Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra byte
rating
Köpte via hemsidan, men vid besök i butik bytte jag till en bättre vara. Det gick enkelt och smidigt och bra service av personal.
Maria Kristina L.2016/11/28
Sen leverans
rating
Håller inte utlovad leveranstid! Får denna enkät innan jag ens fått mina varor!
Josefine Y.2016/11/26
Svar: Hej, Vad tråkigt att du inte fick dina varor på utlovad tid! Vi jobbar alltid stenhårt med att hålla våra utlovade leveranstider men tyvärr uppstår där förseningar av varor ibland som gör att leveranstiderna blir något försenade. Vid eventuell försening ska våra kunder alltid bli underrättade, beklagar om så inte är fallet för dig! Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
mycket bra service
rating
Supersnabb leverans lätt att beställa bra priser
Anders Eric B.2016/11/26
Takkåpa
rating
Snabb leverans uppskattat
Solveig Ingalill R.2016/11/28
Svar: Våra kunder är viktiga för oss, så snabb leverans är det minsta vi kan erbjuda =)
Kanon!
rating
Enkelt, snabb leverans
Maria R.2016/12/05
Snabbt och enkelt att handla från Ljustema som...
rating
Stort urval produkter och enkelt att beställa. Snabb leverans och bra info på mobilen om var produkten är i leveranskedjan.
Per Gustaf Håkan N.2016/11/26
Snabb leverans. Mycket bra.
rating
Jättebra service och snabba leveranser.
Ingela Maria Elisabeth N.2016/12/05
Snabba.
rating
Bra sortiment, enkelt och bra....
Roy Bertil O.2016/11/25
Bästa prylarna!
rating
Köpte neonslang och måste säga att det var superlätt att montera och i bästa kvalitet till bästa priset!
Carl Magnuz L.2016/12/03
Bra website.
rating
Stort utbud. Snabb leverans.
Birgitta Katarina Elisabet B.2016/11/25
En lampa var trasig
rating
När jag skulle sätta upp den var en lampa trasig höll på att skära mig på skärvor. Lite lång leveranstid, men med nya lampor köpta är jag mycket nöjd
Malene Irene J.2016/12/05
Mycket bra
rating
Kanon fin och bra. Snygg
Annika Elisabeth K.2016/11/24
Överraskad
rating
Enkelt och snabbt.Bra återrapportering om varan var slut
Tommy J.2016/11/25
Smidig leverans
rating
Denna gång gick beställningen och leveransen smidigt. Det är jag glad för.
Juri N.2016/11/25
Mycket bra servicechef trevlig personal.
rating
Ing problem alls om man behöver hjälp. Trevlig och hjälpsam personal som hjälper en så allt blir rätt. När jag ska köpa något innom belysning så frågar jag alltid ljusterapi först. Hittar jag inte produkten själv som jag söker på deras hemsida så får man hjälp av deras personal både via mail och per telefon Dennis
Lars Dennis E.2016/11/25
Fina produkter & bra kundservice
rating
Jättefina produkter. Var ett fel på en av produkterna jag beställde men kundservice löste problemet snabbt och smärtfritt och jag fick precis i stunden min nya produkt levererad. Kul & proffsigt bemötande.
Josefin Ö.2016/11/25
Snabba!
rating
Svarar i telefon och kan hjälpa till, följer upp leverens och håller tiden :-)
Isabelle Ö.2016/11/25
Snygg enkel belysning
rating
Lätt monterad enkel solcellsbelysning, lite svag styrka.
Karl-Olov Mikael L.2016/12/01
Precis vad vi sökte!
rating
Snabb leverans.
Maud Ingela S.2016/11/25
Allt funkar bra!
rating
Snabb leverans. Varan motsvarar mina förväntningar.
Aija L.2016/12/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.