Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabbare än snabbast!
rating
Tack för att ni är så hjälpsamma! Allt jag beställde skickades med expressfart! Tack tack!
Olov Anders B.2016/08/11
Micke Norrköping
rating
Väldigt bra service, snabb leverans och då man beställde fel saker via hemsidan uppdaterades order efter ett telefonsamtal Ljustema, då de företog att beställda varor inte matcha varandra. Inte billigast,, men klart bäst service.
Mikael S.2016/08/13
Enkel sida snabb leverans
rating
Allt funkade kanon inget att klaga på.
Jonas W.2016/08/13
SERVICEMENTALITET
rating
SNABB SERVICE OCH KLARA PAPPER
Benny C.2016/08/07
Riktigt snabb leverans.
rating
Riktigt snabb leverans
Michael L.2016/08/09
fem av fem
rating
Inga problem alls angående något med min beställning. Kanske tog nån dag extra mot vad jag hade velat men innan warpning e uppfunnet så e det bara att bita i det sura.. ;) Kommer säkert beställa härifrån igen.
Bonny Mark S.2016/08/12
Utmärkt service
rating
Bra bemötande, kunnig personal. Fick problemet avhjälpt skickade nya grejer gratis trots att garantin precis gått ut.
Kim Xoan A.2016/08/02
Snabb leverans
rating
Fick bra information när jag ringde och när jag gjort beställningen på nätet fick jag varorna redan dagen efter. Toppen!!!!
Anki T.2016/08/02
Bra saker
rating
Vind snurran funkade bra.
Jörgen Nils Erik N.2016/08/17
Väldigt bra
rating
Snabb leverans, väldigt bra bemötande. Snygga produkter
Anna Veronica Marie M.2016/08/02
Fungerade
rating
Fungerade precis som jag önskat
Jörgen B.2016/08/08
Snabb leverans!
rating
Uppskattar att leveransen är snabb. Lampan var så fin, som den såg ut på hemsidan.
Gunnel Marianne N.2016/08/02
Supersnabb leverans
rating
Beställde sen eftermiddag och hämta ut paketet på morgonen dagen efter!
Kurt Fredrik E.2016/08/02
hjälsam personal, supersnabb leverans
rating
Bra support via telefon, supersnabb leverans, beställde varor kl 13:30 ,hade dem hemma kl 9 dagen efter!
Niklas N.2016/08/01
Lätt att beställa
rating
dålig/långsam uppdatering om leveransinformation, snabb och korrekt leverans .
Bo Göran Ingvar A.2016/07/30
God och snabb service
rating
Perfekt skött rakt igenom inga problem när en lampa var trasig fick omedelbart en ny skickad.
Bengt G.2016/08/03
Nöjd kund.
rating
Trevlig kundmottagning och snabb leverans.
Eve Christer A.2016/07/30
Bra !
rating
Snabb leverans och trevlig kundtjänst!
Tina G.2016/08/04
Sen plock
rating
Mycket fina produkter men försenad leverans. Plock gjordes flera dagar efter orderbekräftelse. Sommartider? Kanske, men jag blev inte förvarnad om detta.
Tor Rutger Conrad G.2016/08/05
Helnöjd!
rating
Snabb, enkel leverans & hantering :)
Leif Jörgen A.2016/07/29
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.