Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabbt
rating
Väldigt snabb leverans.. Som det ska vara i näthandel
Paul Jonas T.2016/10/05
Snygg lampa
rating
snabb leverans
Gerd P.2016/09/30
Snabbt, enkelt och bra pris
rating
Snabbt, enkelt och bra pris.
Mats G.2016/09/30
Snabb leverans och bra varor
rating
Väldigt snabb leverans + som jag hitintills kunnat se bra varor.
Sonja Eva Margareta B.2016/09/30
Jättebra service
rating
Jag behövde byta färg på lamporna efter ordern var lagd, det fixade ljustema utan minsta problem. Leverans samma vecka, jättebra!
Marcus K.2016/10/07
Bra Produkter
rating
Mycket nöjd med de produkterna Led o dimmer jag köpt nu för 5 gången Rekommenderas
Sampo Aulis S.2016/10/06
Trevligt bemötande.
rating
Snabb leverans , snabba svar !
Anders K.2016/10/06
Super!
rating
Positivt bemötande.
Heidi N.2016/09/28
Enkelt
rating
Snabbt, enkelt och till hyfsat pris. Vad kan man mer begära?
Rolf S.2016/09/27
Snabba
rating
Mycket bra och snabb service och bra priser !
Åsa Maria L.2016/09/27
Bra hemsida
rating
Alltid snabb leverans men inte denna gång man väntar in varan ifrån leverantör vilket borde stått vid beställning att den inte fanns på lager.
Lars Olov Gunnar A.2016/09/26
Snabb leverans, bra sortiment
rating
Snabb leverans, bra sortiment
Clara A.2016/09/26
Snabb och problemfri internethandel
rating
Stort utbud med relevant varuinformation. Enkel att komma rätt i valet av produkt. Beställning handlagd och levererad till utlämningsställe inom fyrtio timmar - suveränt!
Jakob C.2016/09/25
Snabbt och lätt
rating
Allt bra änd till man fick hämta lådan nere på gågatan när man har DHL till vardags som kommer till oss så blev det onödigt tyckte vi!
Lars L.2016/09/25
Opal klotlampa som lyser upp ditt mörker
rating
Lampa med känslig rörelsesensor som effektivt skingrar mörkret. Utmärkt val med enklast möjliga montering. Enkelt och snabb leverans via Ljustema.
Jerker S.2016/09/26
God service!
rating
Jag har haft ett par telefonsamtal med Ljustema och blivit mycket väl bemött, senast av Annica. Jag har fått tips och mail om vilka alternativ som man kunde erbjuda då den luciakrona jag först köpte visade sig vara för "vek" för den tonårslucia som skulle bära den. All heder till er personal! Gunnar Näslund
Gunnar N.2016/10/03
Snabb leverans. Bra köp.
rating
Första gången jag köper av ljustema. Mer än nöjd.
Lars-Håkan J.2016/10/01
Utmärkt service
rating
Verkligen fantastiskt bemötande från kundtjänst när produkten kom fram trasig. Handlar gärna igen från Ljustema.
Maria F.2016/10/03
Snabb och bra leverans
rating
När jag kom på en missad artikel så gick det enkelt att komplettera på telefon. Kanon!
Johan Erik P.2016/09/26
Snabbt och smidigt
rating
verkar ha ett brett och privärt sortiment av lampor och liknande. Fick det jag beställde inom lovad tid. Nöjd med köpet.
Tommy G.2016/09/23
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.