Kampanj! Tilpi Adventsljusstake 52cm Mässing Större

Tilpi Adventsljusstake 52cm Mässing

22-300

Ny

467 kr

inkl moms

779 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Tilpi adventsljusstake, från Star Trading, är en elegant ljusstake med 5 böljande armar. Gjord i blank, härlig mässing med fina detaljer gör att den har en självklar plats i det stilsäkra hemmet! Placera Tilpi ljusstake i fönstret eller på ett sidobord och låt den sprida sitt ljus och hjälpa dig skapa en mysig julkänsla hemma hos dig.

Levereras komplett med lampor och transformator med stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till"

Specifikationer

Bredd54 cm
Höjd52 cm
Djup8 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)5x1,8W
Sladdlängd1,8 m
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelE10
Spänning (Volt)230V/24V DC (Transformator medföljer)
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.