Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb och proffsig
rating
Jag har beställt trädgårdsbelysning vid några tillfällen och vid alla tillfällen fått snabba leveranser och tydlig info hur orden hanteras.
Lennart Gunnar K.2016/09/23
upplevelse av beställning
rating
Bra åter koppling snabb leveran. Fint att man fick medelande imobilen när man kunde hämta ut paketet
Kjell A.2016/10/02
Super nöjd kund
rating
Lätt att beställa online, ni är snabba att hantera beställningen. Jag fick veta hela tiden, vad ni gjorde med beställningen via sms. Vilket jag tyckte om, det gör att jag vet när den är på väg....
Kristin L.2016/10/03
Snabb leverans
rating
Snabb o bra leverans!!!!
Egon Christer T.2016/09/23
snabbt och rätt
rating
Rätt produkt till rätt pris fr bra hemsida och snabb leverans
Björn Johan B.2016/09/22
Perfekt
rating
Snabbt, enkelt och lätt.
Lars Douglas K.2016/09/21
Ljustema strular!
rating
Ljustema verkar ha helt andra, och struliga, rutiner! Påstår att de inte kan skicka varorna utan telenummer! Jag är hörselskadad o saknar tele, men hämtar trots det ut många paket som skickats via DHL, så det går alldeles utmärkt. Det måste hänga på Ljustemas felaktiva rutiner, att Ljustema påstår att det inte går... för det gör det visst...
N. W.2016/09/25
Svar: Hej Nettan, Beklagar verkligen att du känner dig missnöjd med ditt köp hos oss! Tyvärr är det så att man måste ange ett nummer för att kunna genomföra ett köp hos oss och detta är för att DHL kräver att ett nummer fylls i annars går inte köpet igenom. Är det så att man inte har någon telefon som i ditt fall så går det bra att skriva in ett valfritt nummer bara man meddela oss detta antingen i meddelande fältet i kassan eller via e-post till vår kundtjänst och noterar oss om hur man önskar bli aviserad så justerar vi givetvis dessa ändringar i efterhand
Super
rating
Snabbt och med bra kvalitet
Daniel Tobias N.2016/09/21
LED-lampor
rating
Köpte och provade Calgary LED-lampa under 6 mån. Nöjd med denna provdrift. Återkom nu med ett ytterligare köp av 20 lampor till för utbyte. Blir fler till våren.
Anders Ingvar P.2016/09/21
Första köpet, helt OK
rating
Håller på med en tillbyggnad hemma med bl.a. intelligent belysning inom- och utomhus. Har gjort ett testköp för att utvärdera olika LED-ljuskällor. Relativt enkelt att hitta på webben. Bra utbud av seriösa produkter till hyfsade priser (inte billigast på allt). Kundtjänsten rekommenderas, bra tips och snabba på att svara. Enda som drog ned betyget var att det tog lite längre (+3 arbetsdagar) att få hem sakerna.
Karl-Gustav L.2016/09/28
Fruktansvärd snabb leverans.
rating
Med anledning av att det stod "slut på lager, 4 veckors leveranstid" gick det fruktansvärt snabbt att få varorna. 2 dagar. Det kallar jag service. Högsta betyg!!!
Peter Anders Martin A.2016/09/20
Som det ska vara!
rating
Snabb leverans, trevlig och hjälpsam kundtjänst och oklanderlig service
Per Tomas N.2016/09/20
Snabbt och smidigt
rating
God information om varorna på hemsidan. Enkelt och tryggt att beställa. Snabb leverans. Toppen!
Paul H.2016/09/19
Nöjd kund
rating
Snabb leverans och mycket nöjd kund
Cecilia K.2016/09/26
Snabbt
rating
Inget att klaga på
Jimmy Bernt K.2016/09/19
Allt fungerade klanderfritt
rating
Kan rekommenderas
Rolf Fredric J.2016/09/25
Snabb leverans och till närmsta uthämtningsplats.
rating
Bra, väntar bara på fakturan.
Lars Gustav L.2016/09/18
Snabb leverans!
rating
Lampan kom efter bara någon dag och motsvarar verkligen bilden på webbsidan.
Annette Monika Viola K.2016/09/18
Bra service och snabb leverans!
rating
Har fått väldigt bra bemötande och fick snabbast möjliga leverans trots att varorna inte fanns på lager!
Jonas Emanuel R.2016/09/25
Prisvärt!
rating
Snabb orderbekräftelse, Stort utbud av produkter till bra priser.
Tage Ö.2016/09/17
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.