Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


snabb leverans
rating
Lyste upp min tillvaro :-)
Karl Torbjörn S.2016/10/15
Blixtsnabbt!
rating
Hann knappt reagera mellan orderbekräftelse, status vid plockning samt bekräftelse om att leveranses var på väg. Skönt att slippa vänta när man väl bestämt sig.
Gunde Lennart J.2016/10/14
Allt har fungerat
rating
Allt fungerade jättebra och som jag förväntade mig. Inga problem av något slag.
Karl Gustav A.2016/10/23
Godgänd leverantör
rating
Bra priser med hyfsade tidsleveranser
Tomas K.2016/10/22
Kanonpriser o bra service
rating
Hade beställt fel o avbokade. Tjejen gick själv ut på lagret o dubbelkollade så inget skickades! :))
Jan K.2016/10/14
Bra och trevligt bemötande på kundtjänst.
rating
Kunnig personal.
Kjell Anders R.2016/10/14
Utmärkta kvalitetsprodukter och snabb leverans
rating
Mycket nöjd med helheten, från lättläst hemsida och kvalitativa produkter till leverans av dem. Kommer att återkomma med fler beställningar.
Catharina U.2016/11/06
Fina stjärnor
rating
Fina jul stjärnor i jättebra kvalitet. Trodde jag inte jag skulle få för det billiga priset.en glad överaskning
Josefine P.2016/10/14
Bra, snabb leverans!
rating
Allt bra, lätt att beställa, bra pris och snabb leverans!
Ingrid Margareta B.2016/10/21
Leverans helt enligt utlovat
rating
Allt gick helt planenligt, korrekt leverans på utsatt tid
Kjell Arne Vincent J.2016/10/21
Kanonfina lampor .
rating
Jättenöjd med mina fina bordslampor.Kommer garanterat beställa igen .
Sisko Kaarina T.2016/10/21
Supernöjd!
rating
Jag är supernöjd med säljaren, bra priser och mycket snabb leverans. Jag ger 10/10☺
Karl Henrik K.2016/10/14
Nöjd kund
rating
Snabb leverans, fina produkter som motsvarade förväntningarna! Rekommenderas!
Emma Sofia Karolina B.2016/10/14
Snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans trots orderläggning på en helg. Och nöjd med produkterna.
Tomas A.2016/10/12
Trevlig och kunning personal
rating
Jag är nöjd med servicen och produkterna
Lindblom Hans Patrick G.2016/10/13
Ok produkt, extremt snabb leverans.
rating
Helt ok produkt till ok pris. Leveranstid var förstklassig! Kommer handla igen.
Christian R.2016/10/12
Bra, snabb, seriös hantering och fina produkter.
rating
Beställde bl.a. lampor för utomhusbruk, och då en lampa saknade en del som inte fanns löst fick jag en helt ny. Bra service!
Nora Sofia S.2016/10/18
kostnader
rating
För mycket kostnader utöver btiset
Bengt Sigvard Lennart B.2016/10/17
Mycket nöjd!
rating
Jättefin julstjärna till ett bra pris. Snabb leverans och ordentligt inslaget för att förhindra skador! Rekommenderar verkligen Ljustema.
Bert-inge S.2016/10/10
Ljustema
rating
Snabb behandling av ordern. Tack!
Magnus H.2016/10/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.