José Akrylbelagt tyg Metervara 140cm Vinröd
José Akrylbelagt tyg Metervara 140cm Vinröd
José Akrylbelagt tyg Metervara 140cm Vinröd
  • José Akrylbelagt tyg Metervara 140cm Vinröd
  • José Akrylbelagt tyg Metervara 140cm Vinröd

José Akrylbelagt tyg Metervara 140cm Vinröd

rating Inga omdömen
54-386

579 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

José är ett vackert tyg på metervara med klassiskt tryckt mönster från Svanefors med akrylbelagd yta som gör det lättskött och lätt att torka av. Tyget är 140cm brett.

OBS. Vi godkänner inga returer på tyger som är metervaror eftersom tyget är klippt efter din önskade längd. Minsta längd att beställa är 4m.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Tvättråd: Torkas av med fuktig trasa.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Akrylbelagt tyg
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Höjd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Vinröd
Färgkategori
Röd
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Sverige