Kampanj! Hängande Metallstjärna Vit 80cm Större

Hängande Metallstjärna Vit 80cm

22-455

Ny

956 kr

inkl moms

1 195 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vacker hängande adventsstjärna, från välkända Konstsmide, i vit metall. Med sin storlek på hela 80 cm gör den sig riktigt bra i större fönster och sprider en härlig julstämning i ditt hem! 

Då ljuskällan är synlig är det fint att placera en dekorativ ljuskälla för att ge stjärnan en extra härlig finish.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)80 cm
Höjd (cm)80 cm
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.