Fjärrströmbrytare 3-pack
  • −30%
Fjärrströmbrytare 3-pack

Fjärrströmbrytare 3-pack

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
22-623

223 kr 319 kr −30%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Tänd och släck dina lampor enkelt och bekvämt med detta 3-pack som består av en fjärrkontroll och tre stycken mottagare. Mottagarna placerar du direkt i vägguttaget och stickkontakten på lamporna, som du vill styra, kopplar du sedan enkelt i mottagarna. Perfekt för att enkelt tända och släcka bordslampor, fönsterlampor eller varför inte adventsljusstakar och julgranen..?

Fjärrkontrollens räckvidd är 25 meter i öppet område (ej genom väggar) och paketet har en maxbelastning på 3000W. Detta kit är endast avsett för inomhusbruk.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Fjärrströmbrytare 3-pack
rating 5 5 0.5
Får det inte att fungera
Fjärrströmbrytare 3-pack
rating 5 5 0.5
Funkar fint!
Toppen!
rating 5 5 0.5
Mycket nöjd.

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
6 cm
Höjd (cm)
8 cm
Djup (cm)
6 cm
Effekt (Watt)
Max 3000W
Spänning (Volt)
230V AC
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast