Multiband Metervara Transparent 7cm
Multiband Metervara Transparent 7cm

Multiband Metervara Transparent 7cm

rating Inga omdömen
51-940

39 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Prishistorik
Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Minsta antal för beställning av den här produkten är 10.

Liknande produkter

Multiband innebär att gardinen kan hängas upp på flera olika sätt: direkt i hällorna eller med hjälp av fingerkrokar och ringar på stången. Det spelar ingen roll vilken typ av gardinstång du har, multibandet fungerar till allt.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Höjd (cm)
7 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Transparent
Material
100% Polyester
Ursprungsland
Kina