Bullo Plafond Ø27cm Mattsvart/Klarglas
Bullo Plafond Ø27cm Mattsvart/Klarglas

Bullo Plafond Ø27cm Mattsvart/Klarglas

rating Inga omdömen
54-726

1 959 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Stilrena Bullo taklampa från välkända, svensktillverkaren Belid. Taklampan har ett vackert ovalformat klarglas med upphäng och takkopp i svartlackad metall.

Bullo taklampa passar lika bra i hemmets alla rum, placera några på rad i en långsmal hall eller över en köksö. Med sin IP21-klassning är den även anpassad för badrum. Du placerar den enkelt direkt på takkrok.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Tillbehör"

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
27 cm
Höjd (cm)
32 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På Takkrok
Kapslingsklass
IP21
Garanti
2 år
Produktfärg
Mattsvart/Klar glas
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Dimbar
Ja
Isolationsklass
Klass I (Kräver jord)
Ursprungsland
Sverige