Duva Julstjärna Större

Duva Julstjärna

22-789

Ny

299 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Duva julstjärna från Markslöjd är en rejäl julstjärna på hela 75 cm i diameter, gjord i vit papp. Duva levereras komplett med sladd på 3,5 meter med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Placera Duva i ditt fönster och låt denna vackra julstjärna sprida en härlig julstämning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Specifikationer

Diameter (cm)75 cm
Djup (cm)16 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPapp
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.