Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Inte nöjd med produkten.
rating
Dålig luciakrona, smäckig där lamporna glappade. Högt pris för den oxå.
Caroline Maria W.2016/12/13
Svar: Hej Linn, Vad tråkigt du inte var nöjd med din produkt! Om du inte redan varit i kontakt med oss så är du välkommen att kontaktat vår kundtjänst på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se så ska vi säkert kunna hjälpa dig! Gällande priset så håller vi alltid rekommenderade priser ut till våra kunder. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Mycket bra allting
rating
Kanonbra grejer:-)
Petra Catarina W.2016/12/06
Retur
rating
Var osäker på hur jag skulle handskas med returen. Först vid tredje tel. samtalet fick jag upplysning om att jag kunde beställa retur hos er. Enkelt! Det borde alla på kundtjänst kunna ge upplysning om. Det hade besparat mig en hel del besvär och besök hos postombud och transportombud. God Helg ! G-B
Gun-Britt Margareta K.2016/12/13
Svar: Hej Gun-Britt, Vi är alla på kundtjänst medvetna om de olika returalternativen som finns och ska alltid ge våra kunder möjligheten att själv få bestämma hur de vill returnera. Vi har en retufraktsedel som man gärna får köpa från oss, men vi vill som sagt ge våra kunder möjligheten att själv få bestämma hur de vill returnera och med vem. Beklagar verkligen om du inte fått denna information förrän vid ditt tredje samtal med oss för så ska det absolut inte vara!
Gott kundbemötande
rating
Mina frågor besvarades nästan direkt, hjälpsamt och personligt bemötande. Det kändes verkligen att man hade kontakt med en serviceintriktad mottagare fastän man sände mejl via kontaktsidan.
Charlotte A.2016/12/07
Enkelt och bra
rating
Enkelt och bra
Kerstin N.2016/12/08
snabb leverans
rating
Från sista klicket till leverans, gick det snabbt. Bra med info (specifikations underlag) på hemsidan.
Claes Ragnar A.2016/12/06
Har ej fått varan.
rating
Ej fått varan eller återkoppling på när varan kommer att skickas.
Jonny Mikael H.2016/12/05
Svar: Hej Jörgen, Så ska det absolut inte vara eller gå till! Kontakta gärna vår kundtjänst så får vi kolla upp vad som hänt med din order. Oss når du på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Snabbt och smidigt!
rating
Snabb och smidig leverans och bra utbud av Julbelysning :)
Johanna Sofia W.2016/12/06
Snabb leveranse och bra packats, fin lampa
rating
Allt gick snabbt och bra
Helen O.2016/12/05
Super!
rating
Kvalitetsprodukter till bra pris och grym leveranstid (2dagar) gör mig till en återkommande kund.
Joakim N.2016/12/05
UTMÄRKT!
rating
Snabb leverans. Vackra & fina "stearin ljus" (batterier) som levande ljus.Väldigt bra pris. Rekommenderas!
Brömssen Harriet Marianne v.2016/12/05
Lucialjusstake
rating
Snabb leverans av vara, betydligt billigare än på stan!
Anna Margareta Agnesdotter L.2016/12/07
Bra bemötande vid reklamation
rating
Leveransen av mitt köp var mycket snabb men när produkten kom var den trasig. Jag fick ett mycket gott bemötande när jag reklamerade. Den enda anmärkning jag har, är att man inte upplyste mig om att den transformator som skulle bytas ut inte fanns i lager och att man måste vänta på leverans innan man kunde skicka den. För övrigt har alla leveranser fungerat utmärkt.
Anna Maria Cecilia H.2016/12/13
Svar: Tack för ditt femstjärniga omdöme Mia! =) Vad tråkigt att du inte blev meddelad leverans gällande din transformator, denna information skulle absolut framgått. Beklagar detta! Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och snygg lampa till bra black friday pris
My Veronica V.2016/12/12
Lysande!
rating
Är fantastiskt nöjd med min lysande ren. Snabb och säker frakt!
Jenny Sofie L.2016/12/05
Snabb leverans
rating
Enkelt att beställa, betala och snabb leverans.
Mikael Svante Roger S.2016/12/05
Dåligt ös från början
rating
Tomten, som jag skickade efter skulle både sjunga, och röra på sig, men det var ingen vidare fart. Han verkade gammal och trött men med nya batterier så blev det full fart.
Inger Elisabet Maria O.2016/12/28
Snabbt och enkelt
rating
Snabbt och enkelt varan stämde mycket bra enligt beskrivning. Mycket Nöjd Tack!!!!
Kerstin Yvonne Ingeborg J.2016/12/06
Kanon!
rating
Har handlat både privat och via företag. Snabba leveranser och bra grejer!
Jonas Q.2016/12/05
Nöjd med produkten men lång leveranstid
rating
Väldigt nöjd med produkten. Lite väl lång leveranstid, gissar att det beror på högtryck i början av december. Fick meddelande 2 dagar efter beställning om att orden packades och sedan samma igen på 7 dagar senare. Totalt så tog det 8 dagar från beställning till det att jag kunde hämta ut från postombud.
Liselotte Nina Matilda K.2016/12/13
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.