Kampanj! Ozen Adventsstjärna Grå 65cm Större

Ozen Adventsstjärna Grå 65cm

22-512

Ny

245 kr

inkl moms

409 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Ozen adventsstjärna, från Star Trading, är en hängande julstjärna i grå papp. Ozen stjärna gör sig lika bra i hemmets alla rum och hjälper dig att skapa en mysig julstämning, oavsett placering! 

Denna julstjärna levereras komplett till dig med svart textilkabel med stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)55 cm
Höjd (cm)65 cm
Djup (cm)17 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgGrå
FärgkategoriGrå
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPapp
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.