Vallmo Plafond 45cm
  • −20%
  • Nyhet
Vallmo Plafond 45cm

Vallmo Plafond 45cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
70-190

5 271 kr 6 589 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Diameter (cm)
45 cm
Höjd (cm)
19 cm
Effekt (Watt)
Max 2x60W
Sockel
2xE27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Takkontakt (ingår ej)
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Antal lampor
2

Vallmo Plafond i Tiffany-stil är en magnifik ljuskälla som förvandlar ditt rum med sin naturliga skönhet. Med en imponerande skärm som visar ett mönster av vallmoblommor i levande färger av rött och grönt, sprider denna plafond ett varmt och inbjudande ljus i rummet. Dess generösa storlek på 45 cm gör den perfekt för att lysa upp större utrymmen med stil och blommig skönhet. En perfekt belysningslösning för att skapa en atmosfär av lugn och naturlig skönhet i ditt hem.

Ljuskälla köpes separat, se passande förslag under tillbehör.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Nostalgia Design

Nostalgia är ett belysningsföretag specialiserat på den unika Tiffany-stilen. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor som kännetecknas av ett varmt och tilltalande ljus. Lamporna från Nostalgia används ofta för att skapa ljus och trivsel i hemmet, men även i offentlig miljö, såsom restauranger och hotell.

Louis Comfort Tiffany, verksam i New York på 1890-talet, skapade den unika Tiffany-stilen. Hans ambition var att skapa en lampa som kunde hantera det nya och hårda elektriska ljuset på ett elegant sätt. Tiffanys idéer blev snabbt populära och idag är Tiffanylampan en klassiker, känd för sitt unika varma och tilltalande ljus.

I vår Tiffany-kollektion har vi noggrant bevarat den unika stilen. Kollektionen består av klassiska modeller samt mer moderna varianter. Varje lampa är tillverkad med handskeppat glas av högsta kvalitet, som lindas med kopparfolie och sedan löds samman i vackra mönster. Ursprungligen användes bly för att löda samman glasbitarna, men idag använder vi miljövänliga material för både människa och natur.

Precis som de första amerikanska lamporna representerar varje Tiffanylampa från Nostalgia ett unikt hantverk. Varje lampa följs av ett certifikat som intygar att lampan tillverkats enligt samma teknik som de ursprungliga Tiffany-lamporna från början av 1900-talet. Glaset är tillverkat i USA och skurits samt sammansatts helt för hand. Certifikatet anger också antalet bitar som lampan består av, vilket ytterligare bekräftar dess autenticitet och kvalitet.

Diameter (cm)
45 cm
Höjd (cm)
19 cm
Effekt (Watt)
Max 2x60W
Sockel
2xE27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Takkontakt (ingår ej)
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Antal lampor
2