Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabbleverans
rating
Snabbt och enkelt. /Anders
Anders W.2016/08/09
Bra och snabb leverans
rating
Snabb leverans. Bra kundmottagande.
Magnus O.2016/08/17
Kundreferens saknades och kort förfallotid för...
rating
Leveransen var snabb och fakturan kom fort. Dock önskar Stockholm Parkering 30 dagars förfallotid på fakturan. Dessutom saknades all typ av referens på fakturan, trots att den angavs vid beställningen. Detta ställde till det något för vår fakturaavdelning.
Rolf B.2016/08/09
Bra priser och snabb leverans
rating
Beställde lampor som även finns på ett stort möbelvaruhus. På ljustema var de billigare :) Leverans på bara några dagar. Jag är supernöjd och rekommenderar gärna andra att handla här.
Anna Helén N.2016/08/15
bensto
rating
Beställde 12 volts glödlampor med E27 fattning. Levererades bara någon dag senare. Vad mer kan man begära. Inget strul med betalningen, allt funkade fint.
Benny S.2016/08/08
Nya lampor
rating
Trevligt, proffsigt, stort tålamod och personlig och flexibel service!
Greger L.2016/08/10
Snabb leverans
rating
2,5 dagar för leverans från beställning är helt ok!
Lars Olof N.2016/08/10
Inga problem, snabb leverans
rating
Inga problem, snabb leverans
Anton L.2016/08/06
Snabbare än snabbast!
rating
Tack för att ni är så hjälpsamma! Allt jag beställde skickades med expressfart! Tack tack!
Olov Anders B.2016/08/11
Micke Norrköping
rating
Väldigt bra service, snabb leverans och då man beställde fel saker via hemsidan uppdaterades order efter ett telefonsamtal Ljustema, då de företog att beställda varor inte matcha varandra. Inte billigast,, men klart bäst service.
Mikael S.2016/08/13
Enkel sida snabb leverans
rating
Allt funkade kanon inget att klaga på.
Jonas W.2016/08/13
SERVICEMENTALITET
rating
SNABB SERVICE OCH KLARA PAPPER
Benny C.2016/08/07
Riktigt snabb leverans.
rating
Riktigt snabb leverans
Michael L.2016/08/09
fem av fem
rating
Inga problem alls angående något med min beställning. Kanske tog nån dag extra mot vad jag hade velat men innan warpning e uppfunnet så e det bara att bita i det sura.. ;) Kommer säkert beställa härifrån igen.
Bonny Mark S.2016/08/12
Utmärkt service
rating
Bra bemötande, kunnig personal. Fick problemet avhjälpt skickade nya grejer gratis trots att garantin precis gått ut.
Kim Xoan A.2016/08/02
Snabb leverans
rating
Fick bra information när jag ringde och när jag gjort beställningen på nätet fick jag varorna redan dagen efter. Toppen!!!!
Anki T.2016/08/02
Bra saker
rating
Vind snurran funkade bra.
Jörgen Nils Erik N.2016/08/17
Väldigt bra
rating
Snabb leverans, väldigt bra bemötande. Snygga produkter
Anna Veronica Marie M.2016/08/02
Fungerade
rating
Fungerade precis som jag önskat
Jörgen B.2016/08/08
Snabb leverans!
rating
Uppskattar att leveransen är snabb. Lampan var så fin, som den såg ut på hemsidan.
Gunnel Marianne N.2016/08/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.