Embla Fönsterlampa 31cm E27 Vit
  • −30%
Embla Fönsterlampa 31cm E27 Vit
Embla Fönsterlampa 31cm E27 Vit
  • Embla Fönsterlampa 31cm E27 Vit
  • Embla Fönsterlampa 31cm E27 Vit

Embla Fönsterlampa Vit

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 4.5/5 - Antal omdöme: 2
25-900

461 kr 659 kr −30%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Liknande produkter

Embla är en stilren glaspendel, från danska Nordlux, i vitt glas. Med sin diameter på 10 cm har den en slimmad, modern design och passar lika bra hängandes i fönstret som över en köksö. 

Fönsterlampan är munblåst glas vilket innebär att varje lampa har sin egen slutgiltiga finish och att små luftbubblor kan förekomma som del av lampans karaktär. Du placerar din Embla enkelt direkt på takkrok och den 3 meter långa sladden justeras efter eget önskemål. Denna lampa har takkopp i vitt, takkontakt köpes separat. 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Embla Fönsterlampa Vit
rating 5 5 0.5
Jättefin fönsterlampa som ger ett mjukt trevligt sken
Embla Fönsterlampa Vit
rating 4 5 0.5
Fin lampa, dock var 1 av 4 trasig vid leverans (ingen låda var skyddat av frigolit/papper överhuvudtaget) och en annan hade typ \"lackskador\" Men reklamationen gick jättesmidigt och nu har jag 4 fina hela och likadana lampor ???? Trevlig kundtjänst!

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Diameter (cm)
10 cm
Höjd (cm)
30,5 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 40W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas
Glaskolv
Opal
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)