Cato Takspotlight 120cm 5x4W Mattsvart
Cato Takspotlight 120cm 5x4W Mattsvart

Cato Takspotlight 120cm 5x4W Mattsvart

rating Inga omdömen
54-679

6 439 kr

Produktinformationsblad

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Hela Cato-serien är en tidlös klassiker från varumärket Belid. I denna serie hittar vi ett brett utbud av golvlampor, taklampor och bordslampor. Cato takspotlight är en modern och stilren taklampa som både erbjuder funktionalitet och snygg design. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid och Cato takspotlight är inget undantag!  

Denna taklampa passar utmärkt i rum och utrymmen där du behöver belysa flera olika delar av rummet samtidigt då du enkelt riktar de 5 lamphuvudena i önskad riktning. Denna modell är gjord i svartlackerad metall med en matt finish. Du hänger Cato takspotlight enkelt direkt på takkrok.

Denna takspotlight levereras komplett med 5 ljuskällor i LED med GU4-sockel. Ljuskällorna är dimbara och avger ett varmvitt ljussken.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
13,7 cm
Längd/Bredd (cm)
120,4 cm
Höjd (cm)
19 cm
Effekt (Watt)
4W
Sockel
5xGU4
Ljusflöde (Lumen)
280 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På Takkrok
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Mattsvart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer (LED)
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
2700K
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)
Antal lampor
5
Energiklass (Ny)
F
Ursprungsland
Sverige
Eprel
667024