Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5545negative2.6%(145 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kanonservice och mycket bra produkter
rating
Har köpt flera produkter vid olika tillfällen och alltid blivit nöjd. Snabb leverans (oftas inom ett par dagar) och det är bra då man vill ju få ljuset på plats när man väl bestämt sig för vilka lampor man vill ha.
Johan Christer A.2013/10/28
Fungerade hur bra som helst.
rating
Kanonbra, snabb leverans. Kan inte bli bättre!
Roger L.2013/10/27
Alltid snabba leveranser.
rating
Svar på frågor omgående, även som kräver test av produkt mot extern produkt.
Jan Olof Werner L.2013/10/26
klockrent!
rating
Snabb leverans och bra grejer.
Tommy Daniel F.2013/10/23
Inga problem helt enkelt,kommer att handla här...
rating
Överskådlig hemsida, snabb återkoppling på frågor, mycket flexibla och lösningsinriktade. Jag kommer att handla på Ljustema igen.
Daniel K.2013/10/25
Mycket nöjd
rating
Snabb leverans prisvärda produkter. Jag fick problem med min ledslinga och Ljustema skickade ut en ny direkt vilket visar att de kan hanterar reklamationer mycket bra! Kommer handla min belysning av Ljustema framöver och kan varmt rekommendera dem till andra!
Lars-mickael H.2013/10/24
Blixtsnabb leverans!!!
rating
Leverans av beställda spottar på mindre än 24 timmar. Suveränt!!
Karl Joen Berefelt S.2013/10/22
Är helnöjd
rating
Allt fungerade utan anmärning
Ronny Helge Å.2013/10/21
5+ stjärnor om möjligt!
rating
Mycket bra service, trevlig och hjälpsam personal!
Laszlo P.2013/10/21
Bra priser och sortiment med blixtsnabb leverans.
rating
Bra priser och sortiment med blixtsnabb leverans.
Fredric K.2013/10/21
Mer än nöjd
rating
Fantastiskt trevlig och snabb kundservice, minst lika snabb leverans och riktigt bra produkter!
Sara Fadhil R.2013/10/21
Bra och snabb service!
rating
Bra och snabb service. Bra e-butik.
Jackie A.2013/10/21
Ett ljus i mörkret
rating
Snabba leveranser och lysande saker.. :)
Karl Magnus N.2013/10/23
Ljuset i tunneln
rating
Vår beställare beskrev ljusupplevelsen i bostadsområdets gångtunnel som att vandra i en ubåt och vi fick uppdraget att hitta en trevligare ljussättning. Hos Ljustema hittade vi den perfekta produkten som både till pris och prestanda var klart bättre än den våra ordinarie grossister kunde erbjuda. Totalt 80m LED-list monterades bakom en skena av rostfritt stål, vilket gav ett behagligt,varmt och indirekt vandalsäkert ljus. En trasig slinga fick vi reklamera utan snack, smidigt och snabbt. Kunden blev mycket nöjd. Vi med :)
2013/10/21
snabb behandling av min order
rating
kort och bra leveranstid ,rätt varor
Alf n.2013/10/17
Alltid bra produkter till bra priser. Snabb...
rating
Alltid bra produkter till bra priser. Snabb leverans
Hans Peter N.2013/10/12
Snabba leveranser och bra produkt
rating
Snabba leveranser och bra produkt
Tommy Bengt-Olof A.2013/10/18
Lysande
rating
Perfekt hantering från hemsida till att paketet är i min hand.
Christer B.2013/10/12
Snabb lev, bra lev info Kanon!
rating
Bra hemsida, snabb och bra leverans, helnöjd!
Dan Christian K.2013/10/12
överlägsen service!
rating
Trevlig personal, snabb leverans och mycket bra produkter. inget att klaga på jag är jättenöjd. tack. //anders
Anders Olov Erik B.2013/11/11
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5545


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5545st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.