Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


bensto
rating
Beställde 12 volts glödlampor med E27 fattning. Levererades bara någon dag senare. Vad mer kan man begära. Inget strul med betalningen, allt funkade fint.
Benny S.2016/08/08
Nya lampor
rating
Trevligt, proffsigt, stort tålamod och personlig och flexibel service!
Greger L.2016/08/10
Snabb leverans
rating
2,5 dagar för leverans från beställning är helt ok!
Lars Olof N.2016/08/10
Inga problem, snabb leverans
rating
Inga problem, snabb leverans
Anton L.2016/08/06
Snabbare än snabbast!
rating
Tack för att ni är så hjälpsamma! Allt jag beställde skickades med expressfart! Tack tack!
Olov Anders B.2016/08/11
Micke Norrköping
rating
Väldigt bra service, snabb leverans och då man beställde fel saker via hemsidan uppdaterades order efter ett telefonsamtal Ljustema, då de företog att beställda varor inte matcha varandra. Inte billigast,, men klart bäst service.
Mikael S.2016/08/13
Enkel sida snabb leverans
rating
Allt funkade kanon inget att klaga på.
Jonas W.2016/08/13
SERVICEMENTALITET
rating
SNABB SERVICE OCH KLARA PAPPER
Benny C.2016/08/07
Riktigt snabb leverans.
rating
Riktigt snabb leverans
Michael L.2016/08/09
fem av fem
rating
Inga problem alls angående något med min beställning. Kanske tog nån dag extra mot vad jag hade velat men innan warpning e uppfunnet så e det bara att bita i det sura.. ;) Kommer säkert beställa härifrån igen.
Bonny Mark S.2016/08/12
Utmärkt service
rating
Bra bemötande, kunnig personal. Fick problemet avhjälpt skickade nya grejer gratis trots att garantin precis gått ut.
Kim Xoan A.2016/08/02
Snabb leverans
rating
Fick bra information när jag ringde och när jag gjort beställningen på nätet fick jag varorna redan dagen efter. Toppen!!!!
Anki T.2016/08/02
Bra saker
rating
Vind snurran funkade bra.
Jörgen Nils Erik N.2016/08/17
Väldigt bra
rating
Snabb leverans, väldigt bra bemötande. Snygga produkter
Anna Veronica Marie M.2016/08/02
Fungerade
rating
Fungerade precis som jag önskat
Jörgen B.2016/08/08
Snabb leverans!
rating
Uppskattar att leveransen är snabb. Lampan var så fin, som den såg ut på hemsidan.
Gunnel Marianne N.2016/08/02
Supersnabb leverans
rating
Beställde sen eftermiddag och hämta ut paketet på morgonen dagen efter!
Kurt Fredrik E.2016/08/02
hjälsam personal, supersnabb leverans
rating
Bra support via telefon, supersnabb leverans, beställde varor kl 13:30 ,hade dem hemma kl 9 dagen efter!
Niklas N.2016/08/01
Lätt att beställa
rating
dålig/långsam uppdatering om leveransinformation, snabb och korrekt leverans .
Bo Göran Ingvar A.2016/07/30
God och snabb service
rating
Perfekt skött rakt igenom inga problem när en lampa var trasig fick omedelbart en ny skickad.
Bengt G.2016/08/03
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.