Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Felaktig info om leveranssätt
rating
Behövde två svaga led-lampor som är svåra att hitta i butik. Gjorde därför köp på nätet, flera aktörer finns men Ljustema angav att de levererar med dhl servicepoint, uthämtning på Serviceställe. Det är perfekt för mig, har ett på vägen hem från jobbet. När leveransbesked kom via e-post angavs "litet paket skickas som brev och det dyker upp i brevlådan". ???? Vilka brevlådor kan man stoppa ner glödlampor i ??? Fortsättning (naturligtvis): avi i brevlådan som ber mig hämta paketet på - postutlämningsstället. Som def inte ligger lika nära som servicestället och inget jag passerar dagligen. Paketet ligger fortfarande således kvar på posten dit jag nu ska bege mig... Skärpning Ljustema!
Maria T.2016/01/30
Svar: Hejsan Små paket väljer vi ofta att skicka med brev istället för paket. Tyvärr är det inte alltid att de levereras ända till postlådan vilket är beklagligt. Vi kompenserar dig gärna för d
Allt fungerade bra
rating
Allt fungerade som det skulle
Mats Gunnar L.2016/01/28
Suveränt
rating
En riktigt trevlig och hjälpsam kundservice! Det möter man inte ofta numera, tack Rasmus!
Fredrik Ö.2016/02/04
leverans
rating
snabb o bra service
Johan M.2016/02/03
Bra över lag
rating
Emballaget skadat. Godkänd leveranstid. Bra produkt.
CDON A.2016/11/12
Bra och seriös firma
rating
Handlat hos ljustema flera gånger, alltid snabb service och leverans. När jag hade problem med en produkt var dom hjälpsamma och skickade en ny i ersättning utan att tveka.
Edwin Oscar B.2016/01/24
Fantastiskt service, snabb leverans
rating
Mailade beställning, leverans kom dagen efter!!! Helt otroligt! En ljusslinga gick sönder, skickade tillbaka. Fick en ny i retur med vändande post!
Inger Margareta Ä.2016/01/25
Utmärkt
rating
Fina varor, fantastisk snabb leverans
Ingmarie Christina T.2016/01/24
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och rätt produkt
Ljustema B.2016/11/14
Perfekt!
rating
Mycket bra snabb service och trevligt bemötande
Bernd S.2016/11/11
LED-lampa till PH-lampa
rating
Kollade på nätet om LED-lampor till PH-lampa och kom på en annons om en LED-lampa till en sådan lampa. Beställde och det visade sig att det var för kallt ljus vilket gjorde att jag bestämde mig för ett byte. Gick på hemsidan och skickade efter en retursedel men det kom inte fram till Ljustema. Ringde då till kundtjänst som informerade mig att det var bara att skicka den utan retursedel. Det visade sig att blev mycket dyrt för mig att göra på det sättet.
Glenn Olof Evert J.2016/11/13
Fantastiskt fort!
rating
En fantastisk snabb leverans av väldigt snygga lampor!
Jane Annica Ewa E.2016/01/23
Snabb leverans
rating
Tyckte det var bra pris på produkten och snabb leverans
Eivor E.2016/11/11
Nöjd
rating
Snygga lampor och snabb leverans. Mycket nöjd
Kristina Margaretha H.2016/01/24
Ledljus
rating
Nackdel ni använder DHL å inte Postnord, tog typ 5 dgr längre att få min leverans.
Fyndiq A.2016/11/18
Bra köp!
rating
Snabb leverans och fick allt precis som jag ville ha det. Supernöjd!
Lars T.2016/11/12
Snabbt:-)
rating
Snabb leverans!
Gunilla N.2016/11/18
perfekt
rating
snabbt och säkert bemötande
Göte Donald H.2016/01/21
Sisådär...
rating
Trasig vid leverans. Skulle inte vara fel med lite kvalitetskontroll. Felet kunde åtgärdas av köpare.
Robert Wojciech Z.2016/11/11
Inget att klaga på!
rating
Smidigt att beställa och snabb leverans. 5 av 5 toasters!
Caroline S.2016/01/20
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.