Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Enkelt
rating
Snabbt och bra
Anders L.2017/03/25
bara stjärnor...
rating
snabb o smidigt företag med leveranser som motsvarar över det jag förväntat... 5 stjärnor.
Bo Göran N.2017/03/25
Perfekt
rating
Dom lyser verkligen som små fåglar
Ann-Christin S.2017/03/24
Snabb leverans
rating
Bra leverans och tydlig
Claes G L.2017/03/28
Snabbt bra smidigt
rating
Snabbt bra smidigt
Leif Sture S.2017/03/22
Allt på lager
rating
Allt jag behövde fanns för snabb leverans. Bra jobbat!
Lars-Erik S.2017/03/22
Perfekt!
rating
Kan inte vara mer nöjd!
Alexandra L.2017/03/22
Snabbt
rating
Snabbt och bra, Gillar ej att frakten är så hög. Tycker ej om att lämna ut personnummer. Kommer i fortsättningen att akta mig för att handla på nätet, pga av frakt och utelämnande av personnummer.
Agneta P.2017/03/22
Nöjd kund
rating
Mycket snabb leverans.
David S.2017/03/21
Lång leveranstid
rating
Stod att det skulle vara express leverans, tog 1 vecka
Viktoria G.2017/03/20
Snabb leverans med de förväntade artiklarna
rating
Prisvärda produkter med bra kvalitet, exakt vad man förväntar sig. Professionellt företag med väldigt bra service.
Jens O.2017/03/21
bästa servicen
rating
Helt fantastisk service.
Kamjar G.2017/03/23
Perfekt
rating
Fick sakerna redan nästa dag (beställde på natten) och allting motsvarade mina förväntningar.
Rasmus A.2017/03/20
Snabb leverans, bra produkt.
rating
Köpte en LED-lampa med G23 sockel till köksfläkten. Inte helt lätta att få tag på just med G23 sockel, så grymt skönt att det gick att få tag på så snabbt och smidigt! Pluspoäng för möjlighet att betala via Klarna. Hoppas att ni kan få in fler modeller med G23 då den enda som fann tillgänglig nu var i kortaste laget. Men fungerar ändå klart mycket bättre än det usla kompaktlysröret som satt i från fabrik. Mycket nöjd.
Joel B.2017/03/18
Bästa servicen ever!
rating
När saker blir fel så löser ljustema det på bästa möjliga sätt! Bästa servicen ever! För att inye tala om snabb leverans. 5☆ utan tvekan
Afrodite M.2017/03/25
Bra hanterad reklamation
rating
Beställde tre olika lampor från samma tillverkare som levererades med DHL. Snabb leveranstid, en förbättring vore att själv kunna välja utlämningsställe. En bordslampa hade tyvärr en skada på foten och eftersom jag bor nära åkte jag till butiken för reklamation. Inga problem, vi beställde ett nytt ex för avhämtning i butik. Fyra arbetsdagar senare kom lampan. Som överenskommet packade vi upp lampan tillsammans i butiken för att kontrollera att den var ok. Det visade sig den hade samma skada som det första exemplaret! Efter två missar fick lamptillverkaren ingen ny chans, utan köpet fick gå tillbaka. Ljustema hanterade reklamationerna utmärkt. Det är när någonting går fel som visar om ett företag förtjänar ett gott omdöme. Det gör Ljustema, och jag handlar där gärna igen!
Christer L.2017/03/18
Super
rating
Enkelt, snabbt och bra
Peter L.2017/03/17
Snabbt och enkelt
rating
Snabb leverans inget krångel.
Torbjörn A.2017/03/17
smidigt köp och snabb leverans
rating
rekomenderar
Andreas K.2017/03/15
Snabb leverans
rating
Stort utbud , mycket snabb leverans.
Eva Carina J.2017/03/16
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.