Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Hur bra som helst
rating
Det var det bästa jag varit med om någonsin. Lär handla härifrån fler gånger.
Kjell Börje Roland Q.2016/12/29
Snabb leverans
rating
Är jättenöjd med mitt köp förtroende givande företag att handla varor på!!!
Olof Torvald L.2016/12/28
Har inte fått produkten
rating
2-5dagar har redan gått ingen info om leverans
Jeanette Elisabeth H.2016/12/28
Snabbt o bra
rating
Snabbt och bra
Åke B.2016/12/30
Trevlig och serviceinriktad personal.
rating
Trevlig och serviceinriktad personal.
Pernilla M.2016/12/29
Snabb lev
rating
Inte billigt
Claes Olof Fredrik L.2016/12/27
Mkt snabbt leverans
rating
Snabb leverans innan jul trots att jag valt en produkt som inte fanns i lager. Ytterst tacksam för det! Hann därför pynta klart de sista detaljerna innan julafton, så tacksam för den goda servicen!
Anette F.2017/01/01
Kanon
rating
Superservice
Dan Eric Niclas H.2016/12/27
Snabb leverans
rating
Även om det var julveckan så levererade de snabbt. Det var problem med dimmern jag beställde så de skickade en ny som jag hade nästa dag. Mycket bra!
Per O.2017/01/03
Mycket bra service.
rating
Problem med faktura,dom krediterade och skickade en ny.
Tommy Ö.2017/01/09
Dyrt men bra
rating
Något dyra varor om man jämför. Men väldigt bra hemsida. Toppen service samt super snabb leverans.
Daniel L.2017/01/04
jättebra
rating
Inga problem
Bo Olof Gerner G.2017/01/02
Bra o mindre bra
rating
Köpte 10 sladdlösa julgransljus o ett funkade inte som det skulle. Hade högre förväntningar beroende på vad dom kostar. Men fick bra hjälp när jag ringde er efteråt.
Leona Teresé A.2016/12/26
Bra och snabbt!
rating
Jättelätt att beställa och betala. Sedan var det jättesnabb leverans.
Christoffer Jan Erik M.2016/12/26
Snabb leverans och nöjd med produkten
rating
Väldigt nöjd med lampan och den snabba leveransen!Allt från beställning till bekräftelse via sms att varan är på väg!
Helene J.2016/12/27
sbabb, effektiv och pålitlig.
rating
Jag fick ett mycket trevligt bemötande på telefon, och perfekt service, snabb leverans och bra produkt.
Marie-christine D.2016/12/27
Rekommenderas
rating
Snabba leveranser
Anna Nomi Kim K.2017/01/02
Snabb leverans!
rating
Väldigt snabb leverans, gillar stjärnorna väldigt mycket
Evelina Maria S.2017/01/03
service
rating
bra service snabbt exp.
Jan Erik Bertil J.2016/12/27
Mycket nöjd, trots retur
rating
Tyvärr var produkten inte lika snygg i verkligheten som på bilderna, så jag returnerade den. Ljustema skötte returen utmärkt, så jag kommer gärna tillbaka!
Henrik T.2017/01/03
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.