Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5545negative2.6%(145 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra och snabbt!
rating
Jättelätt att beställa och betala. Sedan var det jättesnabb leverans.
Christoffer Jan Erik M.2016/12/26
Snabb leverans och nöjd med produkten
rating
Väldigt nöjd med lampan och den snabba leveransen!Allt från beställning till bekräftelse via sms att varan är på väg!
Helene J.2016/12/27
sbabb, effektiv och pålitlig.
rating
Jag fick ett mycket trevligt bemötande på telefon, och perfekt service, snabb leverans och bra produkt.
Marie-christine D.2016/12/27
Rekommenderas
rating
Snabba leveranser
Anna Nomi Kim K.2017/01/02
Snabb leverans!
rating
Väldigt snabb leverans, gillar stjärnorna väldigt mycket
Evelina Maria S.2017/01/03
service
rating
bra service snabbt exp.
Jan Erik Bertil J.2016/12/27
Mycket nöjd, trots retur
rating
Tyvärr var produkten inte lika snygg i verkligheten som på bilderna, så jag returnerade den. Ljustema skötte returen utmärkt, så jag kommer gärna tillbaka!
Henrik T.2017/01/03
Snabb leverans
rating
Fin fin lampa, bra kvalitet bra pris super snabb leverans
Susanne Kristina A.2016/12/25
Super
rating
Snabb leverans.Läcker belysning.
BERIT B.2017/01/08
nöjd kund
rating
Enkel online köp och snabb leverans
Eva E.2016/12/25
Snabb och exakt leverans
rating
Snabb och exakt leverans. Bra hemsida. Inga problem med betalning . Leveransavisering skedde via sms på ett bra sätt
Christian K.2017/01/01
Snabb och felfri leverans!
rating
Snabb och felfri leverans!
Pia Elisabeth L.2016/12/29
Kan inte bli enklare
rating
Klara, tydliga och snabba besked
Mats Sigurd P.2016/12/25
Ljus överallt
rating
Ljustema har grejerna o levererar snabbt - tack!
Jacob Pontus L.2017/01/01
Grymt snabba leveranser, bra produkter och...
rating
Grymt snabba leveranser, bra produkter och kunnig service
Patrick Erik Matthias E.2016/12/31
Otroligt snabba leveranser
rating
Supersnabba. Rekommenderas!
Anders Johannes S.2016/12/24
Snabbt svar
rating
Ångrade mig o ville ha 2 förpackningar o fick snabbt svar att dom makulerar ordern o återbetalar. Gjorde ny beställning o fick leverans på 2 dgr, toppen!
Mari L.2016/12/24
Allt fungerade hur bra som helst
rating
Ekelt samt att logisticen fungerar utmärkt
Nils Robert A.2016/12/25
mycket nöjd
rating
stor varu utbud, bra kvalité, snabb leverans
Genna G.2016/12/24
jättebra
rating
Allting var jättebra!
Susanna S.2016/12/24
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5545


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5545st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.