Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6061 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6601negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kanon
rating
Snabb leverans. Jag kommer att handla fler gånger på Ljustema. Gunnel
Gunnel Margareta R.2016/01/11
Bra service när det strular
rating
Mycket bra service när ngt går snett! Fick problem efter första leveransen pga tekniska fel men de löstes med nya grejer omg. Som sagt, mkt bra service. Varma rekommendationer.
Klas Agne D.2016/01/10
Snabbt, smidigt o prisvärt
rating
Se titeln på omdömet
Vjekoslav B.2016/01/10
Tummen upp!
rating
Funkade perfekt.. Inget krångel! Och super snabb leverant till Gotland!
Stefan A.2016/01/09
Håller vad man lovar!
rating
Håller vad man lovar!
Pär Mikael A.2016/01/09
Adventslampor
rating
Snabb lev och bra varor
Rolf Håkan L.2016/01/08
Mycket nöjd, snabb hantering.
rating
Är väldigt nöjd med min beställning. Gick fort att få hem varorna. Mina ljus blev jätte fina!
Catharina Eva Charlotta W.2016/01/09
Fakturan har kommit och skall betalas den 15...
rating
företaget lovar leverans inom två tre dagar men det stämmer ej.
Sara L.2016/01/10
Svar: Hej Sara! Vi ber om ursäkt att du inte har fått ditt paket ännu, tyvärr är det lite längre leveranstid i norrland. Vad jag kan se på ditt spårningsnummer så ska paketet vara framme på utlämningsstället, du bör få ett sms idag om att hämta ut paketet. Är där några frågor får du gärna kontakta oss! Med vänliga hälsningar Tedd Persson, Ljustema.se
kanonbra
rating
Mycket bra service och support
Ulf Christer B.2016/01/04
Leverans och bemötande
rating
Inte så snabb leverans som utlovat men bra bemötande på webben
Anita F.2016/01/04
Toppen
rating
Från ordern till leverans mindre än 24 timmar !! Bara att rekommendera.
CDON A.2016/01/02
Mellback
rating
Snabb leverans.
Björn L.2016/01/02
Mycket nöjd
rating
Mycket nöjd med både personal i butiken som jag ringde för support både före och efter köp grymt snabb leverans beställde söndags kvällen mellan jul och nyår hade mina saker hemma vid dörren kl 0740 på onsdagen. Har dock inte hunnit montera mina lampor än dock det varit nyårs firande. Men sakerna känsla bra i handen och verkar ha bra kvalitet
Rolf Sigvard W.2016/01/01
Superleverans
rating
Allt normal-ok UTOM leveransen som var extrem-snabb!
Britt Inger E.2016/01/02
snabb o bra
rating
snabbleverans
Hans Mikael J.2015/12/31
Bra hemsida
rating
Föredömligt enkel och tydlig hemsida, lätt att söka produkter!
Gunnar S.2016/01/01
enkelt att handla på hemsidan
rating
Hittade rätt snabbt, leverans perfekt, helnöjd
Bernt Thomas J.2015/12/30
antik ljuset med batteri.
rating
Snabb leverans och super nöjd med min beställning.
Andreasson Enise F.2015/12/28
Det var nästan precis vad jag ville ha.
rating
Jag köpte en Ljuskjedja att dekorera middags- bordet med på Nyårs afton. Vi hade sett en sådan hos vänner som var batteridriven. Den vi köpte av Er skall tyvärr drivas via trafo på elnätet, vilket kräver en sladd som måste hänga mellan bordet och väggkontakten.
Stig A.2015/12/29
Snabb leverans
rating
Chansade på att beställa en vara tre dagar före Julafton. Trodde aldrig att den skulle levereras så snabbt Fick den dan före "dopparedan" Toppen !!!!
Robert E.2015/12/27
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6601
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.