Lamppropp med 15cm kabel, Jordad
  • −25%
Lamppropp med 15cm kabel, Jordad

Lamppropp med 15cm kabel, Jordad

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
13-166

44 kr 59 kr −25%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Har du hittat en fin taklampa hos oss som ska kopplas in i takuttaget? Då det inte längre medföljer lampproppar, p.g.a. den nya EU standarden, behöver du köpa till en lamppropp för att kunna installera din nya lampa. Denna lamppropp är jordad och har en 15cm lång kabel (SKXx0,75 + jord) för enkel installation. Kika vilket uttag du har hemma så att du köper rätt lamppropp! 

Montering av takkontakt

Den 1 april 2019 kom den nya EU-standarden med nya regler för takkontakter och takuttag till taklampor. Det är en standard som gäller inom hela EU vilket innebär att det aldrig följer med en takkontakt när du köper en ny taklampa, vilket det väldigt ofta gjorde tidigare.

Lamptillverkarna vet helt enkelt inte vilken standard på lamputtag du som kund har, och kan därför inte skicka med någon lampkontakt som garanterat passar hos dig. Tänk därför på att du behöver köpa till en lamppropp som passar dina takuttag när du köper en ny taklampa. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Lamppropp med 15cm kabel, Jordad
rating 5 5 0.5
.
Lamppropp med 15cm kabel, Jordad
rating 5 5 0.5
Jag valde att monter med den klassiksa standarden. Den funkar.

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Sladdlängd (m)
15cm
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit