Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra sida och stort sortiment men
rating
Dock så tyckte jag mig läsa att paketet skulle levereras till närmsta utlämningsställe. Fick avisering om hemleverans. Tyvärr så har jag dåliga erfarenheter av DHL och hemleveranser. Man måste ta ledigt från jobbet och det är 50/50 att dom kommer. Lamporna jag fick är typen IAEA, man bygger ihop dom själv. Av 6st fick jag filatill 4st för att kunna få ihop dom. 1st saknade en gummidutt för glaset så det låg löst. Jag orkade inte dra det med reklamationer dyl så jag åtgärdade felen själv. Summarumarum. Hemleveransen drar ner likaså kvalitén på lamporna. Men man kan man räkna med för pengarna man betalar
Stig Pierre F.2016/08/21
Bra kvalitet och snabb leverans
rating
Köpte en LED list. Sladden är inte så lång, men den är lagom ljusstark och har en bra ljusballans..
Roger Tomas B.2016/08/22
Jättebra service
rating
Kunniga ordermottagare, bra service och snabb leverans av produkter med utlovad kvalitet!
Lars L.2016/08/30
Felaktig info för vara.
rating
Köpte lampor som skulle vara solcellsdrivna. Det var de inte, fel informationen på datasidan. Dock lätt att skicka tillbaka och inget tjafs, men det borde man ifs förvänta sig. /
Susan D.2016/08/13
Fick en trasig produkt, men det rättades snabbt...
rating
Fick en trasig produkt, men det rättades snabbt till av trevlig personal.
Ulrika B.2016/08/21
Inget att klaga på
rating
tog dock någon dag innan beställningen packades
Niklas Valdemar P.2016/08/13
Snabbt och enkelt!
rating
Snabbt svar vid order. Leverans direkt. Toppen!
Per Mikael E.2016/08/11
Leverans
rating
Extremt snabbleverans. Beställde på söndag och hämtande på utlämningsstället på tisdag. Fick också uppdatering flera gånger betr leveransens status
Hans Peter Arvid U.2016/08/11
bra sortiment, snabb leverans
rating
Se ovan. Kommer använda Er fortsättningsvis.
Per W.2016/08/19
Service i ordets bemärkelse
rating
Bra hemsida, grymt snabb leverans - högsta betyg
Karl-olof P.2016/08/11
Mycket bra service och snabbleverans
rating
Allt mycket b ra. Det enda jag kan komma på är att jag skulle vilja att klarna faktura fanns som alternativ.
Lennart E.2016/08/10
Trevligt intryck!
rating
Bra och tydlig information på både hemsida och själva leveransen. Bra utbud och vettiga priser
Gustav Lars Håkan L.2016/08/18
Bra lev, snabb support
rating
Funkade snabbt o bra att beställa o få svar på fråga
Tom Bengt E.2016/08/17
Leverans
rating
Snabb leverans.
Anne Helén T.2016/08/10
Snabbleverans
rating
Snabbt och enkelt. /Anders
Anders W.2016/08/09
Bra och snabb leverans
rating
Snabb leverans. Bra kundmottagande.
Magnus O.2016/08/17
Kundreferens saknades och kort förfallotid för...
rating
Leveransen var snabb och fakturan kom fort. Dock önskar Stockholm Parkering 30 dagars förfallotid på fakturan. Dessutom saknades all typ av referens på fakturan, trots att den angavs vid beställningen. Detta ställde till det något för vår fakturaavdelning.
Rolf B.2016/08/09
Bra priser och snabb leverans
rating
Beställde lampor som även finns på ett stort möbelvaruhus. På ljustema var de billigare :) Leverans på bara några dagar. Jag är supernöjd och rekommenderar gärna andra att handla här.
Anna Helén N.2016/08/15
bensto
rating
Beställde 12 volts glödlampor med E27 fattning. Levererades bara någon dag senare. Vad mer kan man begära. Inget strul med betalningen, allt funkade fint.
Benny S.2016/08/08
Nya lampor
rating
Trevligt, proffsigt, stort tålamod och personlig och flexibel service!
Greger L.2016/08/10
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.