Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5853 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6372negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra kvalité
rating
Bra kvalité, snabb leverans
Peter E.2017/09/05
Snabb leverans med bra kvalitet på …
rating
Snabb leverans med bra kvalitet på varorna till ett mycket konkurrensmässigt pris.
Dick Alexis M.2017/09/07
Mycket bra
rating
Mycket bra, fint bemötande, fina varor, jättenöjd!
Liz A.2017/09/07
Enormt serviceinriktade
rating
Enormt serviceinriktade. Jag fick varorna dagen efter det att jag beställt. Jag kan verkligen rekommendera företaget.
Gunnar D.2017/09/07
Lösningen blev mkt bra
rating
Efter vissa problem med beställningen löste det sig kanonbra. Stort tack!
Jan A.2017/09/05
Solselslampor
rating
Fina varor och snabb leverans.
Annemor Ros-Marie O.2017/09/05
Snabb leverans och bra sortiment
rating
Snabb leverans och bra sortiment. Det hade blivit 5 stjärnor om kundtjänst hade kunnat svara bättre på mina frågor som jag hade före beställningen.
Peder B.2017/09/04
Svar: Hej Peder, tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med produkten och leveranstiden. Vi jobbar hela tiden för att förbättra vår kundtjänst och har du tid och lust att skicka ett mejl till oss med konstruktiv feedback om vad du saknade i samtalet med vår kundtjänst så tar vi tacksamt emot det. Du kan mejla oss på kundtjanst@ljustema.se
Bra och enkelt.
rating
Bra och enkelt att leverera och beställa.
André J.2017/09/04
Verkligen snabb leverans och varan …
rating
Verkligen snabb leverans och varan motsvarade förväntningarna
Erik S.2017/09/05
Snabb leverans och bra produkter
rating
Snabb leverans och bra produkter. Rekommenderas!
Henrik J.2017/09/05
Bra produkter
rating
Bra produkter, snabb oklanderligt leverans
Peter L.2017/09/04
Funkade klockrent
rating
Enkelt att beställa korrekt leverans
Louise R.2017/09/04
Snabbt och smidigt!
rating
Snabbt och smidigt!
Martin N.2017/09/12
Fungerade alldeles utmärkt
rating
Fungerade alldeles utmärkt. Kunde till och med komplettera med en belysning till eftersom jag räknat fel.
Mats H.2017/09/05
Köpet gick smidigt och snabbt
rating
Köpet gick smidigt och snabbt, men produkten motsvarade inte riktigt förväntningen. Lite för starkt ljus i nattlampa, lumen info eller liknande i beskrivning vore bra.
Mharelene F.2017/09/06
Klockrent
rating
Klockrent, bra pris o snabb leverans
Mikael E.2017/09/03
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Cenny L.2017/09/04
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, jag är mycket nöjd.
Maria Å.2017/09/11
Snabb leverans och ett kanonljus på …
rating
Snabb leverans och ett kanonljus på mitt uterum.Jag mssade lite i första beställningen men det fixades kanonsnabbt.Jag är jättenöjd.. Grannarna blev impade också.
Bengt-Åke K.2017/09/03
blått ljus !! helt fel i risbollar
rating
nej inte på det sättet, snabb leverans no problems men produkten !! risbollar vita, lyser blått !! måste nog reklamera så vill man inte ha det i sin trädgård ! Med vänlig hälsning Ingela Gustén
Ingela G.2017/09/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6372
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.