Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans men en vara defekt.
rating
I ett av mina paket av solcellslampor var produkten "vindflöjel" inte OK. Det fanns ingen skada på varken yttre förpackning som på originalkartongen så det måste vara så att den ilagda produkten var sned och med tillvikta bokstäver redan innan den lades i kartong eller............? Jag tycker att det är ett "bök" att skicka tillbaka grejer så min händige man jobbade med den så att den duger. Det är ju lika tråkigt för er som för kund när det ligger tilltufsade saker i till synes fina kartonger. För övrigt var det fina lampor som vi gläds över!
Gunilla Majken Ingegärd K.2015/05/28
Snabba, kunniga
rating
Utmärkt! Jag ringde först och fick vägledning om vilken produkt jag behövde.
Adam S.2015/05/21
Mycket bra
rating
Lätt att hitta varor och info på hemsidan. Enkelt att beställa samt enkelt att betala.
Lennart Karl-Åke J.2015/05/18
Snabba leveranser
rating
Känns som att ljustema står och väntar i startblocken när man beställer. Bra support! Rekommenderas.
Jan Rikard A.2015/05/18
Snabbt enkelt och bra pris!
rating
Bättre och smidigare kan det inte bli att lägga en order! Hemsidan fungerade utan krångel och smidigt att betala! Så ska det funka, helst alltid!
Håkan Å.2015/05/17
leverans
rating
bra kundmotagande otroligt snabb o bra leverans. kan verkligen rekommendera Ljustema.
Stig Börje G.2015/05/07
Tekniska frågor
rating
Den manlige försäljaren svarade helt korrekt på mina tekniska frågor, därför köpte jag två LED ljusslingor
Björn Christian H.2015/05/06
Suveränt, som vanligt!
rating
Handlat många gånger av dem förut, med samma resultat. Denna gång behövde jag lite konsultation angående en LED-installation i en mur. Jag mailade dem lite info och en bild, fick svar efter ca en timma på vad jag behövde för grejor. Dagen efter kan jag hämta ut sakerna på posten. Suveränt!
Johan Jacob M.2015/05/05
Enkelt, snabbt och smidigt
rating
Nu har jag handlat 2 gånger på kort tid. Otroligt enkel, snabb hemsida. Leverans inom 3 dagar. Det blir inte bättre än så här.
Thomas B.2015/05/06
Smidigt och lysande
rating
Låga priser, mängdrabatt, Mycket smidig shopping med addreshämtning via personnummret.
Per Ove A.2015/05/03
Läs lättare
rating
Ljustema gör valet ,månadens är galet bra ,inga problem att se när ljuset är det rätta .
Ove Ingvar Christer A.2015/05/03
Mycket lätt att handla hos er
rating
Som sagt mycket lätt att finna de man söker, dessutom bra priser
Sture Ronny A.2015/05/01
snabbt och smidigt
rating
Inte världens bästa utbud men bra priser och snabb service. Tumme upp!
Ole Rasmus K.2015/04/30
Bra service
rating
Snabbt och enkelt, snabb återkoppling.
Claes Berny W.2015/04/28
5 stjärnor!
rating
Tack för en utmärkt service, ett trevligt bemötande, snabba leveranser och bra grejer! Även när det vid något enstaka tillfälle har varit krångel med en vara, har ni utan att ifrågasätta bytt ut den. Det tycker jag är det bästa tecknet på en seriös och serviceinriktad firma.
Jonas Lars Ingemar S.2015/04/27
Glasklart
rating
Kanonbra grejer + snabb leverans
Björn L.2015/04/26
Super service
rating
Servicen är på topp återigen! Jag återkommer när jag behöver fler armaturer.
Per Ola Henrik S.2015/04/13
Snabb leverans
rating
Snabb och smidig leverans Och en bra hemsida
Hans Peter Mikael K.2015/04/16
kanon
rating
verkligen kanon mycke snabb leverans här kommer jag att handla mer bra varor o trevligt bemötande mvh bosse...
Bo C.2015/04/15
Lätt att göra beställning.
rating
Utmärkt bra!
Per-gunnar M.2015/04/08
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.