saknades.
Anders Engelbrekt T.2015/09/07
Perfekt!
rating
Perfekt!!!!
Arnold Henry Bert P.2015/09/06
Bra leverans
rating
Helt okej har haft en utebliven leverans men det fixade ni till var leverantören som tappade bort mitt paket
Lars Erik Lennart Ö.2015/09/06
Otrolig snabb service
rating
Otrolig snabb service, varorna gick ut samma dag (fredag) jag hade dom på måndagen. :-)
Torbjörn Leif Bertil M.2015/09/02
Snabb hantering
rating
Bra produkter med bra anvisningar
Inger Elisabeth W.2015/09/08
Jag är verkligen nöjd med er kunniga personal...
rating
Jag blev bemött av en trevlig och kunnig person som enkelt tog fram min önskan av speciallampor
Stig Bertil Lennart O.2015/09/01
Snabbt och bra
rating
Mycket snabb leverans. Smidigt och bra. Mycket nöjd : -)
Alexander K.2015/08/31
Kanon!!
rating
Det har funkat perfekt med köpen jag gjort från Ljustema, lättnavigerad hemsida, kunnig support och väldigt snabba leveranser. Kan inte annat än vara jättenöjd.
Stig Allan S.2015/08/31
Helnöjd
rating
Helnöjd med mitt köp. Snabb service.
Ingrid Pernilla R.2015/08/31
Trädgårds/fasadbelysning
rating
Köpte några Luna Led Garden Plug & Play samt Ljussensor i samma serie. Alla varor fanns ej vid beställningstillfället. Ljustema ringde då upp mig och frågade om jag ville ha del levererans eller om jag kunde vänta några dagar. Detta Tycker jag är mycket seriöst och bra.
Gert Ronny O.2015/09/02
Snabbt och rätt
rating
Enkel hemsida som funkar även på telefon. Snabb betalningssida. Bekräftelser och lev info. Snabb lev. Jag reklamerade felaktigt och fick efter ngn timme i stället support som rättade till felet (jag hade gjort fel, tänka sig..hur man nu kan vara så korkad att jag inte testade en LED-lampa på båda polerna innan jag började gnälla...)
Johan Arne H.2015/08/25
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.